[其它更多] cpu都壞?

abc-like 发布于2008-10-29 07:49 3594 次浏览 38 位用户参与讨论   [复制分享主题]
有晒燈、有晒風扇轉、有晒電....但冇bi一聲, 冇畫面, 係咪=cpu壞0 O9 z( W# }- ^
6 k: x; @, c, A1 _3 u0 O, |9 n$ K
但之後轉過火牛都係咁!. E; `0 b4 c  s9 y" L/ a
4 a' N+ D6 C! A/ w3 }3 D+ z( J, ?; |+ R
再轉返就爆咋了
7 R9 r& l& j/ e% S; P
7 k! @( l% L: e8 e唉~!

已有(38)人评论

alexhus 发表于 2008-10-29 10:57:47 | 显示全部楼层
ABC你CPU爆咗啊???哇,咁咪好刺激。。。

abc-like 发表于 2008-10-29 11:24:28 | 显示全部楼层
唔係架!! 係部機有燈有電有風扇 但唔著係點解架?- W' r/ h3 J. {/ N
我已經拆走晒所有野喇!!
2 S4 ]7 D8 c( K3 K" x- d( j) \$ H" L/ x
) H. s5 L5 G. J: V新775電腦好好用.......幾時砌到高清腦呢!, ]0 N; \% ?0 B+ n* V) l
原帖由 alexhus 于 2008-10-29 10:57 发表
! {6 T' S& C: D2 NABC你CPU爆咗啊???哇,咁咪好刺激。。。

Kiver 发表于 2008-10-29 11:47:33 | 显示全部楼层
买张主板运行检测卡看看先啦`~# X3 t. x; x& U
0 ^( A! o# h! _" ~
这样讲好难知是什么问题的

ttsti 发表于 2008-10-29 13:58:30 | 显示全部楼层
电源都换了,最大问题应该是主板!CPU除非过热烧坏!

abc-like 发表于 2008-10-29 15:22:18 | 显示全部楼层
又要買呀我已經為此p4添置咗好多野喇~! 不過係我唔好彩遮, 無端端爆炸
原帖由 Kiver 于 2008-10-29 11:47 发表 : y2 y8 V) Q0 f! z; H
买张主板运行检测卡看看先啦`~
8 G& ~; m+ B4 t1 Z" v% V$ s$ Z
/ q+ M$ Q. T# M这样讲好难知是什么问题的

abc-like 发表于 2008-10-29 15:28:05 | 显示全部楼层
我的心愛華碩報銷了
原帖由 ttsti 于 2008-10-29 13:58 发表
4 O6 E- S6 V( {1 F( m电源都换了,最大问题应该是主板!CPU除非过热烧坏!

simon21 发表于 2008-10-29 15:31:54 | 显示全部楼层
你爆边饭啊?~~有咩理由会爆CPU啊?!~
/ }) ^9 C% }4 K0 \  v6 r3 n我做甘耐电脑就坏过7只CPU甘多~而且仲唔会爆嘎添~~1D外观改变都无~`( H+ R( [; t6 n
最多就系以前D 无铁盖嘎cpu会有少痕姐~`

abc-like 发表于 2008-10-29 17:07:30 | 显示全部楼层
我最後爆埋個電源呀, 好驚、好驚
原帖由 simon21 于 2008-10-29 15:31 发表 ) l$ z$ h- S- Y4 W+ j& l
你爆边饭啊?~~有咩理由会爆CPU啊?!~
1 e5 j7 [1 E( h& U2 H. m我做甘耐电脑就坏过7只CPU甘多~而且仲唔会爆嘎添~~1D外观改变都无~`
* T; q3 l9 v& f最多就系以前D 无铁盖嘎cpu会有少痕姐~`

jinguang 发表于 2008-10-29 18:25:01 | 显示全部楼层
我试过修主板爆电源……

wjr5200 发表于 2008-10-29 21:04:48 | 显示全部楼层
可能显卡松左都唔定

tandong 发表于 2008-10-29 22:14:21 | 显示全部楼层
ABC你真是烧坏个脑啊!!

1234下一页