[动漫讨论] 2010年7月儿童台劲爆重播!!

freedom246 发布于2010-6-19 23:20 3315 次浏览 54 位用户参与讨论     [复制分享主题]
据友坛消息透露,7月13日TXB儿童台将重播《绝对无敌》,蓝光人系列睇来已经开始啦!!& ~5 {/ u) f+ G) n4 M( r, t. U4 A; g
据说是杂志上的消息,应该都确定嘎啦!!6 H2 a# B3 ]/ M
(来自Ani-Wave,话说前几年几乎期期都买,呢类杂志只买A-club同埋Ani-Wave,可惜A-club已经执了)/ ~+ C9 ~: z, |0 `5 g6 \" I, U

$ }, S) Q# J! Y4 s. d5 @7 @真系就唔播勇者传说…………+ V0 T& O) G5 O! E2 a  j1 J; G
7月就绝对无敌,8月就美少女战士,呢个暑假爽啊!!+ c- c" M2 `- `8 G* g  h/ }6 A
$ f) E/ s  P+ s$ x
仲林住呢2日将绝对无敌既片源刻碟,睇来唔使住啦!!

已有(54)人评论

help6288 发表于 2010-6-19 23:27:17 | 显示全部楼层
沙发是我的。。。。。。
; K8 ~5 @4 R4 |/ E. m0 u$ E* V3 l& U期待呀。。。。

基斯 发表于 2010-6-19 23:55:54 | 显示全部楼层
期待中,

aaron81 发表于 2010-6-19 23:57:34 | 显示全部楼层
绝对无敌是边出呀??要查下先得

netasa 发表于 2010-6-20 00:10:49 | 显示全部楼层
仲要睇下到时重播会唔会换声!  ' m: H& @# }, t( f6 C) B. d8 f
LZ到时自己合?  留位嘢咯。

freedom246 发表于 2010-6-20 00:25:13 | 显示全部楼层
仲要睇下到时重播会唔会换声!  
& }) ^- E+ l+ x- L8 X3 Y& {LZ到时自己合?  留位嘢咯。/ f2 ?* b4 [) ^! @% x  W5 r6 j
netasa 发表于 2010-6-20 00:10
* Y; e3 Y" Y5 [8 M4 e

& |0 k; ^  S( |换声??
. K$ n. B, A6 W3 z+ K呢出实多人合啦,有无人有清晰一D既粤语版主题曲??

kevinchan 发表于 2010-6-20 00:52:34 | 显示全部楼层
到时有就睇,我连半点印象都无(我指个名称)

lych 发表于 2010-6-20 01:19:21 | 显示全部楼层
十分期待,收左绝对要珍藏啊~~~~

fatlam 发表于 2010-6-20 01:39:53 | 显示全部楼层
勇者传说啊!我好想睇粤语版啊!中有首主题曲!!!想收藏啊!顶。。。。没得播!

HENG20XIN 发表于 2010-6-20 01:47:50 | 显示全部楼层
绝对无敌!!!!正啊!!!我等左好久啦!!!剑王。凤王和兽王。。。。还有最巴闭的变形学校基地。。。555555。。。。想到要重播。。。。真是真是真是真是真是真是真是真是真是真是真是真是。。。。。太开心啦!!!谁有高清无字幕片源!!!发俾我!!我第一个报名帮手合!!!太好啦,终于重播啦!!!

HENG20XIN 发表于 2010-6-20 01:53:41 | 显示全部楼层
合成的粤语主题曲就用佢啦【http://v.youku.com/v_show/id_XMTYyMzQ2NDcy.htm】l!!!声音都不错。。。。大家点睇。。。。。

阿基拉凉 发表于 2010-6-20 03:53:01 | 显示全部楼层
狮人凤,百变龙王!正啊!好多同学的记忆!希望TXB真是罗翻晒D旧片出来播啦!

12345下一页