跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [單集試發][勇者王 GaoGaiGar][DVDrip][MKV][[粵日雙語][第01話]

mcnynbajay 发布于2009-11-17 20:31 4057 次浏览 50 位用户参与讨论   [复制分享主题]
2497341O1 发表于 2009-11-17 22:46:58 | 显示全部楼层
勇者王好似無好的片源喔~

mcnynbajay 发表于 2009-11-17 23:03:45 | 显示全部楼层
继续搜刮dvd好过,费事要压好嘅文件。
& u* x% ]* v; @% d1 S; l# p$ k迪格斯 发表于 2009-11-17 22:15
/ u: d3 T: h! h* k1 Y5 j* W
你甘講,簡直系度蔑視佐小日本的壓片職業水平!
) V0 S. J' x! k! N" {. G# p4 [' E% C( u2 o' x' c/ ]( U) D( T) `
哗楼上讲出咗唔少人对你嘅心声- d7 e+ D& S- h9 N# Q2 I/ Y+ O" Q
ninaomu 发表于 2009-11-17 22:19

# P, p  c, G5 A& |) R0 M! y7 q" f心聲?唔明~

mcnynbajay 发表于 2009-11-17 23:09:59 | 显示全部楼层
对于天朝的小水管DVDISO并不是那么容易挂的,* Y) g5 S+ h. B
更何妨宜家SHARE又发神经,WINNY又吾多正常,
% l+ h* r: ]" [硬盘又常满居多,DVDISO日后再计划吧
5 P0 }: a+ V: ?9 I& xhuang 发表于 2009-11-17 22:38

, ^1 b' B9 Q% m* n. A$ kBDMV更加唔使講,對于小吸管來講,系奢侈的想法來的!
2 v2 q( ^) l" [& B  }* r4 [- m我無耐心同空間慢慢掛源的~+ B. [5 y: a. {" I& f" c3 R1 v% x
都系時候開工搵個錢買1T翻來先得了# O) I& ^2 X& p: e
9 b+ o1 B2 X4 w" |5 `
你都讲出咗好多人嘅心声,哈哈
, f! E- |! M9 |0 z" B' dkevinchan 发表于 2009-11-17 22:30
2 z1 p! I0 H0 E0 l' S
條明又講佐乜心聲?唔明0 j1 A: Y" O7 c# z. U' x

4 a3 ?* a: i! f* f3 }7 i, v1 H
勇者王好似無好的片源喔~2 d" v6 l5 Y1 I6 Y9 p
2497341O1 发表于 2009-11-17 22:46

7 N. l. {0 O7 q4 p3 w4 r暫時來講,d老物系甘上下,無需多求,搞掂個粵語音頻先!
- x- w  B/ R% d) J9 }% h% Z/ `今年貌似系20周紀念,小日本果邊分期發售每一部,照計出年會再有新片源的!

kevinchan 发表于 2009-11-17 23:20:04 | 显示全部楼层
你甘講,簡直系度蔑視佐小日本的壓片職業水平!/ c" }5 G# @% R6 t
3 Y" f/ Q2 z% z/ j) S2 H

8 t  M) @: d" P' m0 W7 o/ @心聲?唔明~
: m5 g) [+ ?8 x  t2 W' Kmcnynbajay 发表于 2009-11-17 23:03
唔明?传闻係关于迪格斯嘅压片习惯,呵呵

183334257 发表于 2009-11-18 08:14:47 | 显示全部楼层
多谢晒各位大虾的辛苦劳动

zjt 发表于 2009-11-18 08:17:00 | 显示全部楼层
支持粤语,粤语最高

darrennsz 发表于 2009-11-18 09:45:16 | 显示全部楼层
support new project ~ Guess this will be several months away from completion..

billiard 发表于 2009-11-18 11:54:33 | 显示全部楼层
纯支持,下都下J2的

mcnynbajay 发表于 2009-11-18 12:10:06 | 显示全部楼层
纯支持,下都下J2的
2 _  z& g$ r/ c+ y& V* Nbilliard 发表于 2009-11-18 11:54

( H' @) _+ d6 d( v+ a0 I2 l4 W
, O! h# m& D$ f7 L) L打錯喇嘛?
0 i9 ]) _, a4 \8 l/ s& p6 I( o) T都唔系J2重播~系TVBK

KO999 发表于 2009-11-18 12:21:55 | 显示全部楼层
这个一定要支持~~~~

maxwinche 发表于 2009-11-18 12:42:32 | 显示全部楼层
如果翡翠台重播就追到底!

eddysz 发表于 2009-11-18 13:59:17 | 显示全部楼层
经典的勇者系列,一定要支持!