[其它更多] [115]【小肥肥一族】【52集TVB版+104集日版在线】【RMVB】[12.10更新]

Lujin 发布于2010-2-6 11:51 11053 次浏览 142 位用户参与讨论     [复制分享主题]
panzcheng 发表于 2010-6-17 22:28:36 | 显示全部楼层
5 r8 [8 b" l: z( O, r
我同你的情况一样哦,吾知点解决~0 I; {5 L! |0 w% w) v9 _' m" z
aaron81 发表于 2010-6-17 21:00

2 L" [# h' n8 L  c" v0 e1 P
. g, n! p9 F/ s+ {9 n* H5 L
: S) e" p8 `5 I2 f% Y    当出现感噶情况!!你过一阵再去试下~~右键另传为....今物楼主测试过之后~我再去试下!发现可以下载了~~下左几个文件之后又出现过种情况,下唔到....跟住我等一阵,大概几十分钟到半个钟度啦,再去下载又下载到嘞,我今物下载试过好多次感样~~等阵再入过去试下就得了。

Ling1988 发表于 2010-6-17 22:31:12 | 显示全部楼层
我都响网上查来,有好多用户Windows Live用吾倒Windows Live 下公开文件,但还知原因,未有解决办法6 B& h' x4 a$ I
aaron81 发表于 2010-6-17 22:23
7 `1 I) o  ~! _2 ^0 C) E5 d
7 t2 H: F# Z% i9 x6 u& m, h6 b4 J9 T
7 R8 j& c, M3 o3 W$ Q" R; T! }7 i
    我个人觉得是,可能是你无注册所以落唔到!

panzcheng 发表于 2010-6-17 22:32:36 | 显示全部楼层
我个人觉得是,可能是你无注册所以落唔到!/ p, l+ x9 C5 b* z2 C: E
Ling1988 发表于 2010-6-17 22:31

+ X5 g( d; x! w. ]7 K  d0 I( v8 @; v) d5 D6 H1 q! f: ~
  G$ E6 H( q' A
    注册左会容易下D嘎??我无注册下噶!!不过就系唔知做咩~~下几个文件之后就下唔到。跟住要等一阵先可以继续下!!

Lujin 发表于 2010-6-17 22:33:32 | 显示全部楼层
唔是!楼主上传果个空间叫“Windows Live"5G免费邮箱
( a4 s. g4 e* Q7 nLing1988 发表于 2010-6-17 22:27

! W% ?& c1 N2 q& h2 ~有25G的网盘永久空间……

Lujin 发表于 2010-6-17 22:34:44 | 显示全部楼层
我个人觉得是,可能是你无注册所以落唔到!
% e3 h( [; P, r  G, ~7 KLing1988 发表于 2010-6-17 22:31
0 V: N+ O; u) R

% f8 D% _! l; J# ~% _冇啊,我今日在单位都冇登陆呀。

Ling1988 发表于 2010-6-17 22:36:17 | 显示全部楼层
这个叫变相“催稿”!哈哈4 S% y" W. s# G. W% f

! g6 q& i7 [* J/ ]余下的我用115传吧。
( i; d, r: Y3 X0 A4 |1 n1 {8 iLujin 发表于 2010-6-17 22:17

$ Y! N0 T0 l4 d0 p
) z% \5 G8 j; r$ J1 L绝对无今意思!是您问我的,当然要答你啦!靓女您上传辛苦啦!

Lujin 发表于 2010-6-17 22:40:07 | 显示全部楼层
绝对无今意思!是您问我的,当然要答你啦!靓女您上传辛苦啦!2 u2 g; n& y& O. X
Ling1988 发表于 2010-6-17 22:36

: \1 O- i  i, ]  b1 L- `呵呵,开玩下笑蔗~
* V+ n/ P: R; x  v, D1 ~  V" o. K: ~1 @/ S
吾该冇用敬语啦,我鸡皮疙瘩了一地……

Ling1988 发表于 2010-6-17 22:40:44 | 显示全部楼层
有25G的网盘永久空间……" Z( O8 e  _2 Z# q
Lujin 发表于 2010-6-17 22:33
; z" F8 D" p% I6 t1 S  F3 B

% }9 `! q' n0 \8 K3 k8 S: L6 G! D$ q# z
    真是唔知!有今大空间?睇来要去研究下

Lujin 发表于 2010-6-17 22:44:16 | 显示全部楼层
Moomin_Valley(TVB)1-23姆明谷冬天的住客.rmvb:http://u.115.com/file/f11dab8226

Ling1988 发表于 2010-6-17 22:49:41 | 显示全部楼层
Moomin_Valley(TVB)1-23姆明谷冬天的住客.rmvb:
3 A$ Q' O8 l1 a0 `  [- iLujin 发表于 2010-6-17 22:44
3 k" y$ A7 n- i9 v" Z
0 p9 H. F6 A/ h+ ^* l; m

; x3 Y+ F7 y5 c    哎呀!您唔整理下边个知啊!哗!上传得今快!

aaron81 发表于 2010-6-17 22:49:42 | 显示全部楼层
当出现感噶情况!!你过一阵再去试下~~右键另传为....今物楼主测试过之后~我再去试下!发现可以下 ...  a! |5 u7 T' Y" P
panzcheng 发表于 2010-6-17 22:28
  @3 e) k( ]9 d# P  [* b& t

9 J, Z1 C! t$ r我未试过得,唯有再试试~

Ling1988 发表于 2010-6-17 22:59:09 | 显示全部楼层
回复 93# Lujin
2 [; M& R+ V' q/ x9 j5 }$ k$ ]% m( ^$ y
" M9 q$ \* P0 d# M  S+ T8 T# r
    已经收下!米传今快啦一日传一个就好了!唔是边有话题呢?, l  }/ K9 _! I

, b( X) }/ A% Y/ Q 0333.bmp