[真人特摄] [原創][結界師][日粵雙語][WMV9-DVD/MKV][共52集完](補115)

漫步雲端 发布于2010-1-21 15:04 25985 次浏览 306 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
hidashen 发表于 2010-1-22 19:36:24 | 显示全部楼层
唔使急,慢慢嚟!!!6 V9 b2 l) K$ R
多谢楼主喇!!

chongbo86 发表于 2010-1-23 15:28:03 | 显示全部楼层
支持啊...我见动漫之家有哩部作品..唔知边个清D..及及先

kevinchan 发表于 2010-1-23 20:48:38 | 显示全部楼层
支持啊...我见动漫之家有哩部作品..唔知边个清D..及及先  E% {, p( H1 M/ e, n9 H/ q* M
chongbo86 发表于 2010-1-23 15:28
DMZJ都系用呢个片源的

YM 发表于 2010-1-23 23:23:40 | 显示全部楼层
樓主又有新作品繼續支持先多謝分享啊。

kental 发表于 2010-1-24 00:10:49 | 显示全部楼层
其实我有问题想问啊!我试过用暴风,绚影,KM,WMP等播放器都播放不了,为什么呢!时间槽是正常的,但就是没有了画面和声音,哈哈!

漫步雲端 发表于 2010-1-24 00:40:46 | 显示全部楼层
你没装vc-1解码器囖

漫步雲端 发表于 2010-1-24 00:58:49 | 显示全部楼层
其实我有问题想问啊!我试过用暴风,绚影,KM,WMP等播放器都播放不了,为什么呢!时间槽是正常的,但就是没有了画面和声音,哈哈!8 I0 p8 x) J6 U% A  ~& F5 Y
kental 发表于 2010-1-24 00:10
9 X1 v0 H2 i. x$ n+ _+ b) ~
/ t& J/ {# G4 F5 d, v$ j
WMV9-VC1是一种较新的编码 最好用最新版的完美解码 仲要设置好解码器先得$ n: b2 _: r; _! [7 \
! \/ J6 K4 n1 i! o" h
照图设置啦。。。。。。( V) t( A4 y* i/ ?
! E9 k! F' ]' i# S( ^1 [
2 B7 `( \( B. u9 Z2 }1 R
$ N9 X* A5 V6 o- @" S, T1 g  A/ s

2 ^, K6 u: d; Y3 c3 ^" a; p' O% c0 J" m

. J" m0 t- T& ^. T( k; `
! i! D5 Y5 B  X0 [/ @  v4 t& p8 z* s7 [

: a4 ~8 @4 w5 C7 F. b$ y% o

1010 发表于 2010-1-24 19:57:03 | 显示全部楼层
DMZJ都系用呢个片源的0 p) H0 ~- t' M' \
kevinchan 发表于 2010-1-23 20:48
% x2 N& r% `9 R) c

' @& {2 g9 u7 m  Y3 H# y) n你打不打算合啊??

kevinchan 发表于 2010-1-24 21:58:32 | 显示全部楼层
你打不打算合啊??) U1 U# [% u( a# Q
1010 发表于 2010-1-24 19:57
楼主合了,我就不合了,而且大家都系用同样片源!楼主好似话已经全部合成完毕了,等待上传中!

漫步雲端 发表于 2010-1-24 22:06:50 | 显示全部楼层
! y) j4 K, A: B0 W/ e
楼主合了,我就不合了,而且大家都系用同样片源!楼主好似话已经全部合成完毕了,等待上传中!
5 E* n5 u* J/ `# ~6 c! ]% lkevinchan 发表于 2010-1-24 21:58
! K( q1 A5 c& T5 K" o$ V
) u3 }+ O3 B  e! L: ?
" r/ h8 t. {! p. M, F. Q* `
嗯。。合完了迟下放1-52修正音频出来 方便有片源的朋友

kevinchan 发表于 2010-1-24 22:13:03 | 显示全部楼层
如果需要嘅话,我可以帮手封装上传完整嘅内容
/ i- {: F0 R- ^, |1 j$ y! x) Y/ u因为我已经唔使重新下载片源啦

netasa 发表于 2010-1-25 02:33:13 | 显示全部楼层
点解依个片源比我嘅感觉係4:3剪边得嚟嘅16:9嘅感觉嘅! 睇着唔係几舒服。不过的确压得唔错。如果4:3就一定好正啫!