[旋风分享] [高清翡翠台][ 宠物小精灵剧场版-梦梦与波导勇者][RMVB][粤语][无限次数 续到过期]

alexhus 发布于2009-4-4 23:53 8327 次浏览 112 位用户参与讨论     [复制分享主题]
【影片名稱】:寵物小精靈 - 夢夢與波導勇者5 B! Z  m9 X1 M2 |: F& g' u
【影片大小】:927 mb
0 J5 m; K, ?0 ^! Z【影片格式】:rmvb

/ u5 T* @" U1 T# Y$ J& w! [& y  f$ s3 S# M
: S, X1 i+ F. Z
7 ]4 S0 x. w$ o9 ^: @
1 n3 G  P- j7 w- K" H" p& I
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

$ f% g9 m' |) B; ^6 {( G0 j. C/ v# ]  f2 }! k1 `

评分

遗忘爱 + 6 + 48 + 2 精品文章

已有(112)人评论

kwanyeung 发表于 2009-4-5 01:07:10 | 显示全部楼层
依個好似係前年播。。) N' h# Q. A0 z: F: k# {" n
多謝補檔啊。得閒我都上傳去MU分流先。2 H* @% g) ?8 d& N/ A  P8 o
3 O" ?7 a8 w2 u

ykcheung 发表于 2009-4-5 06:27:01 | 显示全部楼层
感謝樓主分享好資源。

alexhus 发表于 2009-4-5 08:05:25 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-4-5 01:07 发表 ( A; L6 d9 I" w" x( ^9 ]
依個好似係前年播。。$ D$ h: D0 U$ V% d
多謝補檔啊。得閒我都上傳去MU分流先。

1 @( D8 Z4 [/ x5 VMU对大陆嚟讲真系冇几多人钟意,但是香港同外国好似热门,如果我系VIP,可能我会爱上MU。。。

kwanyeung 发表于 2009-4-5 08:15:48 | 显示全部楼层
可能因為速度同保存期2樣相比下都比其他網盤優勝吧。
- P% @, g1 m5 q, r5 p: ~) E) b加上有200GB空間。單檔又可以1GB。冇咩邊個網盤做到。, N! v4 R8 O+ A  V4 ~  m

% v% M8 i' Q$ c& M0 p你果個QQ中轉冇得續傳㗎?頭先唔小心熄左個迅雷跟住就要重新DL過啦。

ykcheung 发表于 2009-4-5 08:20:48 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-4-5 08:15 发表 1 S- Y: v+ W: X% E9 W; Y. A
可能因為速度同保存期2樣相比下都比其他網盤優勝吧。
. U6 m" |- i6 C: L加上有200GB空間。單檔又可以1GB。冇咩邊個網盤做到。
& e4 B' P4 J+ x& ]9 S" t1 ^% `; C
你果個QQ中轉冇得續傳㗎?頭先唔小心熄左個迅雷跟住就要重新DL過啦。

7 D, f! a9 o2 |& ?2 `2 s- t* j& D
JS其實個人認為都OK,只不過地區不同,速度可能有些許的影響,好彩我MU同埋JSok窩,qq麻麻地.

alexhus 发表于 2009-4-5 08:28:58 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-4-5 08:15 发表
8 p0 n  M: ^! B) R! S1 n7 n7 i可能因為速度同保存期2樣相比下都比其他網盤優勝吧。
2 h9 [+ O" b6 O加上有200GB空間。單檔又可以1GB。冇咩邊個網盤做到。' G. z2 _5 L# o3 b1 U6 {

3 v2 n/ i" o6 Q/ n' e你果個QQ中轉冇得續傳㗎?頭先唔小心熄左個迅雷跟住就要重新DL過啦。

# ?& d1 T' Y4 ~  x. e7 r( Y你下QQ唔可以续传,真系唔知啊,不过我Down QQ中转站嘅嘢都系两三分钟。。。
3 j+ [3 a/ E( d/ F0 S2 g3 U
- L: C) Y+ S! ?  C% s* tQQ中转站单个都可以1G,保存期16日,无限空间,可以无限续期,只要16日续期一次就得。。。

980435 发表于 2009-4-5 08:59:42 | 显示全部楼层
粤语版............

kwanyeung 发表于 2009-4-5 09:21:56 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2009-4-5 08:28 发表 : z! q1 n9 O2 \& H
2 G2 n8 T1 G4 f
你下QQ唔可以续传,真系唔知啊,不过我Down QQ中转站嘅嘢都系两三分钟。。。
! M- ^7 [5 @/ K- O/ [8 c& ^/ y3 w+ x8 c( O8 X% x# b) p
QQ中转站单个都可以1G,保存期16日,无限空间,可以无限续期,只要16日续期一次就得。。。

7 h" W$ ]( ^; n4 L9 g2 d9 h
7 Q. o: Q$ j8 }- a4 s我寧願你用番舊式QQ中轉。因為可以用到IDM 下載速度有1200KB/S。依家用迅雷得90KB/S陰功。仲要冇得續傳。。。。

GavinDX 发表于 2009-4-5 10:39:22 | 显示全部楼层
已有,纯支持。多谢补档。

shason 发表于 2009-4-5 10:47:11 | 显示全部楼层
呢部有了。希望有最新那部阿

alexhus 发表于 2009-4-5 11:40:32 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-4-5 09:21 发表 2 D1 M# S' ^1 R2 t3 ^4 x

9 c/ r9 h- ]5 y- w
: R9 I. T+ V- u* ^2 u/ f- O. \3 i我寧願你用番舊式QQ中轉。因為可以用到IDM 下載速度有1200KB/S。依家用迅雷得90KB/S陰功。仲要冇得續傳。。。。
4 e5 F% Q) I+ k1 u
旧嘅方法只可以7次下载,挪嚟都冇用啦。。。我而家呢个方法都有8M/S啊。。。