[真人特摄] [原創][結界師][日粵雙語][WMV9-DVD/MKV][共52集完](補115)

漫步雲端 发布于2010-1-21 15:04 25977 次浏览 306 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
Ace0210 发表于 2010-1-22 07:43:58 | 显示全部楼层
哇太好啦
; s0 N! C. F! L! z- k6 d! n6 @有粵有日! c5 u3 U1 J2 D7 `
有埋字幕- e$ m9 D: U; v
% \6 B" t4 ^# m$ A% n
支持

漫步雲端 发表于 2010-1-22 08:08:50 | 显示全部楼层
伸手要音頻算了~
& B1 B8 M6 X) Q! F6 Y5 u. X上個月皮蛋姨發去JS,算系我第一次能400K全速(同時4個任務)下完全集片源~. B6 J8 r# ]8 \
早通知佐雀仔佢,期待佢發校正音頻的~
* v: ^$ B- X  y: a0 G3 s0 _* y- M1 y$ ^4 B4 o
PS:我唔多中意用英文來命名~寫埋音源出自笨豪
* h6 ^" M+ p/ ~1 ~3 `      我睇完哩套經 ...
' H( P: A, F) p+ {6 Ymcnynbajay 发表于 2010-1-22 03:16
: L7 T5 s6 C' E% y
( Y% B- Y- H- Z/ B- d
音频源来是出自笨豪的啊。。。呢个真系唔知道

漫步雲端 发表于 2010-1-22 08:18:10 | 显示全部楼层
我觉得WMV嘅文件都好大下,但个分辨率好低,虽然全屏出嚟都唔会差好多,但係就硬係无咁正仲要文件大,收藏好似对唔住个硬盘空间咁。
. o* i/ m! J  V* K# I  t$ ~% |9 ~netasa 发表于 2010-1-22 06:26
4 t+ u+ i, w1 \4 m/ |7 Q/ T9 h

9 `6 @  d2 s0 V呢个WMV版 已经网上最清晰片源..仲有VC-1的编码清晰度基本和x264差不多就是体积大
8 L0 t  M: V! n: h4 s: h7 E/ ]
& ~* `$ D( l0 g0 p7 n8 bDVDRIP的都这个分辨率了 不是TVRIP

kevinchan 发表于 2010-1-22 13:46:38 | 显示全部楼层
伸手要音頻算了~1 m+ K+ f! ~0 X% I/ q7 z6 f
上個月皮蛋姨發去JS,算系我第一次能400K全速(同時4個任務)下完全集片源~; X% |, C) r# b+ c6 R+ y
早通知佐雀仔佢,期待佢發校正音頻的~& |- L9 E4 J1 }9 v
8 Y/ s6 ]9 |9 `" r2 k
PS:我唔多中意用英文來命名~寫埋音源出自笨豪
/ m& A) b) E) p% u# R: S1 D) w      我睇完哩套經 ...
& k. H% O: G/ O) v. L( u; \. Omcnynbajay 发表于 2010-1-22 03:16
睇嚟我又要再下载多次拉!

漫步雲端 发表于 2010-1-22 15:20:21 | 显示全部楼层
睇嚟我又要再下载多次拉!
6 C/ k1 ]/ f6 E$ k* Z2 akevinchan 发表于 2010-1-22 13:46

@* z$ t; q& i) [! {* E$ z2 `, u
系就快D啦 可能快要删档....如果你合都好 咁就唔洗我合了
1 E/ v6 H7 P$ \" L1 J) G* Z% F; t, `
我得512K上传宽带 要发完全集都唔知要几个月。。有人接手真系求之不得

kevinchan 发表于 2010-1-22 15:44:29 | 显示全部楼层
系就快D啦 可能快要删档....如果你合都好 咁就唔洗我合了2 Q0 n& P+ \! b, b- T+ D2 {/ p
4 s$ S  X1 L4 n2 W9 r
我得512K上传宽带 要发完全集都唔知要几个月。。有人接手真系求之不得
% e& M0 O+ }! l6 E( y  ]慢步云端 发表于 2010-1-22 15:20
5112K上传宽带即係几多?唔知JS几时删档呢,我都未有咁快可以下载到

漫步雲端 发表于 2010-1-22 15:52:45 | 显示全部楼层
5112K上传宽带即係几多?唔知JS几时删档呢,我都未有咁快可以下载到
& z4 R- K4 u8 h, V* b/ }kevinchan 发表于 2010-1-22 15:44

1 Z' d! h* p# C9 b$ q3 `' {$ i; l
512K=实际54K左右 上传200MB文件就刚刚要一个钟3 G& R5 g5 X, `

5 x. [7 |4 Z6 g* y- W( r- U9 z4 ^2 y: i2 ?6 z; J3 a/ N
你可以去漫娱叫皮筋儿留多几日档

kevinchan 发表于 2010-1-22 16:47:09 | 显示全部楼层
512K=实际54K左右 上传200MB文件就刚刚要一个钟! c# M4 ~5 t  a! f( ?0 d6 T
/ Z6 b; x+ J# Z7 Y) t, Y

* G; x8 j& b' a# h7 I1 y5 K你可以去漫娱叫皮筋儿留多几日档
* q; L/ j  ~6 G0 u$ R9 Y慢步云端 发表于 2010-1-22 15:52
原来系50+K,对于我哋电信用户嚟讲!咁都唔系十分慢啦!我睇情况啦,我嘅首要任务係谂办法搞掂个硬盘先!

sendohsen 发表于 2010-1-22 17:16:18 | 显示全部楼层
有没有REVB呢!这个版不好

漫步雲端 发表于 2010-1-22 17:17:25 | 显示全部楼层
买个新咪得囖。。西数1T 64M缓存卖6百几

kental 发表于 2010-1-22 17:36:19 | 显示全部楼层
你终于出啦!等左好耐啦!

1010 发表于 2010-1-22 19:10:36 | 显示全部楼层
请问有没有粵語音頻下载?