[旋风分享] [高清翡翠台][ 宠物小精灵剧场版-梦梦与波导勇者][RMVB][粤语][无限次数 续到过期]

alexhus 发布于2009-4-4 23:53 8326 次浏览 112 位用户参与讨论     [复制分享主题]
【影片名稱】:寵物小精靈 - 夢夢與波導勇者
, v; i+ p8 g& P! j2 _1 W【影片大小】:927 mb
5 U4 j) ?9 e/ o【影片格式】:rmvb

) {/ i) T5 o$ l6 r" |/ H# m7 Q/ Z# h5 X

; V  K- z7 z4 p& J% N# a* S$ k0 {: O) Y. [
3 y8 r  F& \( i" z1 ^8 y0 O# p
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

/ \1 v9 }- f/ s4 g  Z; ], c, ?4 @" M% N4 c7 W

评分

遗忘爱 + 6 + 48 + 2 精品文章

已有(112)人评论

kwanyeung 发表于 2009-4-5 01:07:10 | 显示全部楼层
依個好似係前年播。。7 g9 H: n! F6 X* g+ Z+ q) m4 R
多謝補檔啊。得閒我都上傳去MU分流先。
$ a# x+ L& @7 r* H
9 H8 a. t: O- B" R& N/ @' |[ 本帖最后由 kwanyeung 于 2009-4-5 01:10 编辑 ]

ykcheung 发表于 2009-4-5 06:27:01 | 显示全部楼层
感謝樓主分享好資源。

alexhus 发表于 2009-4-5 08:05:25 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-4-5 01:07 发表
9 d# W) q. u, c依個好似係前年播。。
* [: V7 b0 }+ K) r; U$ v多謝補檔啊。得閒我都上傳去MU分流先。
- J/ _2 j# [9 `- d) ?9 ?
MU对大陆嚟讲真系冇几多人钟意,但是香港同外国好似热门,如果我系VIP,可能我会爱上MU。。。

kwanyeung 发表于 2009-4-5 08:15:48 | 显示全部楼层
可能因為速度同保存期2樣相比下都比其他網盤優勝吧。
1 v( L4 W' Y* {! m+ E加上有200GB空間。單檔又可以1GB。冇咩邊個網盤做到。2 [6 h/ Q9 L% ]" y

$ q7 i5 E! q9 m9 h5 G' K你果個QQ中轉冇得續傳㗎?頭先唔小心熄左個迅雷跟住就要重新DL過啦。

ykcheung 发表于 2009-4-5 08:20:48 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-4-5 08:15 发表 $ ^: D4 [& [  C- m0 x5 R
可能因為速度同保存期2樣相比下都比其他網盤優勝吧。( I& U- ?* W* t
加上有200GB空間。單檔又可以1GB。冇咩邊個網盤做到。
  _* h; J3 r$ L3 M2 U! V( G3 W4 \' @& K: f# k
你果個QQ中轉冇得續傳㗎?頭先唔小心熄左個迅雷跟住就要重新DL過啦。
8 ]8 \# _* g" D7 N( k) \' Z4 x+ \$ ^0 s# |

4 M4 a0 j& H4 fJS其實個人認為都OK,只不過地區不同,速度可能有些許的影響,好彩我MU同埋JSok窩,qq麻麻地.

alexhus 发表于 2009-4-5 08:28:58 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-4-5 08:15 发表 0 y" W6 q" q) W! k+ i
可能因為速度同保存期2樣相比下都比其他網盤優勝吧。* `- E0 ]- e: v" `& w: b
加上有200GB空間。單檔又可以1GB。冇咩邊個網盤做到。
9 t3 B0 {0 r' n  S, G' T, d1 |$ A: j; o5 P1 D0 W) {
你果個QQ中轉冇得續傳㗎?頭先唔小心熄左個迅雷跟住就要重新DL過啦。

- J5 s1 K7 p3 ~% X' t$ i! I& r你下QQ唔可以续传,真系唔知啊,不过我Down QQ中转站嘅嘢都系两三分钟。。。
' N4 K! r1 |, ?9 m$ |7 a1 `* }: Z( e+ E
QQ中转站单个都可以1G,保存期16日,无限空间,可以无限续期,只要16日续期一次就得。。。

980435 发表于 2009-4-5 08:59:42 | 显示全部楼层
粤语版............

kwanyeung 发表于 2009-4-5 09:21:56 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2009-4-5 08:28 发表
0 x( n& S7 F  _! M  B. [; X5 S, m
% n" D- M: ^) }" P* a9 d1 g: K7 W你下QQ唔可以续传,真系唔知啊,不过我Down QQ中转站嘅嘢都系两三分钟。。。8 v! G4 y9 W9 g$ G3 N/ B

/ G7 D/ M1 r2 ~/ f: ]3 yQQ中转站单个都可以1G,保存期16日,无限空间,可以无限续期,只要16日续期一次就得。。。
8 y7 e/ D, _  Q# w/ K8 J
6 a: m8 }% O1 g$ h% H
我寧願你用番舊式QQ中轉。因為可以用到IDM 下載速度有1200KB/S。依家用迅雷得90KB/S陰功。仲要冇得續傳。。。。

GavinDX 发表于 2009-4-5 10:39:22 | 显示全部楼层
已有,纯支持。多谢补档。

shason 发表于 2009-4-5 10:47:11 | 显示全部楼层
呢部有了。希望有最新那部阿

alexhus 发表于 2009-4-5 11:40:32 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-4-5 09:21 发表
* H) ?2 l# |4 @9 m2 r
* S; q* z/ W7 p, D
( I( T2 I2 Q. u2 I' z我寧願你用番舊式QQ中轉。因為可以用到IDM 下載速度有1200KB/S。依家用迅雷得90KB/S陰功。仲要冇得續傳。。。。
6 q) v: b( }2 x! w
旧嘅方法只可以7次下载,挪嚟都冇用啦。。。我而家呢个方法都有8M/S啊。。。