[旋风分享] [高清翡翠台][ 宠物小精灵剧场版-梦梦与波导勇者][RMVB][粤语][无限次数 续到过期]

alexhus 发布于2009-4-4 23:53 8326 次浏览 112 位用户参与讨论     [复制分享主题]
alexhus 发表于 2009-4-5 11:45:26 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-4-5 09:21 发表
9 [& t4 f- P9 k
( U* a$ p/ X1 e8 l% c/ N) \& Q* N; w+ W9 H' t$ `
我寧願你用番舊式QQ中轉。因為可以用到IDM 下載速度有1200KB/S。依家用迅雷得90KB/S陰功。仲要冇得續傳。。。。
# q7 _- l# q% n) ]  Z7 L) s; N

' S7 h- L& k9 d1 |2 |# b而家俾你睇下点用IDM下载。。。( L. l8 F4 F! Z1 {/ q. I$ z& ?
1.jpg # Y5 I- I5 C9 t5 ^  S
2.jpg % F0 w: r; x2 E1 h, L
3.jpg 3 }7 C) }' ]$ ?# w2 Y  K
1 v% Z! X. Y) [4 R* ]1 }4 L6 g( V" k; ]$ s

kwanyeung 发表于 2009-4-5 11:50:08 | 显示全部楼层
睇唔到嘅?- - 要買你個主題先睇到個附件?- -

alexhus 发表于 2009-4-5 11:55:41 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-4-5 11:50 发表 6 G' L1 h  a5 v8 P6 J1 ~0 H7 ^. r
睇唔到嘅?- - 要買你個主題先睇到個附件?- -
9 \5 E0 b" {1 R: t/ U4 S4 l
啊???我系你楼上上传咗图片啊。你睇我D图片得啦。。。- f3 E3 g$ J& M
1 y. ~( m) c& Z; |
5星梦好少啫。。。

kwanyeung 发表于 2009-4-5 12:03:30 | 显示全部楼层
迫我買你個主題- - 果然係黑店XD
( C- e! F' U! O2 t: R' d( i算- - 5星夢我仲比得起 XD

alexhus 发表于 2009-4-5 12:07:01 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-4-5 12:03 发表 ) i9 n: F* w: }: v! Y1 V
迫我買你個主題- - 果然係黑店XD* i* I, r' ]' N; }* [5 L  G
算- - 5星夢我仲比得起 XD

- {: o* e( P7 C  z. E; K. x# V嘻嘻,唔系黑店啊。。。我只是粤语动漫先收费,你唔见我BD版小樱传咗几G都冇收钱,揾食艰难啊。。。

p365 发表于 2009-4-5 12:09:03 | 显示全部楼层
QQ空间一定要支持啊~~ 最喜欢就是QQ空间了额

kwanyeung 发表于 2009-4-5 12:24:42 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2009-4-5 12:07 发表 6 b* j" C. Y# l2 ~! ^) M
, i' B1 J) I1 `4 v- A4 N! f  T# |1 T. h
嘻嘻,唔系黑店啊。。。我只是粤语动漫先收费,你唔见我BD版小樱传咗几G都冇收钱,揾食艰难啊。。。

- N: q: c# U  X; _2 _+ Y% K( c
: L3 A* r3 ?/ \鬼叫你係大水喉又要成日曬命@@ 雖知能力越大,責任越大。呵呵。 " z& k+ O6 Y# g& {- `; Q! h
我一個月700蚊港幣上網費都只能換到稍微超過1MB嘅下載速度- - 上載速度最多100K- -
! A3 B9 B' e, K- V  @) a' R( S5 n0 t9 x: `7 h! P, g2 p# f! Z; g
係啊?想問你之前有冇下幽助版數碼暴龍合成版- -?如果你有嘅話十分建議你補檔啊^^

alexhus 发表于 2009-4-5 12:30:59 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-4-5 12:24 发表
0 ?' b. }' D3 p: o
* Q7 Q. N# Q, }/ q. Y' v3 d, c
5 E& J+ |3 d* X鬼叫你係大水喉又要成日曬命@@ 雖知能力越大,責任越大。呵呵。
2 E1 [% q. T. @8 N2 i我一個月700蚊港幣上網費都只能換到稍微超過1MB嘅下載速度- - 上載速度最多100K- - : g' x# U# w+ c5 x

7 b% x5 u6 U# \! d' A係啊?想問你之前有冇下幽助版數碼暴龍合成版- -?如果你 ...

( _& d, ^. X$ [" W2 \$ G0 ~4 N* ]好似我谂过想Down,但是硬盘唔够空间,放弃咗。。。

kwanyeung 发表于 2009-4-5 12:42:26 | 显示全部楼层
咁真係可惜囉- - 好多人都想要番數碼1個合成版。但係有個啲人全部都上傳好慢。。
9 n$ N) ]7 o! g* {' S0 L唉- - 我唔想再合過- -"""

遗忘爱 发表于 2009-4-5 13:09:55 | 显示全部楼层
呢个系都要迅雷5唉4 a+ A! o8 y" L2 X8 b! v; f8 P% u  o

0 |+ G4 S  U8 K; sIDM下,变网页了~   
8 L) J0 ~( i, Q# X+ F! @, @: g% t1 ]
& s0 z  X( [7 X: K" j8 v0 z4 P& |! X9 ?' G

alexhus 发表于 2009-4-5 13:24:06 | 显示全部楼层
原帖由 遗忘爱 于 2009-4-5 13:09 发表
6 D' z" i' b# A. n; I" f呢个系都要迅雷5唉
7 q. F4 Y- p2 g& b
: h: `' |6 o. w$ h: CIDM下,变网页了~   
, N. ?$ m/ z$ M5 \. E/ ]2 V% c) W, g/ x

3 ]5 Y% O/ h% Q  p& z, C+ Z* P: z111488

; }  R" d, F' e1 ?我果个IDM可以啊。。。
$ ]% L8 c$ j+ O6 s7 e( O0 T

ykcheung 发表于 2009-4-5 13:24:50 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-4-5 12:42 发表   l) M2 e* j& g+ l/ g! x  t
咁真係可惜囉- - 好多人都想要番數碼1個合成版。但係有個啲人全部都上傳好慢。。7 h' g8 \6 L8 Q, Z; j
唉- - 我唔想再合過- -"""

* \1 l; ?7 p! v# p& {1 P/ f" z; J# _/ V2 p2 U- Z) _- q9 d" T
唉,上傳速度慢,系個好嚴重的問題,但都希望Kwan兄合埋.