[每日闲聊] 大陆游客小孩在香港电车不掩嘴咳嗽竟被恶毒攻击

xiaojim 发布于2009-5-19 21:35 2954 次浏览 50 位用户参与讨论   [复制分享主题]
平常心 发表于 2009-5-20 00:31:52 | 显示全部楼层
人性真实际一面,没话讲.{:5_339:}

BMW 发表于 2009-5-20 00:38:11 | 显示全部楼层
真系睇到我发火啊
: b/ i5 A/ y3 ^# N2 [( S4 ~# s+ z4 Q1 S' k) P
香港人大晒啊!赖巴比!几十岁一点文化修养都冇

kwanyeung 发表于 2009-5-20 03:31:00 | 显示全部楼层
喂..樓上唔好STEREOTYPING(唔知中文點講)得唔得。. ~& v1 ?% w6 }" N+ ~1 S
一個香港人差唔袋表所有香港人係咁。。
- K5 p: ]; Y9 D4 U不過今次我身為香港人都唔幫個老野。人地細路點知D衛生常識者。仲要掟人。痴孖筋。

kwanyeung 发表于 2009-5-20 03:32:06 | 显示全部楼层
不過又奇怪個阿媽唔反擊?

传说无限 发表于 2009-5-20 03:50:45 | 显示全部楼层
呢个阿叔真恶毒,叫人翻乡下,自己仲似个乡下佬啦

BMW 发表于 2009-5-20 10:27:28 | 显示全部楼层
喂..樓上唔好STEREOTYPING(唔知中文點講)得唔得。3 }# D0 z+ b& G5 B8 C4 ]9 A5 |8 D
一個香港人差唔袋表所有香港人係咁。。
# L. K6 @; y2 \不過今次我身為香港人都唔幫個老野。人地細路點知D衛生常識者。仲要掟人。痴孖筋。+ R  |  t+ f6 R: e
kwanyeung 发表于 2009-5-20 03:31
. d4 {+ u1 l0 w0 r0 @  y# X  n

* ]8 j2 \# \. l' i: v) a一时激动!失言了!

cao0422c 发表于 2009-5-20 12:54:50 | 显示全部楼层
洗唔洗咁啊咳下有罪啊..忍下就过啦..3 S( p: ]3 v( C: W1 ?
你咁惊米坐开啦..仲痴咁埋做咩啊..喊打喊杀咁..好威啊..人家都唔同你吵啦..好心你就收下把衰口啦
- O' d2 K0 A8 g# t: O- e8 C2 H. G哈细路..真系唔知丑嘎人地都话大哈细,俾屎喂啦..  A" D; k+ M. k  g2 G# X# ^: ~
真系啊.影响晒香港人果D有礼貌嘅形象啊

21-cs 发表于 2009-5-20 14:57:07 | 显示全部楼层
有無搞錯、甘都得?睇唔起大陸人?人民幣想最威、就算無左港紙消費無問題!

21-cs 发表于 2009-5-20 14:57:28 | 显示全部楼层
人民幣系最威、就算無左港紙消費無問題!

huang 发表于 2009-5-20 15:03:20 | 显示全部楼层
HK的神主牌就是麻烦,除了要政府养,还要祸害新一代

光明之比 发表于 2009-5-20 15:35:07 | 显示全部楼层
条佬比个细佬噶智商仲低,居然同个细佬计较!

Kiver 发表于 2009-5-20 16:28:58 | 显示全部楼层
条佬比个细佬噶智商仲低,居然同个细佬计较!# \: N, I. |0 r0 M8 r
光明之比 发表于 2009-5-20 15:35
! M3 @) [) S$ S% ^0 z" ?, C
+ J+ S& y3 Z  m+ i& Z# Y) G
距怕H1N1怕得可以到达进疯狂院的地步了`