[动漫讨论] 投票,帮手对比下,全职猎人fans入嚟啊

kevinchan 发布于2010-5-9 12:56 13075 次浏览 105 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
5 z% D6 g2 j( l9 Q: X8 `& z$ w! c4 q2 ]. o  I% m
字幕係内挂的,可以关闭显示,只係我截图时唔记得关闭显示,大家可以无视; p6 e+ P. F& m" |9 b
其中,B係日本DVDrip,wmv,其他係美国版; |, x/ J8 M7 j- d- p# c. N  C
仲有,D係720*480,其他都係640*480) A6 c4 |9 X" V  U9 R  S4 l
大家畀啲意见/ u- f+ C/ o2 [/ z: H$ C  P0 |

+ o4 j% L1 Q) |4 K7 p9 I8 mA abbr_5265c301c4966ee8e72ed3566c5d7b41.jpg
6 D' C( R5 o* Y3 E9 U7 o* ~B [Hunter_X_Hunter][TV][DVDRIP][09][(006004)15-30-41].JPG # |; [$ F/ \- z# Q
C [S-A] Hunter x Hunter - 09v2 [x264-vorbis][B5D5A4DB][(005959)15-13-48].JPG $ S5 x4 O8 H7 h; F3 h0 s  y
D Hunter x Hunter Ep. 09 - Menchi x Furious x Second Phase_2[(007397)07-06-04].JPG
单选投票, 共有 97 人参与投票
您所在的用户组没有投票权限

已有(105)人评论

kevinchan 发表于 2010-5-9 12:57:58 | 显示全部楼层
沙发自己嘅,我会係A同C之间选择,不过我係选咗A

1989mwq 发表于 2010-5-9 13:09:02 | 显示全部楼层
A清晰好多

SA_127 发表于 2010-5-9 13:12:05 | 显示全部楼层
我鍾意A, h& S  }: \; e7 L6 g0 t
美國版d片源好似清d咁

迪格斯 发表于 2010-5-9 13:15:18 | 显示全部楼层
a,c2个都做过修正的,b,d就用原碟。。。。。自己选择。。。

852370229 发表于 2010-5-9 13:17:27 | 显示全部楼层
当然要选清晰嘎啦

迪格斯 发表于 2010-5-9 13:20:19 | 显示全部楼层
5 ~" @4 }$ j) C% _0 v* N
其实我无睇过呢个的,只系得闲无事入离睇下野。。。。顺便呃分。。。: p) {( {) v/ n+ T: F6 e! |8 n
发现在线时间跟发帖量不成比例的,个几钟头先发1帖。。。。

kevinchan 发表于 2010-5-9 13:38:01 | 显示全部楼层
其实我无睇过呢个的,只系得闲无事入离睇下野。。。。顺便呃分。。。- M- [- d$ H9 Z: [# H
发现在线时间跟发帖量不成比例的,个 ...
2 o: N, `/ O* T' q7 e5 D迪格斯 发表于 2010-5-9 13:20
你挂住合成,所以少啲上嚟发帖啫,可以理解

panzcheng 发表于 2010-5-9 13:38:48 | 显示全部楼层
我选左C!! 雀仔啊~~其实A系米由C压出黎嘎?(我觉得)不过体D字幕又好似系两部离窝!! 唔该大家都帮我对比下啦~~
1 F+ g2 T0 U  n& O  S0 n7 A1.
; g( E' `! @$ u" m. t 1.jpg
4 @: p) A& b8 @" \) q& {2.: A1 {8 u* \/ |2 \5 J" w
2.jpg 8 |0 Y' n$ r' j
你地觉得边张好啊??比D意见啦!!唔该晒~~~

natural 发表于 2010-5-9 13:45:04 | 显示全部楼层
一向比较钟意2区的东东~

迪格斯 发表于 2010-5-9 14:04:04 | 显示全部楼层
我选左C!! 雀仔啊~~其实A系米由C压出黎嘎?(我觉得)不过体D字幕又好似系两部离窝!! 唔该大 ...8 |5 Y5 @4 R0 v1 l
panzcheng 发表于 2010-5-9 13:38

6 d) g+ ^% x- w* F; v4 h' ~2 r2 T( ^图1较接近dvd原碟,图2再修正了一些。。。。我自己的压法较喜欢图2.。。。

迪格斯 发表于 2010-5-9 14:06:51 | 显示全部楼层
你挂住合成,所以少啲上嚟发帖啫,可以理解3 ?! N2 b: z0 n9 F
kevinchan 发表于 2010-5-9 13:38
4 K- Y5 d: T& ?7 g8 `7 K: j
唔系,以前都系浏览多发帖少,睇过啲野就算。。。。