[其它更多] 有无睇《圣斗士-盟王神话》大家觉得点啊 `

lovek 发布于2009-6-26 18:01 5594 次浏览 26 位用户参与讨论   [复制分享主题]
有左动画,5使睇漫画咯,漫画睇得好辛苦~哈哈,主题曲居然系英文歌...D人物比以前嘎靓左(雅典娜几靓 好中意~...潘多拉都5靓嘎... )~童虎一出场又系一个绝招就搞掂....想以后打斗果阵D场面可以华丽D,5好摆一个姿势,然后D人就全部训低晒,甘样好无引.....  好想睇双子座出场啊~~~
% s$ \  K/ q/ W7 ^- h, H+ Y始终都系5中意系电脑度睇电影,都系转成PSP格式睇好 ~

已有(26)人评论

xiaojim 发表于 2009-6-26 18:35:20 | 显示全部楼层
你打錯字= =!,我5追~~~

rx-rider 发表于 2009-6-26 18:50:50 | 显示全部楼层
有左动画,5使睇漫画咯,漫画睇得好辛苦~哈哈,主题曲居然系英文歌...D人物比以前嘎靓左(雅典娜几靓 好中意~...潘多拉都5靓嘎... )~童虎一出场又系一个绝招就搞掂....想以后打斗果阵D场面可以华丽D,5 ...
& _7 h3 v+ q4 u2 i' I! Ylovek 发表于 2009-6-26 18:01

' _. ?( H5 V+ [6 b* i( B. R因为背景是法国。  
: w8 ^8 y+ ?+ S; q; i这部漫画也太长了。
) R2 b6 t) H4 D5 V- I3 j% _0 w白银好少讲,黄金从圣战开始就慢慢归西。。。。。。。。。。。
/ [/ K# Y4 m! N/ l5 [* M2 p8 C见到天马座,独角座,大熊座,狼座,幼师座等。

exxfzc 发表于 2009-6-26 19:40:05 | 显示全部楼层
动画版的很久前就看过了,还OK吧,画质上漂亮很多

jinguang 发表于 2009-6-26 21:56:38 | 显示全部楼层
看完这贴以后下来看一下。

lovek 发表于 2009-6-27 00:07:34 | 显示全部楼层
你打錯字= =!,我5追~~~
2 `8 i1 C: V9 Y/ d2 Txiaojim 发表于 2009-6-26 06:35 PM

8 l- ]2 U( v# X- J' U4 g好眼力...甘都比你发现..其实我系刻意打错~睇下你地对动漫有无爱、同时考下你地嘎观察力

小c 发表于 2009-6-27 08:46:36 | 显示全部楼层
我都去追下先。

Laputa81 发表于 2009-6-27 13:37:40 | 显示全部楼层
我谂应该喺星矢嗰個年代之前N年嘅圣战嚟啩~~~
5 J8 X% w, b! z2 g8 ]/ B/ q童虎同薛安仲噉后生~~~~~

triton 发表于 2009-6-27 14:11:24 | 显示全部楼层
{:5_321:}没看过哦...

sugarlee 发表于 2009-6-27 17:34:59 | 显示全部楼层
我都无睇过~~~

aaron81 发表于 2009-6-27 21:22:39 | 显示全部楼层
无都没有睇过,可惜

ninaomu 发表于 2009-6-28 20:45:08 | 显示全部楼层
唔知乜叫“盟王”

123下一页