[转贴]TVB美少女战士R[更新至第42集][集数唔齐][出处:fbyan@dotbtplus]

freedom246 发布于2009-1-24 23:24 8223 次浏览 70 位用户参与讨论   [复制分享主题]
spiderzzz 发表于 2009-1-29 12:07:49 | 显示全部楼层
经典野啊 我要tvb重播啊~

billiard 发表于 2009-1-29 12:57:45 | 显示全部楼层
都是等以后高清晰的片源

ming1234 发表于 2009-1-29 19:04:58 | 显示全部楼层
thanks for sharing.

jac2jac2 发表于 2009-1-29 21:40:43 | 显示全部楼层
原帖由 quill 于 2009-1-26 20:19 发表
4 w, M3 @. z7 p$ K  G* O1 t+ \
4 \! D3 K; h, E/ x% C6 q
( |: {) u3 c( a( a% X1 E% K3 B39有TVB的吗~~?0 w4 o1 f- M* y2 `# j' a

9 K% s2 D' y8 ?我没有啊可晤可以分享下啊?

; u5 @- E) r& D( V: i9 p2 g2 |  C& \) `
sorry 39都係vcd粵語

LTP_520 发表于 2009-1-30 08:06:54 | 显示全部楼层
支持~ 谢谢分享~ 补档吧~~

dwljs 发表于 2009-1-30 16:00:04 | 显示全部楼层
有哪么多集就已經很不錯了 謝謝啦 呵呵

ykcheung 发表于 2009-1-30 21:02:55 | 显示全部楼层
期待論壇強人整出合成版.

ninaomu 发表于 2009-1-31 03:15:16 | 显示全部楼层
原帖由 jac2jac2 于 2009-1-25 13:57 发表
+ a9 P3 k4 D( m: t! C( O) A' K呢個系quill版本

( Z  n0 e7 W7 x1 V% N7 q& C. A即係照目前情况黎睇,R的TVB粤语资源就係得咁多了。。。
  t: g& P2 ]- ]' `除非再稳到好似 ddarcy 咁嘅藏龙卧虎嘅高手 或者 TVB重播。。。" |1 [# ]9 y' Z7 \+ f# T' B" Z5 ?
但两者嘅可能性都好低。。。

quill 发表于 2009-2-1 01:35:07 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2009-1-31 03:15 发表 / d+ W, h  N5 E; p+ G! _0 X

( T6 {, O/ H! P* z即係照目前情况黎睇,R的TVB粤语资源就係得咁多了。。。( {6 i) n8 i' o
除非再稳到好似 ddarcy 咁嘅藏龙卧虎嘅高手 或者 TVB重播。。。
9 r. r! ^& v* _; b+ U4 `但两者嘅可能性都好低。。。

; R% Y) v0 o3 S5 J" J( v7 e+ x6 c' A* G9 q
给你甘一讲~~我当场觉得我个梦完了

quill 发表于 2009-2-1 01:36:30 | 显示全部楼层
原帖由 jac2jac2 于 2009-1-29 21:40 发表
- l; _5 F: O) m0 I' ^$ |3 P! _
+ j, I1 U4 H2 k9 L1 g- l
& C# [. x: q7 Dsorry 39都係vcd粵語

5 r( L# C$ P3 \+ S, I0 Q- ~/ J, K
+ t. ^* o( a( N, ]( \6 ~oh~~~有点居丧添~~~~
5 L0 m+ e: C/ R  b$ h+ h5 t
% q$ ~5 t$ ^. B3 A我都觉得奇怪,居然有39的~~~?
8 M% ~! |% V3 T* t5 y
. X& _4 C, P. T( P3 o晤紧要拉,多谢你话我听

kwanyeung 发表于 2009-2-1 02:39:08 | 显示全部楼层
TVB重播基本上冇可能啦。版權只可以比佢播幾次。而TVB重播左已經好多次啦。
1 U) w4 S4 ~& c4 V3 a. [6 b都唔明點解私家屋錄左咁多舊動畫,但係就冇出名又受歡迎嘅美少女戰士- -

billiard 发表于 2009-2-1 13:40:20 | 显示全部楼层

回复 32楼 ninaomu 的帖子

我上那个TVBKT网看到有R在线粤语全集哦,不过我没有亲自看晒.在线版当然画质不行.