[其它更多] cpu都壞?

abc-like 发布于2008-10-29 07:49 3595 次浏览 38 位用户参与讨论   [复制分享主题]
abc-like 发表于 2008-10-30 23:54:21 | 显示全部楼层

alexhus 发表于 2008-10-31 00:07:46 | 显示全部楼层
咁咪可以烛光晚餐咯。。。好浪漫啊。。。 2 d7 `3 R0 _- {" H' }% i/ F
放完烟花仲可以烛光晚餐。。。
" A+ \* \1 D1 W+ C  X2 k" ~* K$ |/ q
ABC系咪啊???

Kiver 发表于 2008-10-31 08:48:52 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-10-30 23:54 发表 ( j" Y- d) e% y4 ?4 G* l) b
8 b  C+ I  a3 b. z) K
我換晒全新既火牛lu 我用Ener Max全新日本品牌, 好過嘉航好多!!! 430w

3 o; X9 X& W1 p
8 {# X$ C9 b8 z) g# q5 j% c( b: t+ @6 s: J5 e, o
& U5 R  \7 g( L  g& Z
有钱到- }4 U1 [9 e/ m/ A  T% _# k
用430W电源

Kiver 发表于 2008-10-31 09:52:22 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-10-30 00:15 发表 ! @- H0 j* x9 o' t  Z
A名廠牛, 冇聲冇畫& s# Q1 Y! H7 a" g3 a4 M
轉咗B牛一樣) i/ v, f0 l* N: M$ E. ~

' b  ^, s3 U1 i" `% o0 Z( K之後再插返A名廠牛, 就爆炸!!  通屋冇電

( S- k; Y+ x5 w' V* c: Q; M7 t" P7 ~; b: R, ^! e$ a5 u
帮人修脑就试过一次3 J- R& a- z6 b: |/ x
- W5 Z, y* v; v% f8 U$ V9 f( G8 r" |
电源烧烟花~

183334257 发表于 2008-10-31 12:21:04 | 显示全部楼层
好难想象CPU会坏...% u" K2 P) `- |6 L- ]' {
我觉得系主板问题呢' Z; `9 M* Z7 r/ Q
我觉得LZ个奔4都系时候换啦

abc-like 发表于 2008-10-31 17:10:55 | 显示全部楼层
我平之麻!!!老闆做乜咁大反應啊~! 我兩個都過晒400W的!!
原帖由 Kiver 于 2008-10-31 08:48 发表 ; K5 q% c" I- H: \% P

/ a( ^2 q4 i0 `8 d5 f3 y: g7 T# r6 r6 r8 F5 {% a; w
. p$ @; e, s$ o7 V
$ z! e( @5 b1 G$ D
有钱到. e, z( i" ?) ^. S/ W& b- r
用430W电源

abc-like 发表于 2008-10-31 17:13:15 | 显示全部楼层
算啦~! 心都淡晒, 我重對佢寄予厚望, 真係覺得好穩定用得又安樂, 點知咁短命!!!(以後都係唔好再用修理過的底版了!!
6 }: r8 _0 |$ k' F$ t) F6 n( p& o" o
可能都係自己衰既, 又唔+錢換過只牛, 推死咗部電腦!!)
原帖由 183334257 于 2008-10-31 12:21 发表
- J* ^" e3 ]! I) _2 O好难想象CPU会坏...
$ G# [+ l* ]7 X# A, A: U& m6 }3 U我觉得系主板问题呢
4 S& G7 ?( _' {# o# ~我觉得LZ个奔4都系时候换啦

abc-like 发表于 2008-10-31 17:14:47 | 显示全部楼层
老細你驚唔驚呀?(當時)
6 W% h. s/ y2 z+ R
" ~9 I7 m/ P3 K! z& o我真係好驚呀, bom一吓重帶點氣動的感覺!!
原帖由 Kiver 于 2008-10-31 09:52 发表
& c% I' l. h/ f
) G& \5 d4 x9 E$ Q3 Q. I+ |! K8 @$ M( @' z' O( F: v) f
帮人修脑就试过一次, ]6 B0 v! s3 C6 B- o( u* s' j
2 e5 U! M' _. ~6 z+ z
电源烧烟花~

kluntan 发表于 2008-10-31 21:22:20 | 显示全部楼层
曬多D錢換過部新機就最好

Kiver 发表于 2008-10-31 22:37:51 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-10-31 17:14 发表 1 o5 p( s  S/ i6 u0 L
老細你驚唔驚呀?(當時); E4 o/ r" e, P+ i
. }  Q# e0 z& U9 i3 Y
我真係好驚呀, bom一吓重帶點氣動的感覺!!
/ N1 W9 ^2 _& l
7 S( k+ W. `3 J2 U- s% E* M
一阵烟飘出来
8 _7 Y* q( V. F3 e  I" c) J4 B5 S9 `7 [; Q9 g. F. T* E
另一个同学关电源都关吾切' _9 p3 r. ?% u) H+ c/ C; P3 k
: b: u- i% G7 w
部机的主人和距的男朋友都睇着的2 Z0 ?& M  y) t3 r5 c

# `# B: p9 a- ?/ p一通电就XXX了

abc-like 发表于 2008-11-1 11:30:08 | 显示全部楼层
冇斷電咁好呀? 我兩個都燒埋power線的fs呀!! 1個燒埋線的(冇跳大制)另1個大制都跳埋, 全屋即黑!!
) o9 Z' c6 g* }0 z0 j
# ^) N4 a5 {- E" o我個全新既日本名牌420W重平過嘉航架!! 因為我識得人 哈! (我插軟RAID呀~! 有4個HD, 遲吓可能會加多個SATA II落去做存檔!!)$ _) T9 ?1 y, p8 l: A6 d

. c) f# B$ ^$ M, y4 T# `4 j
5 k  j' b1 u5 {: o0 V) N. F! X- - - - - -
9 z% A. `/ o' }仔買二手薄芒我有叫佢先打電話架!!0 S5 [" g' U7 A
+ F  k0 [! S: I" M6 z
係佢唔敢打咋唔關我樹!!
8 Z% ?$ b; G6 F. z7 g0 W& |佢可以叫佢d親戚代佢打架!! 咁就唔駛白行啦! (因為位老闆有比埋個手機我個fd, 叫上去前先聯繫)不過由420蚊升到市價, 都冇晒癮啦(好彩我執到個靚野遮!!)6 M8 q. t2 X4 m+ f
如果要市價, 我寧願唔要日本製造, 我要菲利蒲
7 v! T8 [: A- P$ Z2 i7 x/ A9 p; x# Q* u$ F
我個靚野反應時間係2秒好快真係好快脆!!* E" f7 B+ x, k! [3 ~' r
原帖由 Kiver 于 2008-10-31 22:37 发表
* z. g; {" \6 K$ y0 t3 F) J- K- Y. m* S
0 W/ v! c4 e9 D4 Q* Y) R$ U  g5 M
一阵烟飘出来
) f, R- U/ }0 d: E# R0 _1 I, q: {2 N
另一个同学关电源都关吾切6 }$ R5 S- _4 v. R- \& d& j

2 D- `) P5 B# _: v- C部机的主人和距的男朋友都睇着的- I* o, e. `. ~3 g
7 z( ?8 P: h- Q& o$ [" N4 ]
一通电就XXX了

abc-like 发表于 2008-11-1 11:31:47 | 显示全部楼层
全新機要3千幾呀
原帖由 kluntan 于 2008-10-31 21:22 发表
2 i& Q, g, }4 s. O# F# h曬多D錢換過部新機就最好