[社区发布] 美少女战士S TVB粤日双语合成版完(修正127音頻)

huang 发布于2009-1-23 16:19 51999 次浏览 662 位用户参与讨论     [复制分享主题]
freedom246 发表于 2009-1-24 15:35:23 | 显示全部楼层
原帖由 迪格斯 于 2009-1-24 14:36 发表
7 \( J; G% o7 H我的本身就系无字幕的,你自己连睇都未睇过人地做的凭乜野咁样讲啊,你自己唔会尊重其他人都唔使咁样讲野挂....仲有啊,唔该你讲清楚质量系指画质的质量定系合成的质量.
8 Q/ S7 l/ t2 |# @! W
迪兄唔好生气,可能我语言上有点含糊,质量我系想讲画质既质量,因为我睇过你之前发的几张图片都比较暗色。4 B% M( q5 W. B
因为我既言语不当,我在这里向你真诚道歉,希望你原谅!!4 X4 ~4 T: t: S. N
我系十分支持迪兄既合成作品的!!

ddarcy 发表于 2009-1-24 17:18:38 | 显示全部楼层
原帖由 迪格斯 于 2009-1-24 14:36 发表 & c" O3 |- ~% Z7 |
我的本身就系无字幕的,你自己连睇都未睇过人地做的凭乜野咁样讲啊,你自己唔会尊重其他人都唔使咁样讲野挂....仲有啊,唔该你讲清楚质量系指画质的质量定系合成的质量.
3 T8 ]" \( \' R5 b6 g

+ R+ Q/ _. {: L8 yfreedom已經修改了帖子, 而且也道了歉, 這只是一場誤會, 不要傷和氣
5 d) e7 ~/ D# E  E
  U1 Q6 D, Z" z9 d! f& `, q- }我絕對信任你的合成技巧的質量

ninaomu 发表于 2009-1-24 22:02:51 | 显示全部楼层
来支持第3集~~

ykcheung 发表于 2009-1-24 23:07:46 | 显示全部楼层
支持第三集的同時,希望樓主發下第一集.

him8212 发表于 2009-1-25 00:11:29 | 显示全部楼层
請問各位大大用甚麼軟件找到片源的,我找很久都只有英文字幕版本

huang 发表于 2009-1-25 09:08:24 | 显示全部楼层
原帖由 him8212 于 2009-1-25 00:11 发表   x2 I' R7 u/ }+ Q6 w3 B
請問各位大大用甚麼軟件找到片源的,我找很久都只有英文字幕版本

3 Y+ e# P$ O7 C$ B! D7 A1 wWINNY,你想学我可以教你

Xoun 发表于 2009-1-25 12:39:20 | 显示全部楼层
下埋H大叔嘅第92话先.

ykcheung 发表于 2009-1-25 17:00:42 | 显示全部楼层
想問下H大叔,最後星光由XOUN大神來搞定,第一部已經OK咗(雖然冇下到),那麼SS與R會唔會搞定呢,同埋希望XOUN大神可以把第一部的連接給修復,有一些過期了,謝謝。

ddarcy 发表于 2009-1-25 17:29:55 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2009-1-25 09:08 发表
( g1 L5 N. @" y# G3 x9 e) Y, r/ e2 _% J% G* A  Q
WINNY,你想学我可以教你
) Z8 C% B% e/ m" H

, V7 {: I- d' I我想學啊, 我亦都想學合成, H大叔可唔可以教我?   ( I2 K0 B9 T# ?% X: M. a, B
例如應該用什麼軟件?

雨恋星辰 发表于 2009-1-25 19:05:31 | 显示全部楼层
多多支持啊

huang 发表于 2009-1-25 19:58:46 | 显示全部楼层
原帖由 ddarcy 于 2009-1-25 17:29 发表 / l. O- U8 @; e4 O# h+ P5 j0 O4 ?

% S4 J. p" p, {* U. d3 `; n
3 g, J! m9 Y& U; B1 [1 K我想學啊, 我亦都想學合成, H大叔可唔可以教我?   
$ k. k7 p! w8 F1 o  U3 U例如應該用什麼軟件?

& I$ w3 {# z5 \& l" @( F% i合成就吾识点教人,WINNY下载就可以教下

Xoun 发表于 2009-1-25 21:34:19 | 显示全部楼层
第200话试听音频测试:+ w! E( X* Z; S" u3 o2 w, \) _
已经尽力了.唯有等待高手来做了.... (注意:只供那些有片源的~~sorry)' M( |' e3 Q' y6 h
4 i  V4 a2 a1 d' a' S3 ~% T7 ~) w# }
美少女戦士セーラームーンセーラースターズ第200話1 `7 Q# U/ O' x- q5 O. s& c- X5 f

4 O  L" K& k+ n. d) \: I3 _提取码 2759c4fd