[每日闲聊] 私下同網通工作人員搞上網套餐信得過嗎?

xiaojim 发布于2009-7-8 15:29 1865 次浏览 30 位用户参与讨论   [复制分享主题]
xiaojim 发表于 2009-7-8 21:58:29 | 显示全部楼层
= =我地尼邊消費水平低啊嘛,兼且同電信搶生意,仲有網通依家仲沒覆蓋全市,所以要搶電信生意自然要便宜,我地尼邊電信2M一年都要800+

kevinchan 发表于 2009-7-8 22:38:57 | 显示全部楼层
LZ报价的确係俾我呢边平,- -!可怜的我160/月2M电信悲惨中

kevinchan 发表于 2009-7-8 22:40:03 | 显示全部楼层
LZ报价的确係俾我呢边平,- -!可怜的我160/月2M电信悲惨中

Kiver 发表于 2009-7-8 22:58:00 | 显示全部楼层
= =我地尼邊消費水平低啊嘛,兼且同電信搶生意,仲有網通依家仲沒覆蓋全市,所以要搶電信生意自然要便宜,我地尼邊電信2M一年都要800+
6 i9 T9 A2 b% txiaojim 发表于 2009-7-8 21:58

3 `( C4 i" l. E" V* x: p  I1 ^) R" A5 E' j( Y  r. c) f& V
我地要1200

Kiver 发表于 2009-7-8 22:58:25 | 显示全部楼层
1 S* Q( Z. v" [# y; n- o# pkevinchan 发表于 2009-7-8 22:40

6 W8 c: W0 }2 x
' G5 I( ~6 }/ g% ?2 \- I2 o* |% h5 I要160甘贵咩??

aaron81 发表于 2009-7-8 23:14:04 | 显示全部楼层
其实距地是有些内部员工用的套餐,若然是信得过的朋友可以考虑下,但上门打过的,就要三思下啦~~% s+ m" s( v* R  i% Q' ^3 V
吾比发票你距都是想无手尾跟~~

xiaojim 发表于 2009-7-9 00:00:02 | 显示全部楼层
我都喺无信心,退咗再申请半年算了,本地稳5到工就离家出走

ttsti 发表于 2009-7-9 01:18:46 | 显示全部楼层
我以前都好贵啊2M未有包年要200每月, G3 |% x9 d+ a: U/ E( h* K
以加便好多了,1000蚊3M一年!!

ks128 发表于 2009-7-9 08:48:36 | 显示全部楼层
广州的电信就是黑

cao0422c 发表于 2009-7-9 09:09:58 | 显示全部楼层
LZ我劝你都系唔好搞6M果D啦我误信谗言...E+后悔莫及..5 M/ h) Q' l' b+ w
一早电信米话推出乜乜小灵通嘅...2000几蚊成3000蚊买个小灵通+6M(唔记得咗系包几耐啦..)# A/ S- N: x: O& d+ H$ W
E+下载嘢一开始好开心..可以冲到上600K-700K...优势仲上到1M..8 ]3 b5 n' d' I. `; H: @
跟住D网速跌到快过玩笨猪跳...一下子就净翻几十K..跟住先慢慢冲翻上200K..有时从一开始到下完都系停留系50K-60K..4 x# F9 O4 \8 h8 s1 y1 C
唉..我仲打过电话比我个系电信做嘅亲戚..佢话要想网速6M嘅话要入边有人先得...& E: i& u, }* V: r
E+真系俾佢阴D阴D咁榨干榨净...不过你果D性质好次同我D唔同...不过估D网速肯定同我D差唔多

kwanyeung 发表于 2009-7-9 09:30:11 | 显示全部楼层
都係果句了,穩穩鎮鎮好D- -

noriko 发表于 2009-7-9 12:06:38 | 显示全部楼层
私下搞好無保障啫 我情願貴d都唔冒呢個險啦