[幽默情感] 如果你以前条女同距衣家条仔系你面前亲热...你地系咩感受啊...

lovek 发布于2009-6-1 00:05 1629 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
lovek 发表于 2009-6-1 14:30:20 | 显示全部楼层
如果话完全无事就呃人嘅,
( P  F& B5 s4 v见到呢d情况,# l; w5 u" F' ]4 f
心痛就必然噶啦,3 Q8 d+ ^* `% T3 A
毕竟曾经心爱过,2 ]- G' l# s7 l7 A7 L$ k- L: J
但喺既然分开就应该学会放低啦。。。
& f8 d% D0 h) a! i+ r毕竟世界依然好大,选择依然好多。。。: f  q% A: S/ ^  [+ ?# ^; I
* L1 a' V$ G1 R3 \0 z. [
呢贴,为你而发http://www.dreamxt.com/bbs/viewth ...9 h% z% h" k1 v0 a9 T& n2 K* E
熊猫仔 发表于 2009-6-1 10:28 AM
+ S( `/ z0 N. e- \( J% q9 K
...多谢你张贴,虽然选择系多,但毕竟有感觉嘎少...稳一个有感觉兼爱你嘎女仔好难,无感觉嘎我5会去爱

Kiver 发表于 2009-6-1 15:08:56 | 显示全部楼层
日久生情后个心系会痛伽啦; \+ [" R, v! S/ O1 [  Q

7 v" i  L  T1 a1 a7 p真的只有用时间去消磨了~~~

熊猫仔 发表于 2009-6-1 16:06:06 | 显示全部楼层
.....有无翻译...
1 F* i" W! i6 E$ ^" j* Olovek 发表于 2009-6-1 14:27

1 B- R. k; q* \* l+ ~& C  s我林我会好介意,但喺仍然会假装冷静,呢个时候我地咩都做唔到,因此只有让它成为过去。。。如果她当我面kiss,我会会疯狂,接受不了。。。
7 y  h' q  O7 F) s: W6 [
& K/ j1 E; l* O) x7 o: L7 u! E入果他在你面前故意做呢样野,那意味着他还介意你,, ]; R" W1 d8 Y7 `$ E3 @
你应该觉得开心,因为她不能忘记你
7 i* A4 l2 G" d1 t令她知道,你比同她一起嘅时候更开心。。。
& T. o8 |% ]+ f1 P8 z2 e
! [, E7 ~! V1 E5 m+ j0 P( M, o4 I/ Y) ]6 k& g$ b6 ^4 C
大概喺咁解吧~

aubert22 发表于 2009-6-1 18:15:46 | 显示全部楼层
放低左就无嘢啦~~不过喺条街度当众亲热或过分亲热咁米好多人睇?

masato 发表于 2009-6-1 18:58:56 | 显示全部楼层
难顶就肯定的了  不过毕竟是以前条菜  没咩所谓了

wjr5200 发表于 2009-6-1 20:52:46 | 显示全部楼层
我想应该会很痛苦吧

saber0758 发表于 2009-6-1 22:15:51 | 显示全部楼层
你仲中意佢话你肯定难受`假如你再吾中意佢就算佢系你面前做乜都吾会影响到你。

sugarlee 发表于 2009-6-1 22:38:14 | 显示全部楼层
过去的野就由它过去啦~~~

jinguang 发表于 2009-6-1 22:45:57 | 显示全部楼层
我觉得那女的不懂关心你,要你留下陪她,但又在你的面前亲热,完全不理你的感受。, s- D, @( h, M5 s8 F  G
忘了她吧!!!

lovek 发表于 2009-6-1 22:59:56 | 显示全部楼层
你仲中意佢话你肯定难受`假如你再吾中意佢就算佢系你面前做乜都吾会影响到你。0 U0 U& a* }, \& U% |7 j
saber0758 发表于 2009-6-1 10:15 PM

( q0 G2 o% t( t$ z, p) s) r就系仲中意距至觉得难受....

平常心 发表于 2009-6-1 23:04:05 | 显示全部楼层
{:5_339:}没乜,没到手就吾自己,到手再放手都吾系自己。所以没乜。

ninaomu 发表于 2009-6-1 23:06:25 | 显示全部楼层
咁要问下你受唔受得住NTR系动画了。。。