跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [Daddy_Long_Legs长腿叔叔][DVDrip][MKV][01-40話全集完+校正音頻]+重傳第18話

mcnynbajay 发布于2010-1-11 18:56 18289 次浏览 196 位用户参与讨论     [复制分享主题]
cimmy210 发表于 2010-1-12 16:53:15 | 显示全部楼层
个片名几得意嚄~~~~~~~~

kast 发表于 2010-1-12 17:31:45 | 显示全部楼层
支持先,谢谢!

shason 发表于 2010-1-12 22:04:44 | 显示全部楼层
红发安妮米就係飘零燕咯。我有三部剧场版之一(粤语)

kwanyeung 发表于 2010-1-13 02:39:51 | 显示全部楼层
呃……你好似對90年代的老片無乜愛窩!嘛~各有各愛的!
7 L% c3 S" S; y  `$ H: K" F
6 u3 P' K# n. C% S: N- H4 s0 f我之前都收了七小花同日式面包王,同數碼暴龍2-3! 唔錯~仲有無其他介紹了~ ; w# w% Y( b3 _6 r

! \- v8 k, g3 N, s正煩緊幽助的數碼暴龍1AVI合成等人補檔了,定 ...: {* T' ]. j* G" @% x# b. N
mcnynbajay 发表于 2010-1-12 11:40
7 n7 Z+ S1 }1 O8 Q# {2 F# j9 c( {
我92年先出生。。只係對某D 90年代片有興趣。都算正常呢。。' ?- Y7 g& f# O" [1 Q/ A$ K
好介紹就好多。係冇時間合姐。
* W0 d( y) I; F8 Z$ G; A& O至於數碼暴龍01我有。。不過唔想上傳。覺得未夠好。新片源出爐可能會上傳。不過唔知幾時先有。

moschino 发表于 2010-1-13 19:29:56 | 显示全部楼层
我真喺好中意世界名作剧场一系列的作品,尤其喺《孤星泪》····好可惜一直缺少第24集···

sdnb20 发表于 2010-1-14 13:50:49 | 显示全部楼层
很经典的动漫。谢谢了

kevinchan 发表于 2010-1-14 21:26:59 | 显示全部楼层
日日悲剧,纯支持兼路过
5 w2 |' Y/ m" Z; z& x- }2 H: b+ U循例讲句,多谢分享

Ace0210 发表于 2010-1-31 21:46:37 | 显示全部楼层
支持老物合成

jomalm 发表于 2010-2-1 01:47:38 | 显示全部楼层
甘经典吾下,点得啊, 多谢制作和上传分享。

mcnynbajay 发表于 2010-2-1 13:21:58 | 显示全部楼层
第18話,有2個會員以上反應解壓失敗窩# S4 r1 b# D3 W* Q' y% D4 j& t
可能上載出錯或分卷出錯呱
; c' `3 l+ D* P( C' P% r/ v' L& U4 }5 |# q
事因我無保存到合成版,我只能再封裝多次6 V7 Y& n/ v% r- V
硬盤容量有限,暫保留幾日,無問題請反應下
) Y5 U' T. X: P# l) j! C若仲有其他問題,請指點出來~多謝大家的支持!

deanwu56 发表于 2010-2-2 10:31:35 | 显示全部楼层
支持楼主,楼主的六部曲我收剩这部和神雕了,继续收

chenpi 发表于 2010-2-2 22:57:41 | 显示全部楼层
太經典啦。長腿叔叔你好嗎