[真人特摄] [原創][結界師][日粵雙語][WMV9-DVD/MKV][共52集完](補115)

漫步雲端 发布于2010-1-21 15:04 26345 次浏览 306 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-2-4 00:52:26 | 显示全部楼层
64位win7开机1.3G内存很正常了 玩游戏时候3.7G都试过( a, T; I# D2 Y9 y& W0 c# i: y9 ?4 C
* q$ ]7 R+ V7 t
我都喺要提前字幕时间 64200ms 点解呢?) m0 P; E) _* w" t+ V
慢步云端 发表于 2010-2-4 00:24
既然大家都要调字幕时间,咁即係唔关我哋事啦!唔理佢啦!调好就得

漫步雲端 发表于 2010-2-4 00:57:31 | 显示全部楼层
既然大家都要调字幕时间,咁即係唔关我哋事啦!唔理佢啦!调好就得
; W; }2 Y$ W# ]% Ekevinchan 发表于 2010-2-4 00:52
我都没封内挂字幕 你唔话真喺唔知哩集既有字幕问题

maplep 发表于 2010-2-4 01:06:19 | 显示全部楼层
三根半夜在吵什么。。。

kevinchan 发表于 2010-2-4 01:53:43 | 显示全部楼层
三根半夜在吵什么。。。, K8 O9 s9 i+ w: u+ P+ S+ q7 g
maplep 发表于 2010-2-4 01:06
在讨论啊!係嚄,大马时间係快过我哋个啵,呵呵

STEP422 发表于 2010-2-4 01:57:01 | 显示全部楼层
終於搵到啦!!好睇呀!!唔該哂~

kwanyeung 发表于 2010-2-4 06:24:32 | 显示全部楼层
64BIT應該壓片快好多啦。
7 e2 w7 t% p+ i依家我用MEGUI壓都係一個鐘一集。。接受到啦。

darrennsz 发表于 2010-2-4 08:58:36 | 显示全部楼层
kevin bro, episode 1 downed since yesterday ......

漫步雲端 发表于 2010-2-4 11:49:43 | 显示全部楼层
64BIT應該壓片快好多啦。
0 |3 Q- T& h$ {1 ]- D6 b依家我用MEGUI壓都係一個鐘一集。。接受到啦。! u5 d& ]: W$ l0 B: f/ L
kwanyeung 发表于 2010-2-4 06:24
我压RMVB放去MP4睇、XP压一集要11分钟64位win7只要8分几钟的确快咗
8 O( y. f6 {4 D4 I; E- W. w: l不过内存占用就有D吓人开几个网页都差不多2G内存...不过没咩所谓现在的电脑标准配置2G内存高端既4-6G

kevinchan 发表于 2010-2-4 14:44:14 | 显示全部楼层
唉!睇嚟今日无得更新,琴晚无上传到,今日又唔知边个关咗我个网页= =

kevinchan 发表于 2010-2-4 14:45:04 | 显示全部楼层
kevin bro, episode 1 downed since yesterday ......
0 z: Q9 F# x+ K7 _6 ]" Pdarrennsz 发表于 2010-2-4 08:58
你终于开始下载啦

darrennsz 发表于 2010-2-4 16:04:18 | 显示全部楼层
你终于开始下载啦. t! U- g) J/ g
kevinchan 发表于 2010-2-4 14:45
# u, O6 n" O1 @0 j/ K2 _
. ?$ v  L  n+ ?! F2 G+ n# W& i1 Q' R
Ya loh... but first episode oledi down.... the rest ok

maplep 发表于 2010-2-4 23:32:25 | 显示全部楼层
更新至40.。。貌似刚刚更新的