[真人特摄] [原創][結界師][日粵雙語][WMV9-DVD/MKV][共52集完](補115)

漫步雲端 发布于2010-1-21 15:04 25983 次浏览 306 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-1-21 17:49:49 | 显示全部楼层
仲意為會係x264...原來都係wmv....咁算啦,純支持! V8 T6 K6 p5 q+ `$ J! j
ngyan1600 发表于 2010-1-21 17:26

/ t, e7 Q4 ~4 C8 P
4 U+ s1 n% Y5 E3 A4 e/ f结界师仲边有X264片源? 自己压就有不过太麻烦了

1010 发表于 2010-1-21 18:37:17 | 显示全部楼层
太好了~谢谢楼主^^

飘忽的她 发表于 2010-1-21 18:37:56 | 显示全部楼层

. W" [* B8 p, L) y1 }3 {; J1 A如果三语版就好啦,纯支持一下!6 a! n% n3 n% |
唔知YRJ几时合呢?

kast 发表于 2010-1-21 18:49:34 | 显示全部楼层
纯支持了!

kof008 发表于 2010-1-21 18:55:24 | 显示全部楼层
未看過,先下來看一看如何!!!但支持

ruru5209 发表于 2010-1-21 19:41:14 | 显示全部楼层
已收藏日本職人版本的RAW了,支持先嚕

NEOS 发表于 2010-1-21 23:46:52 | 显示全部楼层
结界师好好睇呀,边度可以错过,多谢赛!

kevinchan 发表于 2010-1-22 01:22:53 | 显示全部楼层
我刚下完呢部片源无几耐硬盘就出事了,真系悲剧!  M% h/ ~3 C$ y9 j( n
入嚟留个脚印先,支持,辛苦楼主啦!

kwanyeung 发表于 2010-1-22 02:43:31 | 显示全部楼层
以為樓主自壓。又唔係X264加上依套冇愛就純支持啦。多謝你先。

mcnynbajay 发表于 2010-1-22 03:16:17 | 显示全部楼层
伸手要音頻算了~
) ?% [3 ?2 a2 E( h3 C8 a3 X上個月皮蛋姨發去JS,算系我第一次能400K全速(同時4個任務)下完全集片源~; l2 I6 x/ g; P) q7 d  B0 u
早通知佐雀仔佢,期待佢發校正音頻的~
4 K$ t2 L+ a3 Z4 H* O2 x0 [! R9 v% O- j- M/ ?( V  y9 ~3 `
PS:我唔多中意用英文來命名~寫埋音源出自笨豪/ ^/ s) y1 k5 {9 \0 T0 l6 y
      我睇完哩套經常講:“方圍。定楚。結。滅。解。天穴”掛系口邊!
: B8 T# M9 f/ Z) _    VC-1編碼算系WMV最新的高清編碼來的
8 [9 f6 J( _* N. d    kuroro用過DMZJ來合,但爛尾,而338用TVRIP合過全集!而YRJ都有可能弄國,粵,日三語版的!

mrkazaf 发表于 2010-1-22 03:57:56 | 显示全部楼层
这部动画真的很好看呀,很喜欢良守这主角,感谢老大分享。

netasa 发表于 2010-1-22 06:26:33 | 显示全部楼层
我觉得WMV嘅文件都好大下,但个分辨率好低,虽然全屏出嚟都唔会差好多,但係就硬係无咁正仲要文件大,收藏好似对唔住个硬盘空间咁。