[幽默情感] 果个“今日香港”广告黑人憎啊!

东方快意 发布于2009-12-26 20:11 2371 次浏览 33 位用户参与讨论   [复制分享主题]
东方快意 发表于 2009-12-27 11:35:35 | 显示全部楼层
今日香港我喺網絡電視睇過啊。。。。
7 F# N/ K  p; h! ^
/ Q; x& |" C' `9 M  o/ X4 G5 T喺到播啲香港風景嘛,同埋有啲新界居民生活情境。。。。9 E  x5 G4 T) d4 U/ j# w
kwanyeung 发表于 2009-12-27 01:49
5 r) m& l9 Y+ C5 z

9 I( [, W9 `6 b3 ?, f8 c7 O就系呢个啦!!早几年睇到都无咩所谓,但系成日一开电视就见到呢个广告,宜家听到背景音乐都反胃啊 4 G4 u! `8 l; }  O7 u7 U* X
# r, ?) t* q+ e4 h
有机会的话帮我截几张图给大家看吧

ConvoyChan 发表于 2009-12-27 15:00:23 | 显示全部楼层
啊 感谢伟大既地方电视台。。。。将黑人憎既广告屏蔽左之后放D更黑人憎既广告 而且播到超晒时,几乎次次都截走小小节目。。。。lz有得睇香港既恶心广告好偷笑喇

kwanyeung 发表于 2009-12-27 15:49:41 | 显示全部楼层
啊 感谢伟大既地方电视台。。。。将黑人憎既广告屏蔽左之后放D更黑人憎既广告 而且播到超晒时,几乎次次都截走小小节目。。。。lz有得睇香港既恶心广告好偷笑喇! P/ ]. ]5 z% H! r
157972678 发表于 2009-12-27 15:00
都話唔係香港廣告囉。香港廣告要經過審查才能出街。

kevinchan 发表于 2009-12-27 17:17:14 | 显示全部楼层
今日香港我喺網絡電視睇過啊。。。。' c# f- X9 p% ], E

6 ?  T2 C3 p! Y& q& u) m; f喺到播啲香港風景嘛,同埋有啲新界居民生活情境。。。。  I+ m$ f& m1 c( R" \3 e
kwanyeung 发表于 2009-12-27 01:49
呢个广告好似专用嚟屏蔽D唔俾我哋睇嘅内容,唔知我有无记错呢个广告呢

andygo110 发表于 2009-12-27 18:12:33 | 显示全部楼层
有线电视卡了,不给看呢....

cao0422c 发表于 2009-12-27 20:19:16 | 显示全部楼层
想睇冇得睇...电视俾屋企人霸住..冇我份..

kevinchan 发表于 2009-12-27 22:14:11 | 显示全部楼层
想睇冇得睇...电视俾屋企人霸住..冇我份.." [/ s  m, Q2 `0 N5 Y4 G! Q
cao0422c 发表于 2009-12-27 20:19
仲好啦!唔使睇D烦人嘅广告!

kyo1983 发表于 2009-12-28 08:45:43 | 显示全部楼层
貌似我未睇过呢个广告

LYH 发表于 2009-12-28 15:17:38 | 显示全部楼层
我好耐冇睇电视喇~不过其实我觉得有啲系本身呢度嘅有线电视录咗落嚟不断咁重播佢哋唔理啫

kenhai74 发表于 2009-12-28 15:19:05 | 显示全部楼层
楼上正解!