[115空間] TVB魔法之星愛美 (更新至34完)

PTK 发布于2010-5-16 00:24 15899 次浏览 252 位用户参与讨论     [复制分享主题]
darrennsz 发表于 2010-5-16 21:04:41 | 显示全部楼层
wow ~ this is a fine gem... been looking for this... complete ??

darrennsz 发表于 2010-5-16 21:15:23 | 显示全部楼层
wow ~ this is a fine gem... been looking for this... complete ??. U  o' ]* h  w/ L( ]
darrennsz 发表于 2010-5-16 21:04
' N2 i- k8 k. C+ P/ `
$ T  D$ P  O# F3 C' s+ H, O$ I
Sigh ~ my download speed using 112 service only at less than 10kb per download.. Any volunteer can upload to megaupload ???
! s, B/ r- z# |! GSame case with princess sarah... can't download... i need mu links...

Xoun 发表于 2010-5-16 21:22:23 | 显示全部楼层
经典重现啦...一定要支持!

alam 发表于 2010-5-16 22:42:55 | 显示全部楼层
本帖最后由 alam 于 2010-5-16 23:13 编辑 / c* i) r* f5 I2 w& m, s0 B
乜話,有朱迪把聲系度了?甘就要下來及及了
* p& P! k* d: M& y' v4 z* U真的想集齊到90年代多個系列,話曬果個年代系日本動漫界巔峰… ...( F8 N3 m# h8 \/ a
mcnynbajay 发表于 2010-5-16 20:03

6 I9 g7 r/ q7 Y( }$ \2 T- J+ u* Z% i) f: y/ e6 A% B4 u
1 S" |4 |( {' e" i
    我印象中這部同我愛莎莎都是tvb沒有製作過中文OP, 所以大家不用找了, 但愛花仙子就有 http://www.pazu.com/kidsong/songs/flowerluv.html!
8 X& T7 P* A1 a/ q% }
" M1 X: `" l  D但希望樓主加油更新呀!  如果有千年女王(不介意沒有合成, 只要有粵語, 片差d 都唔緊要, 有得聽就好),  
+ R0 Y' L/ R( c6 ^! L0 n如果有黃金戰士, 六神合體, 童夢, 未來警察, 紅花俠影, 黑龍俠影, 貓貓日記, 等等經典可以重播就好!

PTK 发表于 2010-5-16 23:54:21 | 显示全部楼层
我愛莎莎和愛花仙子只有最後兩集, 影帶發苺, 唔知錄唔錄到, 現在用萬潔靈沬.

huang 发表于 2010-5-17 00:21:18 | 显示全部楼层
下载忠旨:有下错无放过,多多都收得下

yan1003 发表于 2010-5-17 07:58:14 | 显示全部楼层
呢套正啊!!!!
3 I. z1 i3 V. S' [I LIKE IT

yan1003 发表于 2010-5-17 08:19:46 | 显示全部楼层
爱花仙子系吾系25集果部,系U2有,我爱莎莎系吾系48集果部,就未见过
1 F: F3 X( `3 F, R' ]huang 发表于 2010-5-16 15:39

4 r; H6 S/ K1 L0 _0 b* ?8 u! V; n" V% D# {
U2係咩黎?% V$ g# e% @' @; V
有無LINK呀?

alam 发表于 2010-5-17 08:58:19 | 显示全部楼层
; P' n4 ?4 f& h0 ]5 C. J
我愛莎莎和愛花仙子只有最後兩集, 影帶發苺, 唔知錄唔錄到, 現在用萬潔靈沬.$ Y0 Y# N* i: o( i
PTK 发表于 2010-5-16 23:54
4 K1 T( p, U7 v8 ^* u6 [
- Q; J  T& C' F4 Y
( b/ Y0 c. ]% x& Y, L* i& c- w
    用萬潔靈沬?  應該唔好, 會唔會損害VHS?  我愛莎莎和愛花仙子只有最後兩集都要, 錄唔到的話, 但播到的, 只要錄音頻, 只是幾集, 可能有人有片源合!  我見到 tudou 有 FLV片, H 兄話見到有愛花仙子在u2!  我見到愛花仙子有4集粵語(7-10)在 youtube,如果有多兩集, 就6集了, 19集沒粵語都唔緊要!

迪格斯 发表于 2010-5-17 09:24:25 | 显示全部楼层
昨天下载了这个的15话。。。。

kenhai74 发表于 2010-5-17 09:32:28 | 显示全部楼层
哩出动画睇嚟都几多人钟意喔,^_^

迪格斯 发表于 2010-5-17 11:54:21 | 显示全部楼层
用萬潔靈沬?  應該唔好, 會唔會損害VHS?  我愛莎莎和愛花仙子只有最後兩集都要, 錄唔到的話, 但播 ...
) q. O' A7 L5 D- ]. h% Oalam 发表于 2010-5-17 08:58

3 U0 _" a; F5 E: A+ }花仙子据闻有论坛在做紧国语版的,当然也有高清源啦。。。