跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [Daddy_Long_Legs长腿叔叔][DVDrip][MKV][01-40話全集完+校正音頻]+重傳第18話

mcnynbajay 发布于2010-1-11 18:56 18296 次浏览 196 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aubert22 发表于 2010-1-11 22:49:03 | 显示全部楼层
你仲有無收其他DVD的世界名著劇場了了,我都好有愛了~
: _" U& R- [" T
' P$ j3 a  m/ X將來出BD時,你又會唔會出手了~- W- g6 N1 n0 c4 Z, H  Y( g3 a
mcnynbajay 发表于 2010-1-11 21:11

. }# ?) f# X: K" e- ~: E前面个问题答唔到你,因为后面个问题嘅答案原因~嘻嘻~
: ]( H, ^9 [6 p8 E等有出BDRip,梗系会出手~所以前面个问题答唔到你,哈哈~

天使之风 发表于 2010-1-11 23:07:10 | 显示全部楼层
神雕不关权限事哩,系我睇部野有两季,想完整再去收姐  Y# b/ e# |* Q& u+ J
6 H& d7 W& {2 E0 |) c6 J7 D3 \' v
讲到分享,就惭愧了。。。伸手党一个。。。本来一直想跟D教程去试下合成。。
  @' X$ A' `+ l6 e. V
( M: @7 g3 d7 e7 m         奈何要上班,经常上班上到冇晒feel。。。唉。。。

mcnynbajay 发表于 2010-1-11 23:33:23 | 显示全部楼层
多谢晒了,我依家正欣赏紧楼主的黄金勇者呢,睇了咁多部勇者电话,都系黄金勇者的剧情最好啊,呵呵,唔知点多谢你好了,总之就系非常非常衷心感谢了$ X! c, _. ?4 C2 O0 v
183334257 发表于 2010-1-11 22:43
3 Y7 f* w; m! D
講起黃金勇者,又有字幕組開始翻譯了~希望零翼唔好爛尾就好了!
% k9 H8 ?% a$ o8 h% Q
前面个问题答唔到你,因为后面个问题嘅答案原因~嘻嘻~
* n6 G3 s0 w! t1 D3 w: y2 r* S6 y等有出BDRip,梗系会出手~所以前面个问题答唔到你,哈哈~: D" Q! D, F+ T7 J$ z
aubert-22 发表于 2010-1-11 22:49

6 x7 _$ u4 p7 y 你的DVD無粵語配音嘅?
. U# y( U% g, f# Q: m, Z( ~! \: w$ u
神雕不关权限事哩,系我睇部野有两季,想完整再去收姐$ ]# e- K( N; `5 t, W0 \6 F$ i

$ L+ t4 n# o- u1 X4 g* [2 k讲到分享,就惭愧了。。。伸手党一个。。。本来一直想跟D教程去试下合成。。+ P. R$ z' p( w3 a$ ]1 q
5 N& n0 Z! U' p9 C0 ^; Z: I
         奈何要上班,经常上班上到冇晒feel。。。唉。。。
8 s7 \$ E0 P, U$ a/ t) I天使之风 发表于 2010-1-11 23:07
. C  `0 j& }; L3 S7 ^/ d( \: b
喇咧咧,甘就奇了,你系得45,我設50窩,你真的down到文本咩?嘛,日版DVDRIP第二部就無了,望有人提供港版DVD了! ; g: Q! q$ d9 g; `/ n
日日無所事事,有工開真是好嘅了!

天使之风 发表于 2010-1-11 23:57:26 | 显示全部楼层
个太阳勇者我系dotmu果边下的,神雕因为冇林住收所以都未去睇过,所以都唔知权限

phay007 发表于 2010-1-12 00:32:39 | 显示全部楼层
本帖最后由 phay007 于 2010-1-12 00:34 编辑 ; j2 O8 w$ g% K& ]9 Z5 G+ N% ]
* G- ^/ ?- Y. w" l
哇~想问一下这个是放在什么地方的?永久的资源吗?4 I5 V4 ?- z" m5 D6 {

9 f- x8 `+ i/ \0 L! ?我看漏眼了~原来是mu啊~不错啊~慢慢下载~~~

kidyoyo 发表于 2010-1-12 00:40:48 | 显示全部楼层
梗系要顶下啦。。、。

kof008 发表于 2010-1-12 01:21:28 | 显示全部楼层
小時候已經看,但總是沒有看到結局,現在可以看了!

kwanyeung 发表于 2010-1-12 03:00:17 | 显示全部楼层
依套冇愛。純支持。你合咁多套有愛的只有星河滿月同神鵰俠侶。

huang 发表于 2010-1-12 10:00:13 | 显示全部楼层
《你好安妮》TVB应该会买,毕竟是世界名剧,好似孤星泪甘,
/ y: u$ Y# T3 a2 p" `: J7 d黑龙侠影未得闲啊,比少少时间吧,N多野要下,

愛粵卡通 发表于 2010-1-12 10:43:13 | 显示全部楼层
感動分享......

mcnynbajay 发表于 2010-1-12 11:40:50 | 显示全部楼层
依套冇愛。純支持。你合咁多套有愛的只有星河滿月同神鵰俠侶。$ y$ }* V6 w( H
kwanyeung 发表于 2010-1-12 03:00
+ e2 |1 Y8 f1 Z; C* o

( J# g# ?2 ]3 r& Q* D9 S 呃……你好似對90年代的老片無乜愛窩!嘛~各有各愛的!+ n, d* ~1 u9 B& |
4 Q9 S3 _, ]6 _) x+ j) h
我之前都收了七小花同日式面包王,同數碼暴龍2-3! 唔錯~仲有無其他介紹了~ $ N- J- X9 X* |6 c% i: W9 `/ H

3 K& q7 e, s2 a, H3 f7 [3 w正煩緊幽助的數碼暴龍1AVI合成等人補檔了,定自己下落片源,再用tudou分流的音頻,再封裝落去呢? , ~" ]3 k' q' _

7 [5 ^: D/ j4 M. p% R2 m1 K% Q
《你好安妮》TVB应该会买,毕竟是世界名剧,好似孤星泪甘,
7 g8 i2 j3 r( A0 |! l1 r黑龙侠影未得闲啊,比少少时间吧,N多野要下,4 f% ^5 }  C# h7 a! B8 z+ }( R$ y
huang 发表于 2010-1-12 10:00

% U9 z$ R( ?* W嗯,而家都系睇住原版,頂住癮先了~希望可以順理成章甘重播埋正傳了!
8 D7 g9 Q& K# `# X% I7 ?4 v4 C; |
; g( Y8 z+ W9 I+ a下……成個月窩!希望你真的有心幫我補了~俾埋今個月你了~~~

2497341O1 发表于 2010-1-12 14:41:13 | 显示全部楼层
哟哟~  杰仔终于搞掂长腿叔叔拉~    之前JS挂好的片源终于排上用场拉~