跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [單集試發][勇者王 GaoGaiGar][DVDrip][MKV][[粵日雙語][第01話]

mcnynbajay 发布于2009-11-17 20:31 4060 次浏览 50 位用户参与讨论   [复制分享主题]
【動畫名稱】:勇者王 (GaoGaiGar)
( w5 g- I6 _5 }* [【集      數】:1
$ g9 b+ T; R6 E  _4 G( r% Q: ]/ [1 r【配      音】:粤语(TVB配音)  +  原声日语, f; e% V4 x7 \; s
【每集容量】:250M左右
) B9 \! F% u' C# W
【文件類型】:MP4-MKV DVDrip' U& r; ~3 \- z
【分 辨 率】:640*480   (4:3)3 z( r: v' A. m; u- a% k- N
【字      幕】:外掛字幕) A, d8 R* S- u% v' @( M
【储存空间】:MU
; B  m+ S' l3 t【片源音頻】:JS/幽助9 P8 v1 K; |, q5 E) }  `* f
# [# o" `( j" J2 S! W5 u5 {
我睇佐第一集,突然諗起哩套我小學果陣睇過的~特別記得果招緊握雙拳“風起云動拳”,還有夏實把聲的操控員小卯果句對白“Final  Fusion, program ~Drive~”超熟了!' ~4 g: p9 e  ^; b' m
就系唔記得套戲乜名姐的!
. C, e  E/ X! h$ @3 ^5 }: j
3 O& ]7 F4 n/ r# R哩套都系純試發的,隨便下了JS果個MP4檔,貪佢檔較細,可惜畫質有d損佐甘,畫面唔夠圓滑,且較暗的,而另一個WMV版就剛剛相反了,成500M一集的,亮度提高佐!( r$ |" ?( h  T$ h& l- k
我都系純試發的~發個細檔先了~還有事因出年我會斷網的,無可能更新到全集的!都系由其他人負責好了!/ ~  k: Z# I6 Q2 S; R! Z+ K# T
勇者系列仲差勇者傳說未重播的~我搞掂了兩部的,小懵同huang各一部的~繼續等待traimy能得閑搞哩套了,勇者警察都系繼續等小懵交齊貨先動手了!(哩個星期好鬼凍了,雙手都凍到唔想郁了~~)
' Z3 b$ e( J+ i3 v2 g/ S   {6 J3 B8 a! c  Q- e
MP4
' h  I; U( _- q/ f0 A" G7 L9 j1 i 勇者王ガオガイガー [20091116-2307420].JPG 勇者王ガオガイガー [20091117-2002130].JPG 勇者王ガオガイガー [20091117-2002191].JPG 勇者王ガオガイガー [20091117-2002282].JPG 勇者王ガオガイガー [20091117-2002573].JPG " W5 M' Z% V+ S
WMV1 S. {# i$ [. [+ \2 a6 i! E
[アニメ DVD] [20091117-1957030].JPG [アニメ DVD] [20091117-1958271].JPG [アニメ DVD] [20091117-1958332].JPG [アニメ DVD] [20091117-1958393].JPG [アニメ DVD] [20091117-1959234].JPG - v5 }; Z# b/ v6 L1 Y* W# a

. q8 B) d1 y+ T5 ]8 W. f 0 l. |, t' ~# ?. Y
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(50)人评论

seed22 发表于 2009-11-17 20:35:52 | 显示全部楼层
哗!又可以看到好看的动画啦!

joecube 发表于 2009-11-17 20:53:24 | 显示全部楼层
先下來支持,謝謝師兄

saber0758 发表于 2009-11-17 20:58:20 | 显示全部楼层
吾理甘多``支持咗先算。。

Xoun 发表于 2009-11-17 21:01:06 | 显示全部楼层
DVDrip咁快就搞啦.要支持一番至得咯..合唔晒唔紧要.甘多勇者系列的fans.应该唔会烂尾嘅..

freedom246 发表于 2009-11-17 21:16:28 | 显示全部楼层
甘快就合左啦,支持下先,呢个MP4片源一般,期待有更好的片源!!3 u* U. _' ^+ H. ]; T9 f- H6 O# d
WINNY挂的WMV郁都唔郁……

kental 发表于 2009-11-17 21:59:51 | 显示全部楼层
如果翡翠台重播就追到底!

ninaomu 发表于 2009-11-17 22:07:08 | 显示全部楼层
感谢楼主抛砖引玉吧

迪格斯 发表于 2009-11-17 22:15:37 | 显示全部楼层
继续搜刮dvd好过,费事要压好嘅文件。

ninaomu 发表于 2009-11-17 22:19:22 | 显示全部楼层
哗楼上讲出咗唔少人对你嘅心声

kevinchan 发表于 2009-11-17 22:30:24 | 显示全部楼层
哗楼上讲出咗唔少人对你嘅心声5 M' [$ n: B. \
ninaomu 发表于 2009-11-17 22:19
你都讲出咗好多人嘅心声,哈哈

huang 发表于 2009-11-17 22:38:14 | 显示全部楼层
对于天朝的小水管DVDISO并不是那么容易挂的,
2 J! X$ K- P1 F$ c$ T5 M更何妨宜家SHARE又发神经,WINNY又吾多正常,2 R. ~1 x' O; A# `, X
硬盘又常满居多,DVDISO日后再计划吧

12345下一页