[BT] (VCD) 寵物小精靈 七夜的許願星-基拉祈

2497341O1 发布于2009-1-21 22:48 1233 次浏览 7 位用户参与讨论   [复制分享主题]

) }5 u  J- g1 I! L
8 p1 p, ]" C( Z, S9 G
【影片名稱】:七夜的許願星-基拉祈 0 \& O* n. j( S% s
【影片大小】:265MB
9 v6 D  S6 i6 Q7 x: ]) X【影片格式】:rmvb ) {. \1 C* [& ~/ j7 O* m) k
【做種日期】:10粒seed / ~% P5 z4 ~1 p3 a) L8 x
【語言字幕】:粵語

! H0 T& \" M$ n* b
by-looiu2001
) l8 w( P4 c# f" H4 z

5 ]# e) n5 A4 t8 S) G
- j1 O0 ?( D/ r- \8 V3 N0 @[ 本帖最后由 2497341O1 于 2009-1-21 22:53 编辑 ]

七夜的許願星-基拉祈.torrent

23.2 KB, 下载次数: 12, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(7)人评论

aubert22 发表于 2009-1-22 00:13:19 | 显示全部楼层
沙发~9 g9 j- k- t1 M, j/ m+ i, d! C
呢个要顶下咯,想当初玩红/蓝宝石(好似系呢个版本)就差呢只嘢呢,好似话要去日本睇电影先罗到嘎~

ninaomu 发表于 2009-1-22 00:36:32 | 显示全部楼层
所有386版本的我都捉晒所有宠了,NDS嘅暂未有时间玩~~~
* V8 J& g9 K5 X8 t* u0 x, C  AVCD画质纯支持了~~~

lych 发表于 2009-1-22 07:34:48 | 显示全部楼层
VCD我都有,纯支持了。

miga 发表于 2009-1-22 10:07:35 | 显示全部楼层
我都来支持吓先....继续收宠物的作品..嘻嘻.

wei2008tu 发表于 2009-4-4 17:55:27 | 显示全部楼层

qmqking 发表于 2009-5-2 17:19:50 | 显示全部楼层
发觉呢类“可爱系”嘅神兽都系睇得,唔多好用,好似梦梦、雪拉比果D咁

robertlov 发表于 2009-5-16 16:18:59 | 显示全部楼层
寵物小精靈好睇呀...支持你