[社区发布] 美少女战士S TVB粤日双语合成版完(修正127音頻)

huang 发布于2009-1-23 16:19 52148 次浏览 662 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ddarcy 发表于 2009-1-23 23:26:25 | 显示全部楼层
原帖由 Xoun 于 2009-1-23 23:15 发表 5 O: L6 A, Y/ U4 s5 p9 ?) I
H大叔有冇以下三集啊.我下左N天都系停留在哩个数字..超郁闷的说4 C# ^8 K  m$ @: {+ Q

( [9 o- u% _$ `& m' o1 D& w5 H5 l) t% L: t
4 m, n2 G8 Y  \- y/ o# ^+ M, ]
想請教 Xoun 君, 在winny 內見不見到有 IQ博士 的日版dvd片源?
( S& H$ \' A9 F7 [* X我在網上找到的意大利片源只是animax版

huang 发表于 2009-1-23 23:39:30 | 显示全部楼层
原帖由 ddarcy 于 2009-1-23 23:26 发表 4 n- C! Z0 [5 M, q
) i0 w# n: D% W$ _; n/ B

1 O$ l  {+ x) m* M* G2 v, V6 ~5 [. |* n  ^8 C( B- m
想請教 Xoun 君, 在winny 內見不見到有 IQ博士 的日版dvd片源?
" D1 i; f  Z/ P& @. o我在網上找到的意大利片源只是animax版

x, Q# e, Y) i) q5 C大约在半年有人分流过,好似百多集,要啃的话很辛苦的

Xoun 发表于 2009-1-23 23:51:25 | 显示全部楼层
原帖由 ddarcy 于 2009-1-23 23:23 发表
  m' q# G+ S% l; G& m
+ g0 U) G0 l" u8 Q( a* E5 Q
" [+ T9 c/ e0 e6 x6 Z0 Z唉, 當年我的錄影機壞下壞下, 結果種下這個果

: @, _4 H0 a$ m6 [5 u% e, n7 U, b* G( M
冇相干啦.至紧要有晒全套粤语.得一两集音质差D唔算得系乜野..照睇可也

quill 发表于 2009-1-24 01:36:38 | 显示全部楼层
91意思系第几集噶~~?~. S) `; s2 U+ p% Z8 V
: m* x7 o9 j8 j7 \
S从几多开始噶~~?  [) \# r# C" s8 Z: Q- v. N* Y

! |* Z9 X! _9 {. b6 K, J我好迷啊

kwanyeung 发表于 2009-1-24 06:02:03 | 显示全部楼层
支持啊!! n9 T! V6 E8 Y) I, s* p+ M
畫質好似幾好咁...

freedom246 发表于 2009-1-24 08:46:08 | 显示全部楼层
原帖由 quill 于 2009-1-24 01:36 发表 " G& R5 W0 P" s# {$ v& D8 `/ A$ ]! o' _
91意思系第几集噶~~?~
6 r; `' F$ `5 M+ j$ J# j8 v* o3 R1 ^3 ^
S从几多开始噶~~?
  ^: U3 i0 F8 s$ e! j$ A, m& `, ]$ M
我好迷啊

) \! I; L8 n; e4 v( g: T! ]# [9 uS系从90开始的!!

yan1003 发表于 2009-1-24 12:54:13 | 显示全部楼层
同之前迪格斯發的是一樣的嗎?
0 s  i. ^* m* D我下過了~~不過都支持

freedom246 发表于 2009-1-24 13:18:07 | 显示全部楼层
原帖由 yan1003 于 2009-1-24 12:54 发表 4 s2 I2 G" B- u, K
同之前迪格斯發的是一樣的嗎?# @* n+ M- G7 B0 I& U
我下過了~~不過都支持
$ v- n! L3 C9 @' r
唔一样啦,画质方面要清晰!!
% E( [; B3 z. u; N; t2 t! [3 l& o% |& B, A7 l& |, V6 D& ?7 e

hikaruyin 发表于 2009-1-24 14:15:54 | 显示全部楼层
支持者過路過之

迪格斯 发表于 2009-1-24 14:36:55 | 显示全部楼层
原帖由 freedom246 于 2009-1-24 13:18 发表 5 @+ D( z9 T( }
' d+ r  k, \; z7 A
当然唔一样啦,质量要好很多,而且又无内锨字幕!!
我的本身就系无字幕的,你自己连睇都未睇过人地做的凭乜野咁样讲啊,你自己唔会尊重其他人都唔使咁样讲野挂....仲有啊,唔该你讲清楚质量系指画质的质量定系合成的质量.

ykcheung 发表于 2009-1-24 14:44:30 | 显示全部楼层
原帖由 迪格斯 于 2009-1-24 14:36 发表 5 h6 U3 B6 h4 S, ~. ~/ `, {
我的本身就系无字幕的,你自己连睇都未睇过人地做的凭乜野咁样讲啊,你自己唔会尊重其他人都唔使咁样讲野挂....仲有啊,唔该你讲清楚质量系指画质的质量定系合成的质量.

! E5 X4 A8 L9 g% d9 P0 |9 W# a! f) D/ b6 k1 q
迪格斯哥哥,請不要生氣,大家有話好好說.

kwanyeung 发表于 2009-1-24 14:59:20 | 显示全部楼层
字幕佢有你冇咪你蝕底啲囉- -
2 j/ C& J" F; H! I我諗佢指嘅係畫質嘅質量者。。唔洗咁勞嘈= = 我都明白咁辛苦合成比人踩係會火啲( m6 ^6 @* p: H
咁易發火對你亦都冇好處= = 大方啲= =