[社区发布] [原创][我們的1992][机动警察TV版][粤日双语合成版][补更新第1集]

freedom246 发布于2010-1-9 17:22 4227 次浏览 41 位用户参与讨论   [复制分享主题]
3 T5 o2 `2 R" y. E' ?
1 \; C5 O2 e7 i% h3 S* b【動畫名稱】:机动警察  z& j; Z8 U/ F/ m
【集   數】:47
; j' N1 e% R* `4 t9 {& o8 c0 f! d/ T7 E【語   言】:TVB粤语+原声日语(含TVB粤语OP与日语OP两条粤语音频)
* j9 Q( q* k* @【容   量】:380M左右* n' J1 F& f( P1 g1 e9 ~; p
【格   式】:WMV-->MKV
* W0 v6 ?7 Y- S【分 辨 率】:640*480   (4:3)! q7 c6 @+ H. d# ?8 D; I/ u
【音      频】:幽助
$ }+ R' k# V- v- S$ Y- v注意:未经本人同意,不得转贴与上传视频网站,: T/ Z; e9 b+ ^
       如发现以上行为,暂停更新或者永久停发!!
8 I$ {) m. i' s, _) A, W: G: p- N0 X' Z( l  Z8 k" l5 E
[アニメ DVD] [20100109-1719270].JPG : e& j6 }( x) Y% X9 S8 l
[アニメ DVD] [20100109-1721302].JPG
/ d5 n2 W: E! U' \ [アニメ DVD] [20100109-1721171].JPG
+ D# ]/ A1 y7 J5 j+ G) `( r0 b0 L. x( L7 c
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

03-04.txt

88 Bytes, 阅读权限: 40, 下载次数: 6, 下载积分: 社区币 -5 星梦

05.txt

41 Bytes, 阅读权限: 40, 下载次数: 2, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(41)人评论

freedom246 发表于 2010-1-9 17:23:05 | 显示全部楼层
第1-2集未下到片源,以后先补!!

aubert22 发表于 2010-1-9 17:37:50 | 显示全部楼层
我貌似好有爱咁% q/ q* v: P, R4 d$ m/ Y) d
期待更新完~

KO999 发表于 2010-1-9 17:38:49 | 显示全部楼层
我都好期待更新完~

wjr5200 发表于 2010-1-9 17:55:17 | 显示全部楼层
支持合成作品

kast 发表于 2010-1-9 18:12:47 | 显示全部楼层
先支持下!

kevinchan 发表于 2010-1-9 19:06:10 | 显示全部楼层
有爱,不过唔可以下载住!支持先
" J8 w) [- e6 L4 t" NPS:【語   言】:TVB粤语+原声日语(含TVB粤语OP与日语OP两条粤语音频)5 k+ |* X+ C2 j! A
咁系咪总共3 条音轨吖?

freedom246 发表于 2010-1-9 20:42:10 | 显示全部楼层
有爱,不过唔可以下载住!支持先
. e" [, }- K3 `# V9 n- aPS:【語   言】:TVB粤语+原声日语(含TVB粤语OP与日语OP两条粤语音频)" W. d- h; ?9 c6 f0 Y  s
咁系咪总共3 条音轨吖?0 d2 y; V8 P) ?" `
kevinchan 发表于 2010-1-9 19:06

! h, ]8 Z' |) b0 [6 X6 c' S+ y; k; d无错,3条!!

mcnynbajay 发表于 2010-1-9 21:48:38 | 显示全部楼层
本帖最后由 mcnynbajay 于 2010-1-9 21:54 编辑 / f+ O! o0 x1 l! N4 O6 E
% @" [) c2 Y" o) k
查實你仲有邊幾集未下完嘅?
' u& M' o- ?, q& i0 y. h
4 T& Y) z" j, n6 H2 p真的唔知JS的分流同鰻魚FTP(關閉中)兩個片源有乜唔同了0 Z' l6 m# D' x) S8 i8 a9 q( f! d
' ~6 m: s1 ]0 e- ^+ X  p
聽人話有中文OP的~但唔見有相關資料!
; p. j  M) r5 v5 k" ^9 g; b. j
0 _$ d9 H! e1 x! h- H. a) K) V6 ^. A整個中文OPTVB粵語+日語原音~哩兩條,我就夠了!!無謂整多個日語OP連粵語音頻!(我自行提走吧)
9 P- O2 S6 v5 L% k& W6 U+ o. t* E' k/ R
系呢,第14集涉及乜內容被抽起?

lmf1127 发表于 2010-1-9 22:03:54 | 显示全部楼层
有合成版一定支持~~

183334257 发表于 2010-1-9 22:35:20 | 显示全部楼层
哈哈,期待好耐,多谢晒,

freedom246 发表于 2010-1-9 23:00:13 | 显示全部楼层
查實你仲有邊幾集未下完嘅?, D% O- j: P8 F
0 A& o9 p7 |! I! i& }5 Z) X+ m
真的唔知JS的分流同鰻魚FTP(關閉中)兩個片源有乜唔同了
, Z3 T4 J" F: a( Z3 d5 W
2 N/ A3 i& S! `6 O& Z4 e0 k+ e聽人話有中文OP的~但唔見有相關資料!
. p! n+ y  A! b3 O! S% e+ P, F" b5 G+ n# Z, R: K3 K& s  s
整個中文OPTVB粵語+日語原音~哩兩條,我就夠了!!無謂整多個日語OP連粵語音頻! .../ [, Q2 W% n) o$ Y' V/ x
mcnynbajay 发表于 2010-1-9 21:48
: v7 I4 J$ H/ P" U' @
讲真,仲差一半,我都系开WINNY拖,其他边度仲有我就唔知啦,之前JS既我见好似同电驴上既一样,都系以前既旧版片
3 Y1 I  E: B. C5 c2 c& @; M源,所以无下!!

1234下一页