[I T 资讯] 785有什麼好的平的板子可以選購?

abc-like 发布于2010-3-28 06:45 6920 次浏览 101 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ttsti 发表于 2010-3-29 01:31:23 | 显示全部楼层
我想装个win7玩哩,哈哈) w- h) Q( A" }$ N
天使之风 发表于 2010-3-29 01:22

! B! E# j) v" C9 K升级就升i系列了,用过就知爽吾爽了!

kevinchan 发表于 2010-3-29 01:33:08 | 显示全部楼层
我想装个win7玩哩,哈哈, F0 D/ W' @6 |' H! {
天使之风 发表于 2010-3-29 01:22
我最想装64bit体验下!最衰唔够内存

ttsti 发表于 2010-3-29 01:33:55 | 显示全部楼层
你係米打算去追新硬件呢?
6 ?# W" w1 z7 X% l. skevinchan 发表于 2010-3-29 01:31
5 Z+ b* y4 U% }% e. i
我本来是买i7的,我朋友帮我问佐6间都没得买,珠海货源太少了!1 Y  v. s4 ?1 B
不过以加粒i5都OK,几年内应该吾需要升级了..

abc-like 发表于 2010-3-29 04:51:46 | 显示全部楼层
4條槽有乜形號 同 幾錢?
无晒意见! 照你咁讲,即係唔使买平嘢啦!
' n4 H2 O1 ?) K2 M3 b最起码我用咗2个几月乜问题都无,日日24H开机!- n: b2 e5 r6 X/ j7 k. v! \" ]
kevinchan 发表于 2010-3-28 22:36

kevinchan 发表于 2010-3-29 07:54:46 | 显示全部楼层
4條槽有乜形號 同 幾錢?
3 G+ ?5 e7 l2 Y: V! \abc-like 发表于 2010-3-29 04:51
唔知系咪我比较少留意呢?4插槽 DDR 2的785主板好似比较少啵!4条DDR 3插槽的就一大堆

天使之风 发表于 2010-3-29 08:57:07 | 显示全部楼层
我本来是买i7的,我朋友帮我问佐6间都没得买,珠海货源太少了!( _8 y/ v% \+ G0 E  E1 ]
不过以加粒i5都OK,几年内应该吾需要升级 ...
. r; _5 ^+ q; i/ bttsti 发表于 2010-3-29 01:33
( f& r7 h, m, _8 _& r

1 j# T. }& k/ q3 G- }" U
9 H, t' @" m& I( I9 ?6 y6 [   你都系猪海咖??我都系喔~~~

天使之风 发表于 2010-3-29 09:01:10 | 显示全部楼层
升级就升i系列了,用过就知爽吾爽了!
" x0 K# U0 d% C: Z; zttsti 发表于 2010-3-29 01:31

* _9 N# f- Y% i! ?- V3 ~3 v1 o4 Y2 P- ~
/ h0 r% v2 e' d8 y. B
2 N9 S1 h1 W, F! m' d& J' t   我都系用惯AMD既。。性价比高。。虽然性能上或者唔够IXXXX强。。

ttsti 发表于 2010-3-29 14:19:33 | 显示全部楼层
我都系用惯AMD既。。性价比高。。虽然性能上或者唔够IXXXX强。。  g. q6 c" i1 o
天使之风 发表于 2010-3-29 09:01
) t9 v2 @* M; A, V1 G+ s  u0 i0 y
吾知你去珠海边度买的,
. F6 w7 d" q! a  T5 Z, u我以前都用开AMD,记得当年买粒939的3200+要1250蚊,好比以加粒i5啊,无阴功啊!

天使之风 发表于 2010-3-29 15:54:23 | 显示全部楼层
吾知你去珠海边度买的,. ]! ?9 y! K( I
我以前都用开AMD,记得当年买粒939的3200+要1250蚊,好比以加粒i5啊,无阴功啊!
! l, m& n: x$ Cttsti 发表于 2010-3-29 14:19

2 o! g& m% t4 o1 b& s
$ z! C2 Z  ?; X( g( M) Z% d6 e! w% m" W. ~- ?
    系珠海除左湾仔沙仲可以去边??我想买个硬盘都冇货,无言。。。

kevinchan 发表于 2010-3-29 17:11:27 | 显示全部楼层
系珠海除左湾仔沙仲可以去边??我想买个硬盘都冇货,无言。。。0 Q) w. a" ^: r. G6 G; |
天使之风 发表于 2010-3-29 15:54
搭船过澳门买 .....快过去深圳

天使之风 发表于 2010-3-29 17:13:20 | 显示全部楼层
搭船过澳门买 .....快过去深圳
' E+ p# ]. {2 q- u+ Nkevinchan 发表于 2010-3-29 17:11
, ]9 X9 W" [  I% \4 C( Y4 c& f% m9 ]

7 b0 T) ]: Z2 ^4 j0 ^
+ s* o# S7 |0 i  D  E2 {$ Q! w- Z    [em40 。。。。澳门我都唔知系边度有得卖啊

abc-like 发表于 2010-3-29 18:07:01 | 显示全部楼层
問吓澳门人
。。。。澳门我都唔知系边度有得卖啊5 ~* E4 f5 u9 H* |* W
天使之风 发表于 2010-3-29 17:13