[每日闲聊] 枫看到帖子回我qq!!

zhanglei 发布于2009-12-16 21:30 1174 次浏览 23 位用户参与讨论   [复制分享主题]
哈哈以防被人说我灌水多大两个字,一直没看你上线,有急事!

相关帖子

已有(23)人评论

alexhus 发表于 2009-12-16 21:36:25 | 显示全部楼层
乜乜急事啊???等到老虎仔睇到就咬啦。。。 未命名.gif

kevinchan 发表于 2009-12-16 21:50:04 | 显示全部楼层
又一位老前辈
8 T# p9 \* r( t/ I! b7 t7 [' H好似寻人启事咁

kiraljq 发表于 2009-12-16 22:09:28 | 显示全部楼层
其实我都想搵社长啊,最近想搞个论坛,好多嘢想咨询下社长D经验

tandong 发表于 2009-12-16 22:23:35 | 显示全部楼层
乜乜急事啊???等到老虎仔睇到就咬啦。。。124407. }5 B! h- T; n& t3 G2 z
alexhus 发表于 2009-12-16 21:36
1 h( W8 f* f+ @. h$ w* _
你咬啦,不过呢帖好水!

Kiver 发表于 2009-12-16 22:35:15 | 显示全部楼层
哈哈以防被人说我灌水多大两个字,一直没看你上线,有急事!) F+ b( d' R$ R+ w( _1 q+ O6 X
zhanglei 发表于 2009-12-16 21:30

" w6 B9 H3 q, M7 n5 ]( c
8 O7 R2 ~* H4 I: Z) u1 p' n3 \稳我搞乜鬼??

Kiver 发表于 2009-12-16 22:35:55 | 显示全部楼层
其实我都想搵社长啊,最近想搞个论坛,好多嘢想咨询下社长D经验1 \) T- }# q* T6 ^% a) z2 Q' j
kiraljq 发表于 2009-12-16 22:09
- ^  }8 G! h, ?" w. i* y
3 |8 _1 m; C3 V. s
最近国家不允许个人注册CN域名
0 [+ A" j. K! y/ O  k4 r9 @5 o0 v( o' N7 P- T
仲要大整改BT及交互论坛
3 Q8 D) x( y0 E/ d$ @+ z1 `4 _  f. P/ y) x

* Q) ]9 i* W  j$ ]$ P依家搞>?

kiraljq 发表于 2009-12-16 22:45:22 | 显示全部楼层
最近国家不允许个人注册CN域名1 S2 n# w- S* z+ n0 {

3 V8 |) q7 D' a* `8 ^8 z7 V* B仲要大整改BT及交互论坛( G0 Q& m+ Y# p/ V2 ]4 l

$ V4 |7 L7 G9 \* B0 X/ \8 @0 ~6 f
( z8 S9 R+ I" U4 R+ k+ w) |' h7 }依家搞>?
7 g2 T0 ^$ y- h+ e$ [7 w2 V2 t/ PKiver 发表于 2009-12-16 22:35

% \. O& k( u2 h. i- T6 K" x* {5 i4 Z
已经有域名的了,只系个旧论坛太简陋,必须改版

kevinchan 发表于 2009-12-16 23:06:16 | 显示全部楼层
其实我都想搵社长啊,最近想搞个论坛,好多嘢想咨询下社长D经验
: T! F! J" N+ I! T1 k  u6 Pkiraljq 发表于 2009-12-16 22:09
咁多人揾K社,咁佢就忙上加忙啦

kiraljq 发表于 2009-12-16 23:12:10 | 显示全部楼层
咁多人揾K社,咁佢就忙上加忙啦
6 ^& {. N  X- g" [kevinchan 发表于 2009-12-16 23:06
. i" i0 Z# A0 v. M
* V2 Q% N, |3 D# U
哈哈,社长都未得闲过

Kiver 发表于 2009-12-16 23:15:37 | 显示全部楼层
咁多人揾K社,咁佢就忙上加忙啦' R: U' j9 u8 q# s# U! d# D2 b
kevinchan 发表于 2009-12-16 23:06
' J! u9 H$ ~0 u
& Z6 O9 e* u6 R7 z
寒冷
7 T: P6 @; w: M; j$ A
" l. p; v- z: I+ T: M, R; r: |无手提玩
( H) W7 S6 s) O$ u4 [& C4 A去冬眠好点

kevinchan 发表于 2009-12-16 23:18:49 | 显示全部楼层
寒冷
/ J! Z& A4 X8 @& V7 [0 C9 D, Z( T0 Z1 w0 C8 W5 U- G2 _6 h+ Q
无手提玩
9 @& Z. [& g3 {0 p, c去冬眠好点
6 L4 \* U4 g9 h0 K: D. |Kiver 发表于 2009-12-16 23:15
大家咁话,我都就快瞓啦

12下一页