[其它更多] 边个可以教下我点代理上DotBTPlus啊?D在线代理用唔到cookies啊~~~~

GavinDX 发布于2009-3-22 16:32 2632 次浏览 19 位用户参与讨论   [复制分享主题]
之前用在线代理上DotBTPlus都仲好地地嘅,宜家竟然变左唔支持cookies,我冇办法登录到,系DotBTPlus登录唔到嘅话,同上唔到实在冇咩分别。。。。。。。
* p' f* e: v: p* j4 R% d! s9 e$ ?8 y  _1 u1 k5 z9 r
边个可以教下我点上啊?N年前用开嘅“自由门”软件宜家又揾唔到,“代理中国”提供嘅所谓http代理又冇个用得,全部都坤水嘅,冇个上到(任何网站都上唔到),唔该边个有办法上到(登录到)嘅教下我,希望各位系真系得先好发表,无谓浪费大家嘅时间。。。。。。。

已有(19)人评论

huang 发表于 2009-3-22 16:42:26 | 显示全部楼层
可惜的人,偶代理一般都上到,登陆发贴都没问题,而且登陆后可保存一段时间

GavinDX 发表于 2009-3-22 16:49:09 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2009-3-22 16:42 发表 # R# M2 x5 o1 ]5 Z7 ^& z
可惜的人,偶代理一般都上到,登陆发贴都没问题,而且登陆后可保存一段时间

0 b' o+ t- x! G1 ZH大叔你用咩代理上架?

aubert22 发表于 2009-3-22 18:32:35 | 显示全部楼层
我用代理都上唔到,我都想上啊~~

venuschen 发表于 2009-3-23 02:21:03 | 显示全部楼层
推荐一个非常好用的代理软件-”无界浏览“! j+ ?/ t+ Q& F1 `& {
只要运行这个软件它就会帮你自动连接代理,成功连接到代理后就会打开IE,用IE的话无需进行任何设置,用其他浏览器则需要手动设置一下& ^- C7 \3 ^; ]3 y) ]( O

- ?& W: |! r6 z( |. y$ w这个软件真的非常方便好用,我已上传到附件
1 b4 R& X* J! p6 q$ V两个都要下载,解压后就可以使用了/ u* N& z  X% o4 R/ c  ~

# g, M9 n0 H5 Q* J6 U+ n% S/ h[ 本帖最后由 venuschen 于 2009-3-23 02:29 编辑 ]

无界浏览.part1.rar

200 KB, 下载次数: 17, 下载积分: 社区币 -5 星梦

无界浏览.part2.rar

181.84 KB, 下载次数: 14, 下载积分: 社区币 -5 星梦

评分

aubert-22 + 1 + 15 重要信息~

GavinDX 发表于 2009-3-23 16:50:44 | 显示全部楼层
原帖由 venuschen 于 2009-3-23 02:21 发表 4 u4 t! N, l4 x
推荐一个非常好用的代理软件-”无界浏览“+ f; z3 D& X' g, z! F: }! \
只要运行这个软件它就会帮你自动连接代理,成功连接到代理后就会打开IE,用IE的话无需进行任何设置,用其他浏览器则需要手动设置一下+ v9 _/ b8 @- f" h* z* V, j; {
) L9 K8 x7 P. U. F% f0 z
这个软件真的非常方便好用,我已 ...
5 k7 e, O5 \1 y$ U3 [2 f4 Y
我得闲试下。多谢先。

laputack 发表于 2009-3-23 17:55:12 | 显示全部楼层

billiard 发表于 2009-3-23 20:55:02 | 显示全部楼层
我都上不到.代理我一般用WWW.PROXY5.COM,不过好象挂了

sandyng 发表于 2009-3-24 16:55:06 | 显示全部楼层

评分

Kiver -15 恶意灌水

GavinDX 发表于 2009-3-25 11:06:12 | 显示全部楼层
原帖由 venuschen 于 2009-3-23 02:21 发表 * y: ^6 m- W" J* o" i8 ^( m
推荐一个非常好用的代理软件-”无界浏览“; N8 q8 H7 f3 m1 U( X8 P
只要运行这个软件它就会帮你自动连接代理,成功连接到代理后就会打开IE,用IE的话无需进行任何设置,用其他浏览器则需要手动设置一下! ~) k- y3 c  v( U, E) ~
; e( |$ V! C' S0 @/ L) W' G4 k
这个软件真的非常方便好用,我已 ...

5 _3 X) ]  U! e呢只野确实使得,多谢晒。

j95101 发表于 2009-3-25 18:06:45 | 显示全部楼层
我都要下来试试

迪格斯 发表于 2009-4-22 13:06:08 | 显示全部楼层
推荐一个非常好用的代理软件-”无界浏览“
% _6 n; j0 d: I3 m只要运行这个软件它就会帮你自动连接代理,成功连接到代理后就会打开IE,用IE的话无需进行任何设置,用其他浏览器则需要手动设置一下
; b( N0 `6 s( o3 z
! q( f3 Y6 i: P" m" e3 s% S! e0 T这个软件真的非常方便好用,我已 ...7 H  L9 ?. E& W' X* i4 ]9 Q
venuschen 发表于 2009-3-23 02:21
7 [: A2 l6 N5 P3 Z# d
好野喔。。。多谢。

12下一页