[社区发布] [原创试看][我們的2000][四驱兄弟Champion TVB粤日双语版][更新第2集]

freedom246 发布于2010-6-1 15:53 9226 次浏览 100 位用户参与讨论     [复制分享主题]
mcnynbajay 发表于 2010-6-1 19:43:17 | 显示全部楼层
六一节日快乐……(唔关我事……亦系1111~)1 g- {  w: O5 I' g1 E3 J, l8 }, {
讲真,以前到而家都以为四驱兄弟系得2辑的……一直以来,都系睇过珠江频道国语,印象最深刻最后一幕系果个WGP奖杯!3 G0 W" [$ y$ N9 K+ B- k
so,真的要下来睇睇系咪原班人马呢?(配音同角色方面)) h/ i7 w( K8 G0 `0 ?0 f
支持继续连载吧(就来暑假……!……有无粤语OP嘅?)

YM 发表于 2010-6-1 20:04:09 | 显示全部楼层
咁快就有合成版出正啊多谢分享!

kinterry 发表于 2010-6-1 20:27:02 | 显示全部楼层
等了好久了~终于来了~马上下~这个是无LOGO版?

迪格斯 发表于 2010-6-1 20:30:21 | 显示全部楼层
六一节日快乐……(唔关我事……亦系1111~)% V* c* i/ n" j3 q% G
讲真,以前到而家都以为四驱兄弟系得2辑的……一直以来,都系 ...
% X4 Q- S: n' f4 D& Bmcnynbajay 发表于 2010-6-1 19:43

# b* E  D" l* g& n) P, O# k我记得好似那2兄弟已经大个左,呢套系另一个做主角了。。。。不过好似都有客串出场。。。。

huang 发表于 2010-6-1 20:43:16 | 显示全部楼层
支持你偶终于回贴说声连载啦

kevinchan 发表于 2010-6-1 20:59:22 | 显示全部楼层
国语版的睇过N次,TVB版就无乜印象了,如果计首播,我先得几岁,绝对无可能睇到

freedom246 发表于 2010-6-1 21:25:46 | 显示全部楼层
六一节日快乐……(唔关我事……亦系1111~)4 C9 ~! A0 L* u  B
讲真,以前到而家都以为四驱兄弟系得2辑的……一直以来,都系 ...9 s6 |% {% n5 ?9 q
mcnynbajay 发表于 2010-6-1 19:43

2 ^! B0 Z+ D3 [7 b" {3 }8 [/ ~0 y) Q% X0 \5 G* m8 W
( ?- [+ y5 q* A3 C8 y7 K
肯定整埋粤语OP啦!! 可惜之前D角色有2个换了配音!!

freedom246 发表于 2010-6-1 21:30:28 | 显示全部楼层
支持你偶终于回贴说声连载啦9 N$ G3 U7 P  `" K6 t
huang 发表于 2010-6-1 20:43
4 q8 _' C9 G& E

. \' S, ~+ v( e0 J+ h$ `) p
% _! l- B4 m, F 连载都系其次,最主要问题系片源唔齐,想连都连唔起!!

183334257 发表于 2010-6-1 22:10:21 | 显示全部楼层
速度好快,岩岩开始播就有咯

漫步雲端 发表于 2010-6-1 23:21:00 | 显示全部楼层
我们的2000、原来系首播时间2000年
* V$ D: Y3 U* ^7 P* J* h: c; B, a, }- W
等我仲以为咩意思添...

zero8410 发表于 2010-6-1 23:35:14 | 显示全部楼层
5定都5得啦
4 p/ G% U/ Y/ fMAX啊
4 y9 @% N) V. g7 w! O  C% U: Y1 ?1 j终于出啦

mrkazaf 发表于 2010-6-2 02:37:02 | 显示全部楼层
哈哈,期待已久的豪树出来啦,感谢老大分享。