[真人特摄] [原創][結界師][日粵雙語][WMV9-DVD/MKV][共52集完](補115)

漫步雲端 发布于2010-1-21 15:04 25982 次浏览 306 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-1-27 22:01:54 | 显示全部楼层
好 ,等我下载音频先!

Ace0210 发表于 2010-1-28 02:27:57 | 显示全部楼层
是有線音頻來啦% J4 ]$ @7 Q& M; [( K6 l
甘即系

mcnynbajay 发表于 2010-1-28 09:47:19 | 显示全部楼层
收下校正音頻~辛苦曬了0 ~# }0 J  ]5 J, w
不過真的收得有d貴~我的收費始終都系一G一星夢!

kwanyeung 发表于 2010-1-28 10:54:47 | 显示全部楼层
咁快合曬全套。。可惜好似真係冇咩愛。貴就真係唔貴。大把星夢。

漫步雲端 发表于 2010-1-28 11:41:35 | 显示全部楼层
' f% i$ j8 e9 T# X& N
收下校正音頻~辛苦曬了
4 h% N2 Q# r# \1 v$ t" f不過真的收得有d貴~我的收費始終都系一G一星夢!" Z7 a7 Y( ]4 F( I1 ~& {+ Y! W
mcnynbajay 发表于 2010-1-28 09:47

2 h4 A- H& {" |# D
' `% b3 O& R$ e$ a" l2 b; I! S3 `( I/ }9 b
不贵了。。。真系好难合嘛 基本上集集都要补音频! c. k5 I& [" h) ~' R6 w* P
- a9 o' j, I1 Z% I; ~% ]
我都花了好多心基合葛

漫步雲端 发表于 2010-1-28 11:55:17 | 显示全部楼层
咁快合曬全套。。可惜好似真係冇咩愛。貴就真係唔貴。大把星夢。
' ~$ Y9 a( e2 I6 z& bkwanyeung 发表于 2010-1-28 10:54
# U$ E/ M; d* _! F  d

+ `  a& [% i* D9 n) x6 \+ E早就合完啦 合曬全套都系用两日时间

kwanyeung 发表于 2010-1-28 12:32:59 | 显示全部楼层
早就合完啦 合曬全套都系用两日时间* h4 A/ O9 g. |1 m! R2 @
慢步云端 发表于 2010-1-28 11:55
52集靜係用左2日時間,速度真係非常快!我拍馬都追唔上你啦。。。

darrennsz 发表于 2010-1-28 12:45:54 | 显示全部楼层
hmmm... only the 音频 ah ?
4 a  L  @. T' |7 UDoes your [32 星梦 结界师 粤语修正音频01-52话全.txt] comes with video ?? or wait for you to upload the rest ??

Ace0210 发表于 2010-1-28 12:59:40 | 显示全部楼层
全集32星夢
( x" D' b8 Z5 c. @要考慮下

kevinchan 发表于 2010-1-28 13:19:54 | 显示全部楼层
哈哈,个个都话贵,我都下载完啦!  C0 c2 \8 r4 w. g* T3 O( Y
如果觉得贵,等我上传完整集数啦
5 `6 P, @+ b& _4 qPS:我上传完都係会交畀楼主,收费唔收费等佢决定
* V, L- H7 a- l& G6 B* Q: x再PS:用两日合成52集,真系神速,对于我简直係光速啊

漫步雲端 发表于 2010-1-28 13:20:03 | 显示全部楼层
hmmm... only the 音频 ah ? 9 J4 F' L+ l8 A% h, Q+ b! b4 [: S
Does your [32 星梦 结界师 粤语修正音频01-52话全.txt] comes with video ?? or wait for you to upload the rest ??
# C7 k& L0 E8 qdarrennsz 发表于 2010-1-28 12:45

( [# O1 z4 i* W) ^/ b$ f9 n: N# Z3 Y2 ]- T
# n; U/ P( V3 H' P; z  l7 T; ~
这个是纯音频来的

kevinchan 发表于 2010-1-28 13:20:48 | 显示全部楼层
hmmm... only the 音频 ah ?
/ t4 ^8 H) A1 P' O# G, s6 GDoes your [32 星梦 结界师 粤语修正音频01-52话全.txt] comes with video ?? or wait for you to upload the rest ??2 r1 t9 M# U4 O6 g, Q9 s+ Z2 o+ t
darrennsz 发表于 2010-1-28 12:45
我会上传,请耐心等候吧!我预计今晚或者听日开始上传,毫无意外每日5集以上