[迅雷快传] 【转载】【MU】 [TVB] 雙子公主 Gyu(第二季) 01-52(完) by on9@dotbtplus

GavinDX 发布于2009-7-29 20:42 7909 次浏览 68 位用户参与讨论   [复制分享主题]
silversp 发表于 2009-8-12 20:12:21 | 显示全部楼层
多谢分享,第二部一定要支持下

梁厼蚊 发表于 2009-8-12 21:46:06 | 显示全部楼层

评分

lych -16 恶意灌水,禁止纯表情回复

nuomi1 发表于 2009-8-16 13:28:39 | 显示全部楼层
11 Part2:http://www.megaupload.com/?d=4O5PVK1T
% o( ~, G8 Z" G* _打开唔倒~555!!

GavinDX 发表于 2009-8-16 14:01:00 | 显示全部楼层
11 Part2:http://www.megaupload.com/?d=4O5PVK1T6 C3 Z9 a+ _' ~" w
打开唔倒~555!!: F1 C2 v/ [1 M# }
nuomi1 发表于 2009-8-16 13:28

* D7 |4 K, R/ y6 B. _今次真系弊家伙,MU比伟大嘅G.F.W封杀左。。。。。。。要用代理先上到,我今朝都仲可以上,咁快就封左,仆距个街!!!
" G7 T( @& V9 [今次真系死人,用代理下载野仲得了嘅,肯定慢到死啦。。。。。。

nuomi1 发表于 2009-8-16 14:46:36 | 显示全部楼层
) v; ~+ s4 V  {* H
/ T* t. c0 ]% q8 z代理~都开唔到网站啊!!1 j& L+ Y5 Y1 O9 \& M5 |
单单系11噶part2开唔到!!
! ]# L( p4 \2 p' J好奇怪啊~

GavinDX 发表于 2009-8-16 14:59:26 | 显示全部楼层
9 }5 g2 \; z+ g% B* i
代理~都开唔到网站啊!!% J5 x4 z' x" h5 u2 g
单单系11噶part2开唔到!!
0 G, L* e. A" \6 h) d* j2 ~% l+ \! r好奇怪啊~
4 d& z  ?  Q0 c" B. z; Wnuomi1 发表于 2009-8-16 14:46
7 p! F3 W; w2 W
宜家MU又上得翻。。。。。我发现系有阵上到有阵上唔到。。。。。。痴线。。。。。。。11 Part2确实入唔到。

pigbill 发表于 2009-8-18 17:54:44 | 显示全部楼层
thx so much for sharing......i only got 1-13....heheh....

kental 发表于 2009-8-18 21:29:54 | 显示全部楼层
我好中意首歌嘎!~

GavinDX 发表于 2009-8-28 11:47:07 | 显示全部楼层
上个礼拜好不幸入左院,渡过左非常艰辛嘅一个礼拜,所以宜家先更新,唔好意思。

kenhai74 发表于 2009-8-28 11:59:39 | 显示全部楼层
没睇过啵,睇睇好唔好睇先!

GavinDX 发表于 2009-8-28 12:46:00 | 显示全部楼层
没睇过啵,睇睇好唔好睇先!( [) ]4 Y+ y% u* K0 y
kenhai74 发表于 2009-8-28 11:59
2 e. Z8 C, g& C7 Q, F7 T
咁你就应该先睇一下第一季。

kental 发表于 2009-8-28 12:48:13 | 显示全部楼层
首歌唔错啦!唔会太幼稚,旋律又几好的!