[其它更多] [污染源]D.N.塔罗~图较残.

嚣のЪ 发布于2009-11-23 14:41 2542 次浏览 22 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 嚣のЪ 于 2009-11-23 16:40 编辑 * _& ?0 i  r: a! L& H+ b/ T6 |# P
" K9 ^/ m! Y6 Y# D$ C( r+ k6 ~
! y" J' K1 ?5 h
个盒铺晒尘,我懒得抹啦~9 P& ~6 P) i0 z* G/ ^
反正影完都係要铺尘~
, o2 B( @( Q; g. [0 |; }) C这个是初中贪玩买嘎~

已有(22)人评论

kevinchan 发表于 2009-11-23 16:28:35 | 显示全部楼层
小b你真係好记性
! P: F* l' d, z) x6 N) P# w多谢小B俾机会我睇到DN塔罗牌
  h. A8 {* H" \) {  s辛苦晒!多谢晒!% t2 z) [3 T6 ]" `7 f; G5 x  N  J
PS:标题竟然注明我嘅名字“雀仔”,都几夸张!

嚣のЪ 发表于 2009-11-23 16:39:45 | 显示全部楼层
小b你真係好记性" S" g8 L9 r# j4 H5 X4 G" t* p
多谢小B俾机会我睇到DN塔罗牌
1 J, ~2 N. ]- S7 F" m) i5 k: [辛苦晒!多谢晒!7 ]* v! {. N$ Y2 V
PS:标题竟然注明我嘅名字“雀仔”,都几夸张!
7 u$ O6 N/ c3 `) A8 t. ?8 Jkevinchan 发表于 2009-11-23 16:28
8 A7 c5 \& G/ M, r" Q( S! R
请假在家很无聊哈哈~  l0 f0 P. q9 H0 o
见得闲就影~1 d5 e- c2 R8 B
目标达到,改返个标题先,
* \* p( b& ~2 J; D. e2 u费事雀仔做靶俾人射哈哈~

kevinchan 发表于 2009-11-23 16:43:37 | 显示全部楼层
请假在家很无聊哈哈~
! B2 U0 P# R4 p7 Q5 h见得闲就影~
4 {$ h4 f$ @5 M* |) X% J目标达到,改返个标题先,/ q( r/ i& P: [1 ~1 A- Z& t
费事雀仔做靶俾人射哈哈~% O+ o. C. r. t& `+ A
嚣のЪ 发表于 2009-11-23 16:39
你就好,咁得闲!得闲就揾多D靓图同我哋分享吧........污染源?点解咁讲嘅?

嚣のЪ 发表于 2009-11-23 16:52:27 | 显示全部楼层
你就好,咁得闲!得闲就揾多D靓图同我哋分享吧........污染源?点解咁讲嘅?
' V+ H# s8 T9 c  j2 E1 mkevinchan 发表于 2009-11-23 16:43
+ V& x$ y6 H7 l6 B3 M
因为我发觉D图都是网上比较广泛流传,0 \6 R" S5 c7 N8 t
而且未经挑选,排版就嵌进去的~
; M+ X7 K2 B  c- u" i' W图区副副都靓图,相比之下.这只能叫[污染源]

kevinchan 发表于 2009-11-23 20:09:33 | 显示全部楼层
因为我发觉D图都是网上比较广泛流传,, M0 u/ _( Z- O) A
而且未经挑选,排版就嵌进去的~
; k! ^0 c  w. R1 {7 w  X3 X% J2 O图区副副都靓图,相比之下.这只能叫[污染源]3 R2 b: }- r3 p' P% ]
嚣のЪ 发表于 2009-11-23 16:52
我以为你觉得D牌邋遢,所以叫污染源,哈哈

zaku199 发表于 2009-11-24 07:24:06 | 显示全部楼层
it looks ok....

183334257 发表于 2009-11-24 16:04:41 | 显示全部楼层
大开眼界...听就听得多,无睇过

天使之风 发表于 2009-11-24 16:09:22 | 显示全部楼层
小b你真係好记性: x  d5 Y5 |& a7 K( c) j1 G
多谢小B俾机会我睇到DN塔罗牌
% ]* X0 I/ N1 n1 [辛苦晒!多谢晒!
0 }3 c. u. I- O- [PS:标题竟然注明我嘅名字“雀仔”,都几夸张!. c. }0 j9 I8 a4 G, Z( }
kevinchan 发表于 2009-11-23 16:28

7 R; [* p5 q! U8 i) q4 N* J
0 y, c! N7 s4 a* U  w8 l 系衰雀~~~

31257141 发表于 2009-11-24 19:26:13 | 显示全部楼层
真系咩也周边都有,开眼界了,呵呵

kevinchan 发表于 2009-11-24 22:38:53 | 显示全部楼层
系衰雀~~~' Q- V3 G' }) g) a# n
天使之风 发表于 2009-11-24 16:09
真郁闷,净係你话我衰

timaousi 发表于 2009-11-24 22:59:02 | 显示全部楼层
第一次见动漫版嘅塔罗牌!好似几过瘾咁喔!

12下一页