[幽默笑趣] 天 水 围

嚣のЪ 发布于2009-5-28 23:29 2054 次浏览 16 位用户参与讨论   [复制分享主题]
9 h' P' ]( r6 U6 o5 ~8 e( x% h; M2 {* i6 n
D云有几黑,D水就有几多,围住个操场./ u: l# r. E5 C  E0 g& F
清水变黄水,因为个足球场维修中...
2 x. u! o. J% l; G( O+ u5 b3 s4 m; X. k) C
DSCN0543.jpg DSC00762.JPG DSCN0552.jpg DSCN0564.jpg DSCN0566.jpg DSCN0568.jpg DSCN0570.jpg DSCN0572.jpg DSCN0573.jpg DSCN0574.jpg DSCN0575.jpg DSCN0576.jpg DSCN0577.jpg

评分

熊猫仔 + 8 + 32 + 2 支持原创!!!

已有(16)人评论

嚣のЪ 发表于 2009-5-28 23:33:18 | 显示全部楼层
DSC00755.JPG DSC00740.JPG DSC00741.JPG DSC00742.JPG DSC00744.JPG DSC00745.JPG DSC00753.JPG

aubert22 发表于 2009-5-29 10:20:56 | 显示全部楼层
第4幅正~不过下面果D变左地水围了~~哈哈~好嘢喔,乌云压住,跟住又彩虹,咁都影到~~

熊猫仔 发表于 2009-5-29 12:40:32 | 显示全部楼层
哇!!!~~~好好玩噶喔!!!~~~- r8 j+ [" ?) Y) k2 W

) e; ?8 i, F3 b6 b4 I点解无你自己d相噶

嚣のЪ 发表于 2009-5-29 13:13:44 | 显示全部楼层
第4幅正~不过下面果D变左地水围了~~哈哈~好嘢喔,乌云压住,跟住又彩虹,咁都影到~~- {( x$ r+ z2 {
aubert-22 发表于 2009-5-29 10:20
" n* R, M3 f- ?/ c5 r
本身起教学楼睇到超清,
9 G( ?9 D; [4 F" ^点知返宿舍摞相机就睇唔清了...

嚣のЪ 发表于 2009-5-29 13:15:21 | 显示全部楼层
哇!!!~~~好好玩噶喔!!!~~~6 k, ^% |9 x. ~+ W
( v+ U8 i+ _0 S# Y
点解无你自己d相噶
& T! |9 A: H' f& U' {3 S. S熊猫仔 发表于 2009-5-29 12:40

7 r4 G+ d/ r" i9 l停佐一晚晚修,
6 B/ M* @* P: R* Q6 W, P# \* M! y某熊,注意你的言行牙~

熊猫仔 发表于 2009-5-29 13:26:23 | 显示全部楼层
停佐一晚晚修,
( ]: ^3 a+ }3 ~8 g1 {某熊,注意你的言行牙~+ O( l& Z) v5 e9 v
嚣のЪ 发表于 2009-5-29 13:15

' h* ^$ Q( F8 j  ]/ H7 A
# |  T$ D! ~$ u0 [! ?$ C, U, {9 w依家d细路都中意自拍噶啦,得闲米放几张上嚟咯~~~

嚣のЪ 发表于 2009-5-29 14:03:50 | 显示全部楼层
依家d细路都中意自拍噶啦,得闲米放几张上嚟咯~~~7 j8 X3 Y5 ?/ C3 n, k- j
熊猫仔 发表于 2009-5-29 13:26
6 A# i1 X, ?, H
咪话我唔敬老啦~6 z. d; ^9 j# m6 ^  K
俾个机会你摆先.  b4 B8 A! ~! X' m6 S6 C
你摆我米摆咯~

平常心 发表于 2009-5-29 22:47:05 | 显示全部楼层
环境一般般,间学校几大。{:5_339:}

moschino 发表于 2009-5-30 20:44:34 | 显示全部楼层
谂起天水围的日与夜·

winever 发表于 2009-5-31 18:13:49 | 显示全部楼层
阴雨天气,压抑的感觉~~最后一张很有趣,想过去走走嘿嘿

kevinchan 发表于 2009-6-12 16:29:55 | 显示全部楼层
名副其实嘅 天,水,围

12下一页