[115空間] TVB魔法之星愛美 (更新至34完)

PTK 发布于2010-5-16 00:24 15790 次浏览 252 位用户参与讨论     [复制分享主题]
迪格斯 发表于 2010-5-16 11:42:19 | 显示全部楼层
我系网上稳到日西(西班牙语)双语版既片源,画质唔错,可惜cut左片头片尾,不过好过无啦
- X2 j! s+ J% D8 h- n8 ?. y! p0 F- b* T+ M, }* {+ y, L7 N5 e
OP
) K' i- ~6 |, ^  ~2 B* h3 EED
" B" k2 K$ O. ?...
1 k1 M6 g7 j9 Y1 @( Avenuschen 发表于 2010-5-16 11:38
- {  G7 @( S; s) H1 l  z
不要这个。。。。之前下载了1集跟日语的dvdrip差了几条街的。

luanmali 发表于 2010-5-16 11:56:46 | 显示全部楼层
多谢晒啦~好耐之前睇过下~都唔记得啦~但前一排听电台节目又提起呢部嘢~

alam 发表于 2010-5-16 12:39:32 | 显示全部楼层
我系网上稳到片源(应该系日版DVDrip,再封装多一条西班牙语音频落去),画质唔错,可惜cut左片头片尾, ..." X* L' Z# U" r1 ]5 o
venuschen 发表于 2010-5-16 11:38
# [! u& h1 Y# j* {4 r1 r6 l

% r& a  E0 g3 c# i5 g想請問你知唔知有沒有類似片源:"愛花仙子"及"我愛莎莎"?

YM 发表于 2010-5-16 12:49:00 | 显示全部楼层
哇正啊又一經典多謝分享啊!

venuschen 发表于 2010-5-16 12:49:38 | 显示全部楼层
只有零碎几集咁多。。。。。
' U3 f: I8 v) q1 S" X迪格斯 发表于 2010-5-16 11:18
2 ?* c! Y( e6 h0 Y

8 |% b3 W* k( J0 S0 N我系share同winny下载左30同37集,搜索到1同19集,其他集数根本连搜索都搜唔到

迪格斯 发表于 2010-5-16 13:06:27 | 显示全部楼层
我系share同winny下载左30同37集,搜索到1同19集,其他集数根本连搜索都搜唔到
- X" ?( W" ~  [/ o* {9 S# ?venuschen 发表于 2010-5-16 12:49
0 L: _3 P- D% G; a1 S5 y
我只能讲宜家我只有1,12,27,37,38呢几话。。。。

kevinchan 发表于 2010-5-16 13:18:27 | 显示全部楼层
好嘢啵,哩个好似小忌廉啊!喜欢!如果有DVDRIP就更好了!谢谢分享!0 y( Y' E9 ~5 ]# @
kenhai74 发表于 2010-5-16 02:54
当年嘅魔法少女系列,都係差唔多

kevinchan 发表于 2010-5-16 13:21:36 | 显示全部楼层
我只能讲宜家我只有1,12,27,37,38呢几话。。。。* a# f) [7 r0 b: e- }6 }0 a3 q- V/ [
迪格斯 发表于 2010-5-16 13:06
集合有爱之人一齐搵片源吧

venuschen 发表于 2010-5-16 14:17:01 | 显示全部楼层
想請問你知唔知有沒有類似片源:"愛花仙子"及"我愛莎莎"?
" u0 K! Y) ]. N' ^1 C3 Z8 \3 I0 m9 ]alam 发表于 2010-5-16 12:39
$ C+ l. d* L8 A7 W& N
# j6 Q/ H* Z# B8 B  h
唔好意思,呢兩套我都未睇過,建議你系winny同share度搵下,可能會有收穫

venuschen 发表于 2010-5-16 14:53:14 | 显示全部楼层
9 h! [- x2 w! t; E2 ?: S! q8 g
集合有爱之人一齐搵片源吧
7 \% X7 `5 [9 h- F: Ckevinchan 发表于 2010-5-16 13:21
% t& \1 k7 s' L9 K9 N

; t7 ~: U) d5 h% j! d4 A想要搵齐winny\share上边果个版本既片源,难度都几大下......
- d/ Z' R0 K2 h! ^8 g- m+ w我从旧年9月就开始搵,过左成8个月,只下载到2集,搜索到2集
) l  i1 g$ Q3 Q% A2 ]1 Q好多动画既片源系搜到下唔到,呢部就连搜都搜唔到,所以想要搵齐应该系无乜可能, ?  L2 Z% u/ t3 o, D* g1 l

: |$ h' v4 h3 p% u7 x. v+ X2 i( P其实我觉得果个日西双语版都唔差咖,虽然可能比唔上winny\share果个版本,但系比录影版好好多,& Y  k* U3 P4 b
愿意做合成既朋友不妨考虑下用果个日西双语版做片源

迪格斯 发表于 2010-5-16 14:54:24 | 显示全部楼层
花仙子更加耐喇,起不起几时播,不过我都睇过。。。。

huang 发表于 2010-5-16 14:59:07 | 显示全部楼层
好有印象,好似灵风FTP有相关系列