[动漫讨论] 火影剧场版观后感~~~

lovek 发布于2009-7-14 22:27 1962 次浏览 22 位用户参与讨论   [复制分享主题]
虽然呢D系动画入面都系好正常,但都想发表下.
& H: L: E. O+ y, N睇完火影嘎最新剧场版后我好佩服佐助嘎发型啊~5知距系用边只喈喱水嘎呢~系瀑布果度系甘冲,前面嘎发型都5会乱~我都想学距啊 4 M1 |% c7 y7 {' j6 H
仲有距把刀系米生左锈钝晒啊...点解条蛇被分尸后个刀口会系甘样...点睇都似系用手撕开(撕完后再拿把刀出来做个样).....
( N7 D+ M+ |2 A. O) [! l火影共通嘎问题...点解木叶嘎上忍除卡卡西同大门外....其他都系垃圾......完全可以被秒杀嘎上忍我5知要来有咩用...5通就系为左衬托猪脚距地....
. M  }1 ^  p' u5 l( _6 v. y最睇5顺眼嘎系鸣人被神农老头打左几十次都5死(换转其他上忍...早死几十次),虽然知道有"猪脚不死论"....但都5使甘挂....而且人地有连死门在内八门都可以开启嘎身体,正常来讲....人地速度系快到可以瞬移果只....而距嘎速度系跑过去嘎...速度上根本就无得比~甘都可以打赢人地........ 我只可以讲...做猪脚真系好 ~~就算永远都系下忍 都可以无敌~猪脚万岁

已有(22)人评论

kenneth08 发表于 2009-7-14 22:35:48 | 显示全部楼层
jump式少年漫畫都係咁咖喇~

kenneth08 发表于 2009-7-14 22:36:05 | 显示全部楼层
原來我係沙發喎..哈哈哈

fly1972 发表于 2009-7-14 22:50:02 | 显示全部楼层
火影是越来越夸张,鸣人打来打去仲是下忍,但是身手已变成"战神".
& s, U  D  C2 B( r不过日本动画都是咁,星斗士星矢有唔系咁,一班豆丁上天入地打通街.

101696144 发表于 2009-7-14 23:19:04 | 显示全部楼层
无感觉火影D剧场版部部都差不多不是去保卫人就是其他什么的好闷的剧情一个字“闷”

101696144 发表于 2009-7-14 23:19:16 | 显示全部楼层
无感觉火影D剧场版部部都差不多不是去保卫人就是其他什么的好闷的剧情一个字“闷”

stayhome 发表于 2009-7-15 00:11:33 | 显示全部楼层
始终漫画好睇得多

kwanyeung 发表于 2009-7-15 10:06:25 | 显示全部楼层
冇追火影。。。。路過。

xiaoxue 发表于 2009-7-15 13:17:20 | 显示全部楼层
呢个剧场算不错了- -还特意放到手机个度得闲就TT~

索直お虹 发表于 2009-7-15 17:46:10 | 显示全部楼层
我中意呢部剧场版系因为  终于见到佐助~\(≧▽≦)/~啦' K& z# T3 x2 |
   自从佐助离开左之后 剧场版就无距 我总系觉得唔完整; y+ S2 D4 O1 K. a. W& p% f
           而且我好中意剧场版个名“羁绊”" I1 O. g- ?0 w3 X4 v4 R  N5 m7 h
                 讲到佐助同鸣人之间的羁绊我就好兴奋架啦

Calvadoc 发表于 2009-7-15 19:19:56 | 显示全部楼层
好像只是画面漂亮一点。。。

lovek 发表于 2009-7-15 21:44:42 | 显示全部楼层
好像只是画面漂亮一点。。。3 f. k! T5 `4 D+ W4 n
Calvadoc 发表于 2009-7-15 07:19 PM

2 s  v2 C$ p4 w7 t你觉得漂亮系因为火影嘎动作视觉效果靓,如果你将距暂停来睇下就会发现距D人物系画得好随便咖咋,好简单嘎几笔

12下一页