[每日闲聊] 私下同網通工作人員搞上網套餐信得過嗎?

xiaojim 发布于2009-7-8 15:29 1869 次浏览 30 位用户参与讨论   [复制分享主题]
nyyyyd 发表于 2009-7-9 16:56:41 | 显示全部楼层
都系咪信,唔知头唔知路。

kevinchan 发表于 2009-7-9 21:13:00 | 显示全部楼层
要160甘贵咩??# c. U4 L5 Z# w
Kiver 发表于 2009-7-8 22:58
我呢度属于商业地区,係贵D噶啦,电信真BT

kevinchan 发表于 2009-7-9 21:15:40 | 显示全部楼层
LZ我劝你都系唔好搞6M果D啦我误信谗言...E+后悔莫及... G. S, Y9 F( K* \5 C8 L
一早电信米话推出乜乜小灵通嘅...2000几蚊成3000蚊买个小灵通+6M(唔记得咗系包几耐啦..)
- S2 R; z1 ?% \' |9 Q7 r: b! HE+下载嘢一开始好开心..可以冲到上600K-700K...优势仲上到1M. ...
) ]; L" o2 V' J# Y9 u# d' F8 pcao0422c 发表于 2009-7-9 09:09
咁不如用2M,4M?

gurdan 发表于 2009-7-12 14:54:18 | 显示全部楼层
当然系唔Q理巨啦,个D人帮你搞完就算,以后有乜手尾都唔关巨事咖!

Laputa81 发表于 2009-7-12 16:54:49 | 显示全部楼层
网通据闻比较经常断线嘅噃~~~~~~听讲咋我未用过~~~~
0 U3 |1 x8 C7 w/ k! a# J通常喱D非正式报装无乜保障·····% x# I/ k" x; |9 X& R! x0 V8 d
先唔讲网速~~~~
3 A3 V0 S  A$ l. [1 W: w" `万一第时穿咗煲嘅话·····
) z  f; u& U- F  n8 X分分钟会有电话揾你:话你仲有XXXX大佯网费+XXX滞纳金未交噃~~~1 X' {+ e0 i2 `* p/ N
到时你攞命咯~~~~6 @" z& `3 Z+ D/ P, r3 i2 s
除非你保装个时填嘅资料唔喺你本人嘅(反正非正式报装乱填都得啦)~~~. F$ E; C! d  B, D+ v
唔喺到时你一身蚁

gurdan 发表于 2009-7-14 09:53:34 | 显示全部楼层
我条村仲未可以装到网通呀!: y" ^  O! o* Q5 a% w7 P
唔系既话我都唔使用D死鬼电信,又贵又慢!仲要成日塞车。

gurdan 发表于 2009-7-14 09:54:16 | 显示全部楼层
我条村仲未可以装到网通呀!
& J; o; E4 K: \9 K# \- X& Q! ~4 i唔系既话我都唔使用D死鬼电信,又贵又慢!仲要成日塞车。