[旋风分享] [高清翡翠台][ 宠物小精灵剧场版-梦梦与波导勇者][RMVB][粤语][无限次数 续到过期]

alexhus 发布于2009-4-4 23:53 8359 次浏览 112 位用户参与讨论     [复制分享主题]
【影片名稱】:寵物小精靈 - 夢夢與波導勇者4 }% }4 R. Z0 n7 T$ E1 u8 A  n# X+ A% ^
【影片大小】:927 mb 7 u/ x/ i5 \+ t, q% t
【影片格式】:rmvb
& |) k. j; Z1 o& F4 ?
  F3 h2 C7 R# q  Y: v4 O0 [& }: ]

/ w# G, ]0 v! g7 c/ G- s( t
, V3 Y0 x1 \6 e% [4 r9 j; }$ G, S: D$ c% Z3 }3 G$ ~# A% f) e, N
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

6 X. G9 Q6 x' o  U, V# z) n4 r( B; A  ]' `6 h

评分

遗忘爱 + 6 + 48 + 2 精品文章

已有(112)人评论

kwanyeung 发表于 2009-4-5 01:07:10 | 显示全部楼层
依個好似係前年播。。
' x. i& W! R+ A0 a* K多謝補檔啊。得閒我都上傳去MU分流先。
; B- q$ _) X9 B) w9 L( \- I: X. G5 R; C! u- ~5 x* S; l

ykcheung 发表于 2009-4-5 06:27:01 | 显示全部楼层
感謝樓主分享好資源。

alexhus 发表于 2009-4-5 08:05:25 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-4-5 01:07 发表
2 M6 ]8 |" D' m& V# U依個好似係前年播。。; v8 C$ g5 P' W6 o9 V$ s3 P- B
多謝補檔啊。得閒我都上傳去MU分流先。

$ z4 @7 ^$ a8 z, \* HMU对大陆嚟讲真系冇几多人钟意,但是香港同外国好似热门,如果我系VIP,可能我会爱上MU。。。

kwanyeung 发表于 2009-4-5 08:15:48 | 显示全部楼层
可能因為速度同保存期2樣相比下都比其他網盤優勝吧。
5 F7 F* X  A1 X7 [加上有200GB空間。單檔又可以1GB。冇咩邊個網盤做到。
3 |7 L. b2 A6 v3 _; \, E' I# _. H8 q$ C) ~" W! ]+ w
你果個QQ中轉冇得續傳㗎?頭先唔小心熄左個迅雷跟住就要重新DL過啦。

ykcheung 发表于 2009-4-5 08:20:48 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-4-5 08:15 发表
) v0 t/ [% W( r: P% h# n6 \可能因為速度同保存期2樣相比下都比其他網盤優勝吧。
8 B9 f" Q& t, l( R4 J9 [加上有200GB空間。單檔又可以1GB。冇咩邊個網盤做到。
4 M- Q4 D- f# l: @! R# V  z5 W$ F  H% O5 t7 X: W
你果個QQ中轉冇得續傳㗎?頭先唔小心熄左個迅雷跟住就要重新DL過啦。
5 b- O- n& ]7 ]$ Z  \5 E, V  T& a
! x3 A+ p1 {4 l- I6 r2 Y' U
JS其實個人認為都OK,只不過地區不同,速度可能有些許的影響,好彩我MU同埋JSok窩,qq麻麻地.

alexhus 发表于 2009-4-5 08:28:58 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-4-5 08:15 发表
, y9 t( v, A+ J3 q可能因為速度同保存期2樣相比下都比其他網盤優勝吧。0 k$ R5 C8 m$ a+ C- ?4 C4 W$ L
加上有200GB空間。單檔又可以1GB。冇咩邊個網盤做到。5 g' C- v9 [; W0 F2 ?2 S+ i) a

1 ^4 _/ U, w1 E你果個QQ中轉冇得續傳㗎?頭先唔小心熄左個迅雷跟住就要重新DL過啦。
7 j- N2 N8 Q) G8 ]9 M0 f' c+ i5 O, @) i
你下QQ唔可以续传,真系唔知啊,不过我Down QQ中转站嘅嘢都系两三分钟。。。
8 G0 o& _$ Q- Z- }4 `) V0 I5 _- K' I: z$ u: A$ B5 r" q
QQ中转站单个都可以1G,保存期16日,无限空间,可以无限续期,只要16日续期一次就得。。。

980435 发表于 2009-4-5 08:59:42 | 显示全部楼层
粤语版............

kwanyeung 发表于 2009-4-5 09:21:56 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2009-4-5 08:28 发表 ) T/ A( Q6 a& ?9 E1 U* q6 m

# y: v& ^" P+ ]4 t% k$ c你下QQ唔可以续传,真系唔知啊,不过我Down QQ中转站嘅嘢都系两三分钟。。。
# a, i) r- E0 V$ y% h
0 H% a2 m9 p9 x$ U6 q- OQQ中转站单个都可以1G,保存期16日,无限空间,可以无限续期,只要16日续期一次就得。。。

% _9 B: I* b2 I2 x; h4 N1 [9 t, n4 K' f$ {2 ~& z" e
我寧願你用番舊式QQ中轉。因為可以用到IDM 下載速度有1200KB/S。依家用迅雷得90KB/S陰功。仲要冇得續傳。。。。

GavinDX 发表于 2009-4-5 10:39:22 | 显示全部楼层
已有,纯支持。多谢补档。

shason 发表于 2009-4-5 10:47:11 | 显示全部楼层
呢部有了。希望有最新那部阿

alexhus 发表于 2009-4-5 11:40:32 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-4-5 09:21 发表
8 u5 y" r3 n2 X+ T0 Y0 U$ |$ j" j. Z) t1 J( @$ r
1 S2 f* k. L$ D% R
我寧願你用番舊式QQ中轉。因為可以用到IDM 下載速度有1200KB/S。依家用迅雷得90KB/S陰功。仲要冇得續傳。。。。
& H/ y+ S  _" B, Z+ a! i2 _; ~
旧嘅方法只可以7次下载,挪嚟都冇用啦。。。我而家呢个方法都有8M/S啊。。。