[幽默情感] 如果你以前条女同距衣家条仔系你面前亲热...你地系咩感受啊...

lovek 发布于2009-6-1 00:05 1628 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
! t+ F4 T) x0 K
; ~6 p; m' J, k$ N7 v如题,...我好难受啊...感觉距条仔就系刻意系我面前示威,但我只能够忍...心好痛。 5 O0 D: v# z, O1 E8 ?
     但我担心嘎系距条仔会5会闹距,因为今日我同距仲有另一个女仔行街,见到距我好开心...但亦都好难受,成日都讲5到几句话,只系买左D糖比距地,因为听日六一,晚上果阵距约左距条仔出来...感觉距条仔见到我果阵5多么开心,个女仔同我讲话担心距地会吵架,而我亦都好担心,我5想因为我搞到距地吵架,更5想嘎系5希望见到距5开心同难过。后来同距地去食野...本来当时我就想走...5走只会令自己更难受,但个女仔又叫我米掉低距一个,我又只能同距地一齐去食野...当时感觉自己简直就系电灯胆...最难忍受嘎系距地系我面前亲热...虽然5系第一次,而且系好正常嘎事...但始终都好难受,个女仔见到都劝我米甘难过,叫我睇开D.....而我当时都5知自己个心到底系咩感受 ......

已有(27)人评论

pigbill 发表于 2009-6-1 07:37:24 | 显示全部楼层
本帖最后由 pigbill 于 2009-6-1 07:39 编辑 1 @% D" o, B5 |7 f0 v: B& F2 l% B9 x

e% S$ f  f9 _/ i. R' l& xi think i would be very mad....but still pretend calm....there's nothing we can go....so just let it go....if my ex is kiss with my friend i would go crazy
9 P# j8 ^2 b* m& t% O
4 T: u! A$ ~6 R' zif he did that infront of you on purpose....that mean he still cares about you
( d/ o( i6 e8 U' o4 {8 o- D+ Xyou should be happy b/c he still can't forget you....
3 G, k# S0 L" E5 |% O  s+ T, cshow him you are more happy now then being with him....

kwoksimon 发表于 2009-6-1 08:49:50 | 显示全部楼层
有乜所谓姐,你都飞左距啦。果个只是你条旧菜姐。揾过件就得啦。另外一个女仔都唔错啊。

alexhus 发表于 2009-6-1 09:09:11 | 显示全部楼层
你应该就系大学生啦。睇开D啦。。。。

熊猫仔 发表于 2009-6-1 10:28:31 | 显示全部楼层
如果话完全无事就呃人嘅,
) k  o8 \% r- ]% K2 Y$ R: P# o见到呢d情况,6 t7 H0 N2 C$ P( J* X% H
心痛就必然噶啦,# L  k3 ?9 M5 T& @, V
毕竟曾经心爱过,1 f, ^: c, g3 g* r# x' Q
但喺既然分开就应该学会放低啦。。。9 L9 _  J9 G+ d' M
毕竟世界依然好大,选择依然好多。。。
; s5 T. e! W) I2 o& U: v, s- q! r3 v, ]# ]5 I8 v+ d5 g# u1 q
呢贴,为你而发http://www.dreamxt.com/bbs/viewthread.php?tid=63455&extra=

熊猫仔 发表于 2009-6-1 10:33:18 | 显示全部楼层
有无睇过alex同stephy嘅《独家试爱》?
6 K* P% {# \. |8 p, f( B" `# G电影最后,男女主角分别都有同旧情人一d缠绵嘅联络,  B& ?/ `7 K. M7 Y( _6 Y( T
虽然现实未一定去到呢个程度,
0 Z6 V) _' n% ]9 @, y但喺亦都真实咁反映左,
! R6 ^0 A: l" L每一对真心爱过嘅人,
% D1 P: B+ R0 c$ V) Z即使分开,都会有所留恋,
- ?8 \- ~4 U0 J4 A只喺表现强烈定喺控制自己而已。。。
" j  b2 g+ e% K- i- s学识放彽,学识平静咁对待一切,6 k4 x- h" B! p( Y9 {2 Z, U3 ?
喺一个人成长嘅表现,& Q2 l; x( g9 M, Q, f( d
唔单喺年龄嘅成长,更喺感情路上嘅成长。。。

killuia 发表于 2009-6-1 12:31:18 | 显示全部楼层
无资格评论,因为唔系过来人

killuia 发表于 2009-6-1 12:31:31 | 显示全部楼层
无资格评论,因为唔系过来人

ar_mie 发表于 2009-6-1 13:12:37 | 显示全部楼层
個女仔有冇理過你感受?2 q% Y* G, A0 G+ S  ]
你乜都為佢著想  到頭來 辛苦自己有乜用?0 f" T2 i0 ?! [' O2 U
過去嘅嘢你可以去緬懷 去記住 去珍惜 去回憶
$ ]* ~  n; Z) \: U& T# s但係唔代表你伊傢要為佢去委曲求全咁做啲唔開心嘅事
# T5 a, \: G7 \3 K' s" A你唔想繼續見你可以選擇離開! l6 a' A, ~& @/ M
冇必要因爲佢一句話去難受自己1 D4 K) U9 C& [/ M! u
對自己好啲其實係尊重自己9 d8 \' x# A% l' c, S9 f$ D
連自己都唔尊重 邊有人尊重你
% l: [2 a; K) Y8 ~$ @8 E* u可能你會話
6 P6 {1 B1 h: ^道理簡單 做落困難
! A% F( [* n1 j其實唔係噶
% `. w1 B( a" V) F最簡單一樣嘢..其實就係你對自己好啲就夠噶喇

BMW 发表于 2009-6-1 13:25:04 | 显示全部楼层
吾使问啦!一定会觉得难受
4 V% X" i8 [, @5 K0 E虽然只系以前女友,但系不竟曾经一齐开心过!* a+ [7 L2 ~  a5 S: H# B
以后就避免D系啦!

lovek 发表于 2009-6-1 14:12:57 | 显示全部楼层
有乜所谓姐,你都飞左距啦。果个只是你条旧菜姐。揾过件就得啦。另外一个女仔都唔错啊。
7 m6 r- {% F; `8 kkwoksimon 发表于 2009-6-1 08:49 AM

8 H& Y& H  P6 S+ _3 j0 A...系距飞我...

lovek 发表于 2009-6-1 14:27:16 | 显示全部楼层
i think i would be very mad....but still pretend calm....there's nothing we can go....so just let it go....if my ex is kiss with my friend i would go crazy8 e. O! p9 m5 ?5 t

' ^) x" _. ^7 b9 \if he did that infront of you on purpose. ...
- m# L% b) r) A9 ypigbill 发表于 2009-6-1 07:37 AM

; z* C3 t5 A. `- P7 r- }. d6 x.....有无翻译...

123下一页