[社区发布] [原创试看][我們的2000][四驱兄弟Champion TVB粤日双语版][更新第2集]

freedom246 发布于2010-6-1 15:53 9221 次浏览 100 位用户参与讨论     [复制分享主题]
netasa 发表于 2010-6-5 07:16:55 | 显示全部楼层
过嚟收住集及及先。无位放。

kobe1992 发表于 2010-6-5 14:06:05 | 显示全部楼层
小時候的動畫了
( A/ }  m# I; r9 e* [' m0 D經典啊
4 {8 i4 v. y8 ~7 n. Q' A2 s7 l+ U* k但覺得星馬兄弟好睇d

freedom246 发表于 2010-6-5 21:31:24 | 显示全部楼层
PD真厉害,一日就拉下10集片源!!

ConvoyChan 发表于 2010-6-6 21:06:25 | 显示全部楼层
PD真厉害,一日就拉下10集片源!!
8 _5 p% Q4 C* Y  R' Jfreedom246 发表于 2010-6-5 21:31

7 M3 A2 F' q1 S$ g/ I. E* m; W' w) g/ s* Q- f7 n) D9 `
/ ?3 k' m! T' |: a
   不过今日吃白果呢。。。。。。有几耐风流有几耐折堕不过我都5想你折堕了。。。。哩套野完5到我会好纠结的

freedom246 发表于 2010-6-6 21:12:38 | 显示全部楼层
不过今日吃白果呢。。。。。。有几耐风流有几耐折堕不过我都5想你折堕了。。。。哩套野完5 ...# ~1 {, P  v7 @3 W& H
157972678 发表于 2010-6-6 21:06
5 P$ G% W2 x7 [  _) Z  q
: j1 u2 t1 _. v7 X6 C' `8 J5 U" T
/ @1 \# o+ I/ Q% h" o4 ?
刚刚打完球翻来,发觉搞掂一集!!

ConvoyChan 发表于 2010-6-6 22:12:30 | 显示全部楼层
刚刚打完球翻来,发觉搞掂一集!!
# d6 D( v# `9 ]& ifreedom246 发表于 2010-6-6 21:12
6 T% c9 A2 Z3 O8 k: a! p# @) K

- d" b+ b* q$ X( _0 I0 R- F; ^
# x2 i% _! o) N, b: m; o! t   你家系3套一齐来定系主攻边套吖

freedom246 发表于 2010-6-6 22:25:15 | 显示全部楼层
你家系3套一齐来定系主攻边套吖
- U. K/ H, q7 L; T7 v. M/ m157972678 发表于 2010-6-6 22:12

& t# Y' h9 L) o7 B& E% z/ s, t: y
) C, e6 V4 m) M# x2 H- [# _
反正而加就唔系一套套下啦,AVI好定MP4我而加都未可以确定,如果唔系画面有时会蒙,1600兄既系好好既,所以而加我系好散甘下,再认真D睇下其他集数既画质!!

ConvoyChan 发表于 2010-6-6 22:59:11 | 显示全部楼层
反正而加就唔系一套套下啦,AVI好定MP4我而加都未可以确定,如果唔系画面有时会蒙,1600兄既系好好既 ...: a( m% {+ m/ G& s2 @! b9 r
freedom246 发表于 2010-6-6 22:25

7 \5 u1 n- d; r; y* V$ F4 T5 z7 T' D- w/ R5 s

2 r& y+ y6 r  m& i% j* C3 Z$ B  V   画面变蒙5系全世界既通病咩,个咩光过敏症吖嘛,应该咩版本都蒙嘎喇 不过我想知道日版会5会响部分章节由加工到5加工个切换个度花屏1帧爆走同盟个台湾版片源就系甘,不过听闻日版都系甘样6 x. l! K' K# P) b( d
1600话咁遲先出聲明,好可能就係因為無事先翻查/明知有問題,但係又驚出左聲明之後有問題的話,又要花一大筆錢重新制作,而且貨以經出左,所以先會咁. s/ j9 B, T# p  r; ?; ^
哩个系激烈动作变蒙9 w% B% P. W+ q* T2 K8 _( F1 `

4 h8 q! q0 Z( n+ A$ _ 哩个系快速变化变蒙( F0 _0 }: k5 w' ]$ f7 d4 g  k# ~8 @
下载 (81.93 KB)
8 H. u% Q1 G& |# T, r1 E5 i. [2010-5-23 01:28! \8 G$ e3 k# F; n3 a
9 D3 G4 c$ u( Y, N+ b1 n, v
哩个就系防过敏处理到切换正常画面个阵既花屏( z3 ~- j( n- p! R2 g# ^. c  r' t. G

freedom246 发表于 2010-6-6 23:08:04 | 显示全部楼层
画面变蒙5系全世界既通病咩,个咩光过敏症吖嘛,应该咩版本都蒙嘎喇 不过我想知道日版会5会响部分 ...
( e" z* o4 ]5 A2 H1 ~8 Y- }9 V157972678 发表于 2010-6-6 22:59

5 M/ e6 h* U$ \8 L9 o% r8 y1 Z2 W: e8 ~) W  b# u* c
9 j  T8 G+ H- d
[アニメ DVD] 爆走兄弟レ[20100606-2304060].JPG
% s: m6 J# ~2 \/ J7 l
0 ^( @( w1 L5 E# f如果所有都系甘我都费事去稳啦,问题日本下既片源唔系啊嘛,第10集我就无啦,第2集有个WMV版既!!

ConvoyChan 发表于 2010-6-6 23:36:09 | 显示全部楼层
如果所有都系甘我都费事去稳啦,问题日本下既片源唔系啊嘛,第10集我就无啦,第2集有个WMV版既! ...6 a; L& h& T/ _3 w6 D1 F; Q
freedom246 发表于 2010-6-6 23:08
/ K$ E, W  u6 A& b

* P9 T. V' P4 K
  c. a, n# }. ?/ q5 P( c% i  G7 Q: ?   所以咧 我都觉得好无奈。。。。。。挂完记得分享下吖。。。。。。

kobe1992 发表于 2010-6-7 13:57:20 | 显示全部楼层
不是四驅兄弟MAX咩??

zjt 发表于 2010-6-7 21:22:48 | 显示全部楼层
很怀念以前玩四驱的日子