[社区发布] [原创][我們的1992][机动警察TV版][粤日双语合成版][补更新第1集]

freedom246 发布于2010-1-9 17:22 4228 次浏览 41 位用户参与讨论   [复制分享主题]
平常心 发表于 2010-1-9 23:10:06 | 显示全部楼层
就系等合成版本,感谢,

kof008 发表于 2010-1-10 03:05:01 | 显示全部楼层
合成版一定支持,想不到連機動警察也合得那麼快,支持你加油

Ace0210 发表于 2010-1-10 08:57:47 | 显示全部楼层
又有新野
- M) n% G* A; f; X多謝哂

kwanyeung 发表于 2010-1-10 09:31:13 | 显示全部楼层
依套冇愛。但都支持你合成。今次會全套更新嗎?上2次你發的都係單集就冇左影了。

freedom246 发表于 2010-1-10 09:45:04 | 显示全部楼层
依套冇愛。但都支持你合成。今次會全套更新嗎?上2次你發的都係單集就冇左影了。
8 e. C% C5 t2 b6 Tkwanyeung 发表于 2010-1-10 09:31
% E6 k4 d" I! X4 g8 N
呢套会既,不过有排先更新完,而家先得一半片源。+ @! w! _9 `. f, }4 _/ L9 z
上2次话明单集嘛!!

kwanyeung 发表于 2010-1-10 11:26:35 | 显示全部楼层
呢套会既,不过有排先更新完,而家先得一半片源。1 a3 |" |. u4 T& w; u, ~. i$ ]' x
上2次话明单集嘛!!7 `6 V  n  z( p& Z! `
freedom246 发表于 2010-1-10 09:45
魔劍美神果次你好似冇話單集架 7 g1 U# H: f# o( h% H- e
仲以為你會合曬佢啊。

freedom246 发表于 2010-1-10 11:49:16 | 显示全部楼层
魔劍美神果次你好似冇話單集架 ( Y6 ?1 X+ \/ D% B$ d6 O+ e
仲以為你會合曬佢啊。; ]2 y) c% A1 c: }  w1 a
kwanyeung 发表于 2010-1-10 11:26

$ x+ K" \& f) D  E恩,魔剑美神可能会合返,不过更新会用好耐时间!!

bill203 发表于 2010-1-10 13:43:37 | 显示全部楼层
多谢楼主啊,J2 16:9版本要下,呢个合成版更要下

kevinchan 发表于 2010-1-10 15:03:18 | 显示全部楼层
无错,3条!!
7 \' U' ^& S) ~7 afreedom246 发表于 2010-1-9 20:42
个人认为,日语OP+粤语音频呢条好无谓

freedom246 发表于 2010-1-10 15:38:18 | 显示全部楼层
个人认为,日语OP+粤语音频呢条好无谓4 G' [0 S: F$ O) Y% L& i2 r
kevinchan 发表于 2010-1-10 15:03

# }# y1 F* K' n' _你唔要米自己提走咯,有人中意日语OP噶,
' b1 [: k5 S: ^& j甘中意日语OP既唔通又话粤语OP音频既好无谓咯喔,反正多个30M对我无咩所谓,要点处置2条音频随便你地中意!!
8 v/ N5 M- U8 N; t9 d9 `  p4 A6 l1 E不能只照顾一小部分人噶嘛!!

kevinchan 发表于 2010-1-10 15:44:17 | 显示全部楼层
你唔要米自己提走咯,有人中意日语OP噶,1 B6 I, w: K' Z5 K
甘中意日语OP既唔通又话粤语OP音频既好无谓咯喔,反正多个30M对我无咩所谓,要点处置2条音频随便你地中意!!. b" v& `4 d7 _' A8 \# s
不能只照顾一小部分人噶嘛!!
: X& t3 d) o' l0 nfreedom246 发表于 2010-1-10 15:38
我就唔会提走佢啦,我好懒的,反正你合成点样我就点样收藏,嘻嘻

kwanyeung 发表于 2010-1-10 15:45:44 | 显示全部楼层
你唔要米自己提走咯,有人中意日语OP噶,
$ ?5 D  i/ q& V$ C. n5 i9 h甘中意日语OP既唔通又话粤语OP音频既好无谓咯喔,反正多个30M对我无咩所谓,要点处置2条音频随便你地中意!!
  `( T: W- ]+ S8 f不能只照顾一小部分人噶嘛!!
+ u' Z+ N( I4 z% S( Efreedom246 发表于 2010-1-10 15:38
我都係粵語OP黨。不過我都支持你咁做。其實我都有諗過咁樣做。太懶廢事。反正禁一個制就可以轉去日語。