[其它更多] 沉船一个月,返黎稳唔到组织了。。。囧~~

天使之风 发布于2010-5-5 09:58 7282 次浏览 173 位用户参与讨论     [复制分享主题]
天使之风 发表于 2010-5-7 10:21:53 | 显示全部楼层
我似讲大话嘅人咩= =!( r) A. H; q9 x; b2 L6 i
kevinchan 发表于 2010-5-7 00:32

5 }4 x4 I+ Q. ~
( e& V5 ]+ B7 @/ \" g" J
( `; K6 K- a  {  x# B    似~~~~·3 v' k; p3 ]! w) |6 C' R
% X/ }, `" D4 U, B$ |% R' r
        (以下纯粹为左唔比衰雀咬而增加的字数)

天使之风 发表于 2010-5-7 10:23:06 | 显示全部楼层
始终净系返黎自己个场水先爽~`~

基拉杰特 发表于 2010-5-7 11:17:17 | 显示全部楼层
似~~~~·  D( m4 f) A) ?9 E0 ]
/ |7 D2 S6 M' P) P# R2 i8 }2 [5 _* B4 L
        (以下纯粹为左唔比衰雀咬而增加的字数). e! @* U& u1 B5 w3 F
天使之风 发表于 2010-5-7 10:21
9 J! d, ?! }6 V1 Z' S7 [
5 ?5 j/ A1 S7 Z- w* T5 S1 W
1 o: u1 i( H* p+ f7 S) i
    我也同意这个说法

kevinchan 发表于 2010-5-7 14:26:51 | 显示全部楼层
似~~~~·( |) X7 N( [3 s7 x3 P1 l- p
6 M0 H8 V6 f3 M7 E$ C# p
        (以下纯粹为左唔比衰雀咬而增加的字数)
+ S3 n: e4 H$ e# y, v6 p5 E天使之风 发表于 2010-5-7 10:21
好想咬你多一次

kevinchan 发表于 2010-5-7 14:27:42 | 显示全部楼层
我也同意这个说法
; S# e2 H. D+ c! h+ w基拉杰特 发表于 2010-5-7 11:17
你都够字数了,唔使学佢啲衰嘢

基拉杰特 发表于 2010-5-7 14:36:38 | 显示全部楼层
你都够字数了,唔使学佢啲衰嘢" `1 l% m: c: ?; D
kevinchan 发表于 2010-5-7 14:27
+ Q! O' S/ [1 N; ?

% g" l( q1 @* {( h$ n1 z" B) n4 C0 z* v
    因为我不敢得罪雀仔!! 刚刚收到系统消息说我发贴数终于到达500了!拿来水下!哈哈

天使之风 发表于 2010-5-7 15:19:08 | 显示全部楼层
因为我不敢得罪雀仔!! 刚刚收到系统消息说我发贴数终于到达500了!拿来水下!哈 ...# }# g. m  P& d; S* \' j
基拉杰特 发表于 2010-5-7 14:36
. l& T$ A3 k5 L# I; H! ?3 w
# @) H! D$ J. a: Q& s
% T4 F0 I7 ]# _% w
    [em40 系统会报数咩。。点解我冇既???

天使之风 发表于 2010-5-7 15:19:47 | 显示全部楼层
好想咬你多一次
$ y5 Z: E$ o& A3 [: I! }kevinchan 发表于 2010-5-7 14:26
9 i: \- d0 U) y  D: B9 Y& I

/ ^  H; H! c8 T) J( a5 g8 j1 H0 y+ m
    我又冇恶意灌水。。你咬我做咩。。。

天使之风 发表于 2010-5-7 15:21:44 | 显示全部楼层
你都够字数了,唔使学佢啲衰嘢
, V% W5 }8 S; k4 ?kevinchan 发表于 2010-5-7 14:27

( M9 X& K7 h0 M2 N3 B- o# q6 u/ Y# i2 ]. |9 T; ^+ d+ _) Q

" z$ i( J1 q; V- A- w+ U' E( r    好明显我系新时代的代表,站在时代的浪尖上。。。就系###扑#都系扑得最应。。。

kevinchan 发表于 2010-5-7 15:27:09 | 显示全部楼层
我又冇恶意灌水。。你咬我做咩。。。# z7 Z) ]2 l6 ?, Z  D5 u/ _) x
天使之风 发表于 2010-5-7 15:19
我话想啫,又唔係真係咬!如果真係咬,你就大锅啦,哈哈

kevinchan 发表于 2010-5-7 15:27:36 | 显示全部楼层
因为我不敢得罪雀仔!! 刚刚收到系统消息说我发贴数终于到达500了!拿来水下!哈 .../ R+ ]6 @9 y# {
基拉杰特 发表于 2010-5-7 14:36
咁你唔好咁讲= =!不知不觉我都逼近10000贴大关啦

kevinchan 发表于 2010-5-7 15:30:28 | 显示全部楼层
好明显我系新时代的代表,站在时代的浪尖上。。。就系###扑#都系扑得最应。。。
( a' N4 p- U! U天使之风 发表于 2010-5-7 15:21
你係patient们嘅代表