[新闻资讯] 社区盾

熊猫仔 发布于2009-8-9 23:39 897 次浏览 11 位用户参与讨论   [复制分享主题]
好耐无睇英超球队嘅比赛,今晚睇社区盾,激情仍在
  C7 {' E; t8 {: P曼联无左c朗,硬喺差咁d,攻击唔够锐,好在球队默契同走位勉强可以补补% e, U2 b6 d4 O& }
但喺,真喺唔想讲呢个曼联嘅后备门将,) k; l# g9 B2 ^1 E
如果我喺费sir,即喺同距解约,1 y6 K! w9 C+ I+ q
上半场超低级失误有几个,差d比杜奥巴偷鸡/ N# ?" ]1 t; v# k
第二个失波,简直超级业余嘅扑救,扑到都弹入
, x+ @, m' k* K2 k# }云达沙伤2个月,曼联季初几场波都唔知点算...
0 e$ a8 J. C! s$ h
9 L- }$ c+ m; z, f5 O8 w) {5 o车仔方面,人员感觉同上季无咩变化,
: F5 r5 @, G! I% q不过始终靠打身体,配合都喺唔够曼联,
. \7 `0 X5 S' l; \( G. v  Y) V睇住魔兽又停又爆又转身,激情四射!" I' b9 K' x- o6 k! r

. u# P4 v4 N; s" E% k6 b. N继续去睇波~~~

相关帖子

已有(11)人评论

kevinchan 发表于 2009-8-10 00:04:16 | 显示全部楼层
话说都好耐无睇过波啦

平常心 发表于 2009-8-10 01:04:35 | 显示全部楼层
车仔大部分快三张,没可能靠身体,整体系佢地现在法宝,个人能力比红小鬼好,红小鬼中场不力,单靠费查一人乏力,结果正路.{:5_339:}

alexhus 发表于 2009-8-10 08:30:24 | 显示全部楼层
话说从来冇睇过波。。。。

tandong 发表于 2009-8-10 09:02:54 | 显示全部楼层
话说从来冇睇过波。。。。7 t) |- Y& I9 B* U8 M- B  W
alexhus 发表于 2009-8-10 08:30
是啊,你睇住條大水喉夠啦,我睇股去!!

cao0422c 发表于 2009-8-10 09:24:23 | 显示全部楼层
一只讲波熊猫系度“煮酒论英雄”

kwanyeung 发表于 2009-8-10 11:47:33 | 显示全部楼层
我對波冇咩興趣。

alexhus 发表于 2009-8-10 12:10:53 | 显示全部楼层
是啊,你睇住條大水喉夠啦,我睇股去!!# T$ F( G- i$ f- X( h; V
tandong 发表于 2009-8-10 09:02
) }' F  N! C! S
原来老虎仔系“股”坛高手啊。。。

平常心 发表于 2009-8-10 12:21:10 | 显示全部楼层
上次虎口余生后,上线也不吹。{:5_339:}

my1988170 发表于 2009-8-10 12:33:55 | 显示全部楼层
超耐唔睇波了。。。。

kevinchan 发表于 2009-8-10 18:30:32 | 显示全部楼层
原来老虎仔系“股”坛高手啊。。。
! q& T8 L  f6 H' e2 r5 W- Zalexhus 发表于 2009-8-10 12:10
应该话係“股”坛追击手

aaron81 发表于 2009-8-10 22:54:05 | 显示全部楼层
全场比分比2,曼联点球输左~~