[社区发布] (高达30周年呈献)MS动画图鉴-Gundam Seed C.E.73 Stargazer篇

freedom246 发布于2010-5-18 20:20 3906 次浏览 45 位用户参与讨论     [复制分享主题]
名称:MS动画图鉴-C.E.73 Stargazer篇; s9 K) T+ n/ H9 M
格式:MP4(DVDISO转MP4)5 B. Z0 P3 }: ^2 T) ]* ~$ d
字幕:无
5 E' l7 ~5 w5 E: A1 X& M6 C分辨率:720X480
% J$ p' E+ Q7 Y: U- U大小:97M: e, B/ d8 Z0 r& _3 j! t/ w
又再上传多一个!! * O) A* X' I5 V8 r) `
- q) u, ^, b: G, U* D6 h* ~ DVD_VIDEO-4[20100518-1916461].JPG + _2 U; V3 m+ F+ h, f& H+ i
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(45)人评论

freedom246 发表于 2010-5-18 20:21:09 | 显示全部楼层
下次可能就系正篇了!!

aubert22 发表于 2010-5-18 20:31:20 | 显示全部楼层
观星者,漆黑突击??
  o6 n& s4 |; {6 C. @: Y6 G2 h2 s$ x将每台机体嘅每个片段单独压缩再上传啦,哈哈哈哈~做死你

freedom246 发表于 2010-5-18 20:36:50 | 显示全部楼层
观星者,漆黑突击??
7 P- {/ [' u8 l1 N9 l将每台机体嘅每个片段单独压缩再上传啦,哈哈哈哈~做死你
* E3 {- y7 x2 uaubert22 发表于 2010-5-18 20:31

! ^/ j) R  K1 t% E0 g. A+ x$ A6 f0 z& `

: ~3 |2 W3 Q+ p& Q1 L, n每个单独可能仲好传,不过睇起上来唔过瘾,剩低既就系多,所以以后先算咯!!

aubert22 发表于 2010-5-18 20:56:57 | 显示全部楼层
每个单独可能仲好传,不过睇起上来唔过瘾,剩低既就系多,所以以后先算咯!!
. u$ \$ |+ v( @' |: ^: b' O+ h1 b* Mfreedom246 发表于 2010-5-18 20:36
3 N8 P; e7 V2 {2 Z$ f, ~
0 K6 p% k2 d% }7 r: |$ v, E6 u
$ r5 s+ B: o1 ?8 t4 f6 p
    好传,但唔好压~重复动作太多~~一直碟就差唔多成百个片段~

kevinchan 发表于 2010-5-18 20:57:48 | 显示全部楼层
30周年,应该仲有唔少!如果全部放晒我谂应该係好大工程,纯支持先,thanks

kidhitomi 发表于 2010-5-18 21:01:07 | 显示全部楼层
谢谢分享~~
" l/ v/ \# E4 E6 e收下先~慢慢睇

freedom246 发表于 2010-5-18 21:03:11 | 显示全部楼层
好传,但唔好压~重复动作太多~~一直碟就差唔多成百个片段~
  T8 e  `3 S# G5 P- p6 F  Qaubert22 发表于 2010-5-18 20:56
5 n1 e: r7 Q4 v8 N4 B* j# C7 {

6 P, Y& k6 T0 n( q  x$ T6 C6 |- v6 c" i8 i
系多嘎,不过一直碟无成百甘多,六七十啦,不过都好烦,得闲稳1,2个出来压下就算咯!!

Ling1988 发表于 2010-5-18 21:36:49 | 显示全部楼层
是中意的话!几大的工程都唔是问题!楼主辛苦啦!

eegbook 发表于 2010-5-18 21:42:38 | 显示全部楼层
好劲好型吖,第一张,单系睇就已经帅到晕啦。

ctd1987ly 发表于 2010-5-19 03:04:52 | 显示全部楼层
30周年,应该仲有唔少!

kental 发表于 2010-5-19 05:53:48 | 显示全部楼层
慢慢收,反正甘多机体系度!

12345下一页