[真人特摄] [原創][結界師][日粵雙語][WMV9-DVD/MKV][共52集完](補115)

漫步雲端 发布于2010-1-21 15:04 25993 次浏览 306 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-1-28 21:14:48 | 显示全部楼层
修正音频都唔通知声! I6 z- e; g7 P/ ?, Z
kevinchan 发表于 2010-1-28 21:04
# t6 `7 @* L  @6 v* j# J: s8 N: r1 I% f

0 ?* ^* R6 X6 q4 ~, ]! p0 C你下载的已经是修正好的。。。

kevinchan 发表于 2010-1-28 21:22:19 | 显示全部楼层
你下载的已经是修正好的。。。
* ^6 I( L, O0 Y; _* j# t  h! y7 i慢步云端 发表于 2010-1-28 21:14
晕,我又下载咗多次= =

漫步雲端 发表于 2010-1-28 21:32:47 | 显示全部楼层
晕,我又下载咗多次= =
4 d% G" r( C' A$ k% Mkevinchan 发表于 2010-1-28 21:22
. x, ]- E5 o) w1 q9 j( y1 \

% ^8 t: a* |! w# ]
* @  _1 e/ _' N5 h7 Z: y压缩包里面都是没问题的音频你可以放心

mcnynbajay 发表于 2010-1-29 01:45:39 | 显示全部楼层
哈哈,个个都话贵,我都下载完啦!/ ^1 K2 U" h0 t- h0 }! C/ R
如果觉得贵,等我上传完整集数啦
1 q; I- O4 Y; N+ @1 |3 v! lPS:我上传完都係会交畀楼主,收费唔收费等佢决定
& O, {5 f" O  N. Q% l6 i再PS:用两日合成52集,真系神速,对于我简直係光速啊0 Z3 z0 _; ?" i. D! d9 j5 ~- T& K
kevinchan 发表于 2010-1-28 13:19
% ]' q% d, Q1 }
1 ~) P7 h4 ~& g/ {  \" O4 m  k+ ]
呃……從來唔吹水的我,錢銀真的幾懵水下,但FTP都關閉了成大半年,都無乜途徑值得消費d星夢了
6 |/ }: E- ?/ }, Y1 r9 L1 t你地兩個分工合作上載合成版了? 真的難得了~小水管甘做先更新得快的
$ b( \6 F% v% x8 W1 ]8 a, ]$ s& B. K) _+ J! k0 A  Z" C4 I
PS:對我來講,簡直系超光速了~你計下了,睇曬全集都要26個鐘到了(唔加速來睇的)
! j3 \- a7 t4 j7 R* k( v    我合長腿叔叔,都無乜cut的,都要平均每集花1個鐘以上先OK(校正,試看全集,封裝,再試看下,保守估計要40個鐘以上),加埋上載一周OK的!(4M的寬帶支持下)

漫步雲端 发表于 2010-1-29 02:02:15 | 显示全部楼层
呃……從來唔吹水的我,錢銀真的幾懵水下,但FTP都關閉了成大半年,都無乜途徑值得消費d星夢了. k4 e0 X! s( |( U
你地兩個分工合作上載合成版了? 真的難得了~小水管甘做先更新得快的& b( `+ v& J' [4 e, s3 l
. D& Z6 }. W  k7 G' C: K" |
PS:對我來講,簡直系超光速了~你計下了 ...
7 l5 r8 q0 p  W6 C# c- ~mcnynbajay 发表于 2010-1-29 01:45
$ O6 e: D7 j6 U& Q! J) S

, q# ~. v. [1 O% o  N* l9 ?
! U% ?5 l* x! N6 L$ q其实4M宽带的上传都应该不过100k吧。。因为ADSL都上下载不对称的+ \2 N/ q) G$ A
& o2 h5 F( z$ b
其实如果唔怕碑人闹的话可以用个U盘拿去网吧上传 人地是100M光纤上下载对称

kevinchan 发表于 2010-1-29 02:40:52 | 显示全部楼层
我合長腿叔叔,都無乜cut的,都要平均每集花1個鐘以上先OK(校正,試看全集,封裝,再試看下,保守估計要40個鐘以上),加埋上載一周OK的!(4M的寬帶支持下): K: O9 _$ g: O, \
mcnynbajay 发表于 2010-1-29 01:45
如果无乜cut,一般35分钟之内搞掂完整一集(不过要视乎PC速度)

kevinchan 发表于 2010-1-31 23:17:49 | 显示全部楼层
我开始重新上传内挂简/繁字幕版本了,有爱的朋友来下载吧,更新到第六集

Xoun 发表于 2010-1-31 23:36:48 | 显示全部楼层
哩部动画我好中意睇...合成版当然不容错过

jomalm 发表于 2010-2-1 01:49:44 | 显示全部楼层
有合成版本一定下, 多谢晒, 支持更新完毕

kevinchan 发表于 2010-2-1 13:33:21 | 显示全部楼层
更新到13集

maplep 发表于 2010-2-1 14:53:12 | 显示全部楼层
来支持下,呵呵等楼主你发完才下

漫步雲端 发表于 2010-2-1 15:13:22 | 显示全部楼层
来支持下,呵呵等楼主你发完才下
% t4 ^& _9 X, _  Imaplep 发表于 2010-2-1 14:53

, y2 d7 J% g, }- p5 i) ]) p, {+ _# V" ?$ U5 K" e7 b3 H  l
呵呵 唔好误会我只喺做合成...上传发布既人喺kevinchan