[115空間] TVB魔法之星愛美 (更新至34完)

PTK 发布于2010-5-16 00:24 15937 次浏览 252 位用户参与讨论     [复制分享主题]
迪格斯 发表于 2010-5-18 17:41:02 | 显示全部楼层
俏皮小花仙唔知几时见过一个264编码的,都系修复版,不过容量不大。。。

alam 发表于 2010-5-18 17:52:20 | 显示全部楼层
你个签名档好似幽灵飘过咁样
3 i# Y0 F2 K, Ckevinchan 发表于 2010-5-18 16:25

1 d8 i3 U8 a5 T( V& t1 t9 T- e7 q( v0 Z7 Y. |5 E" J

8 I1 S7 Q, @+ X; e* H& }    唔好意思, 令你受驚 !  我又製作了一個正常D來表示對你們的支持, 樓主好似有一兩集我愛莎莎及愛花仙子, 唔知清潔後放唔放到呢, 我在youtube 找到4集粵語愛花仙子.  我又期待千年女王, h兄話好似見到有愛花仙子片源, 但現在我仍然唔知什麼U2 (一頭夢水), 希望唔使VIP去login, 係MU就好, 唔好係其他bt之類!

venuschen 发表于 2010-5-18 17:54:58 | 显示全部楼层
我刚下完整套dvdrip就有呢个了。。。。。。。。。。。。。。。得闲下载落离自用。。。5 P7 F+ x$ C* g$ E# D, o8 l+ U) J: W
迪格斯 发表于 2010-5-18 17:35
1 v" H( a- ^9 p# c" I  a' d
) Y& b- N% h9 y( U: I, N, q% r
你下既果个系唔系日版?从winny/share下载既吗?文件有几大?可否截图睇下画质?% s4 C* N5 `; W* [0 L  h+ f$ P: A
呢个意大利版DVDiso唯一不足之处系标题果度有意大利语字幕

venuschen 发表于 2010-5-18 17:56:25 | 显示全部楼层
俏皮小花仙唔知几时见过一个264编码的,都系修复版,不过容量不大。。。
* e7 w4 _5 K  J% Q迪格斯 发表于 2010-5-18 17:41
, z% P* _2 K0 F9 k
2 U/ Y6 I' i4 i5 [1 |' @: a2 B
( _4 _5 l+ `' H; {$ J2 }, `
你讲既系唔系呢个:' o% w* I; S3 W1 z) P6 q- A6 J
http://www.verycd.com/topics/140732/

alam 发表于 2010-5-18 18:05:20 | 显示全部楼层
多谢你既分享!# q" W! u- o' w7 Z- `! E
venuschen 发表于 2010-5-18 16:47

9 T# ~, b# L- t7 d; A8 J
- y2 n: E3 Y: O& F$ d1 C5 A6 u9 V( g( E1 E2 ?
    不用客氣, 大家都是愛片之人,而這個是昨晚在網上找到的, 我都要多謝你上次的伊人同之前好多的分享!

迪格斯 发表于 2010-5-18 18:08:00 | 显示全部楼层
2 u" u+ R' q% {2 x
你讲既系唔系呢个:
0 P$ W. Y/ j& F3 d) ghttp://www.verycd.com/topics/140732/
- H4 r; D: g+ `venuschen 发表于 2010-5-18 17:56

% E8 i, c, S2 _# p  o* T6 v9 y不是这个。。。。是264编码的。有中英字幕的,容量好似系140几M的。。。好似系在小花仙吧度下的。。。。

迪格斯 发表于 2010-5-18 18:11:54 | 显示全部楼层
你下既果个系唔系日版?从winny/share下载既吗?文件有几大?可否截图睇下画质?
5 a6 k/ b8 d# j2 ?) }; T呢个意大利版DVDiso唯 ...
) M( X1 {, j9 e1 j! C+ bvenuschen 发表于 2010-5-18 17:54

: i: T8 U" p4 F* m! g2 _* |5 a4 D4 G意大利的我中意,不过估计同乱马的dvd一样系无下回预告的。。。。我下载的那个rip语种可能跟你上次那个一样,但系有OP,ED。。。。的

alam 发表于 2010-5-18 18:14:06 | 显示全部楼层
嘩, 為什麼找來那麼多花仙? ( I5 r% ]  a" l( {' u

8 {1 I7 a/ x5 ]* b/ J# u 唔怪之得大家都好似唔知我想找什麼花仙?  請看看我的簽名檔: 左邊的是"愛花仙子"呀, 右邊兩個是"我愛莎莎"!

kevinchan 发表于 2010-5-18 20:37:27 | 显示全部楼层
意大利的我中意,不过估计同乱马的dvd一样系无下回预告的。。。。我下载的那个rip语种可能跟你上次那个一 ...- ~4 a9 D7 E6 _& E1 m0 ~
迪格斯 发表于 2010-5-18 18:11
如果有埋OP,ED,咁用你呢个片源都唔错

kevinchan 发表于 2010-5-18 20:50:14 | 显示全部楼层
你下既果个系唔系日版?从winny/share下载既吗?文件有几大?可否截图睇下画质?
& Q5 C  a7 B1 d6 x呢个意大利版DVDiso唯 ...5 X/ A! ~. b- D5 ^
venuschen 发表于 2010-5-18 17:54
意大利语标题我觉得无乜大影响,而且睇上去又顺眼

momoli 发表于 2010-5-18 21:55:01 | 显示全部楼层
經典之作
% Z! E' e+ h3 H( j% v- U+ V好多謝樓主

eegbook 发表于 2010-5-18 22:35:55 | 显示全部楼层
哇。真的非常经典哇,我记得以前有追看过耶~~