[青葱校园] 500M的光纤终于可以用啦!~~~

alexhus 发布于2008-10-18 23:54 8097 次浏览 70 位用户参与讨论   [复制分享主题]
终于可以进入光纤时代啦。。。
* r7 k# Z5 y; d/ M/ X6 c. J疯狂下载开始啦。。。 4 I, ?9 `6 ]! s& H' E$ ?6 t' G
电驴,BT我嚟啦。。。

已有(70)人评论

mcnynbajay 发表于 2008-10-19 00:08:05 | 显示全部楼层
我想问你个500M光纤系米校园网来噶?$ _$ I/ Y2 S8 f1 Z/ W' d8 Q. m
你要多D刮D好片翻来,同米上传到空间共享~
) r: G: d! C! p& T同样个句羡慕si隔离~

alexhus 发表于 2008-10-19 00:21:23 | 显示全部楼层
原帖由 mcnynbajay 于 2008-10-19 00:08 发表 4 m; `% k5 [0 v0 z5 v
我想问你个500M光纤系米校园网来噶?
; F. w! G9 ]- h' f0 A% @你要多D刮D好片翻来,同米上传到空间共享~" }. V# `& ?: b
同样个句羡慕si隔离~

1 q3 G  W- w# E0 p8 _, h' T# ^. @网速就够快啦。。。但是硬盘仲系160G。。。

ninaomu 发表于 2008-10-19 00:33:59 | 显示全部楼层
晒命晒饱你啦 6 `: H8 |0 w1 `- Q5 Z- T
多D帮手分流啊~~~
0 F' N, _/ e7 X. N拿拿林去买个2T硬盘啦

ttsti 发表于 2008-10-19 00:51:00 | 显示全部楼层
去买希捷最新个个1500G就OK了!!有排装了!

alexhus 发表于 2008-10-19 07:41:48 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-10-19 00:33 发表 % Z9 p8 K- m$ X4 g0 |3 r9 i0 a
晒命晒饱你啦 : @: b( H5 `9 P  @' P$ R, U
多D帮手分流啊~~~
& [- |& V( z( H" _2 h) i1 q拿拿林去买个2T硬盘啦

% U0 W+ R/ `( P, f* K6 c5 Z之前唔郁嘅电驴,寻晚系度飞啊,真系吓死我啦。。。最快成几M下载,慢都有成百几两百K。。。

tandong 发表于 2008-10-19 08:15:00 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-10-18 23:54 发表 9 s- }: S% Y6 y: o
终于可以进入光纤时代啦。。。 - o. {# h8 t/ S) x$ x: w, L
疯狂下载开始啦。。。 & I4 ~, k; I- E, t" C0 L4 f
电驴,BT我嚟啦。。。  
晤,你可以化悲愤为下载啦!!

alexhus 发表于 2008-10-19 08:22:52 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-10-19 08:15 发表
3 E( o$ m9 u% z# Q9 R晤,你可以化悲愤为下载啦!!   
& h# X& E- y- M3 V6 y  [/ @7 N) q( c
我都未见过电驴会飞架。。。等我习惯咗先慢慢嚟下载。。。

simon21 发表于 2008-10-19 09:45:28 | 显示全部楼层
飞驴??!!!小心喔!!!!换过个cach大D嘎500G拉~
0 `* X9 j" A( ?  n" W9 o; o寻日帮表妹装机用500G~先500蚊咋!!!1蚊1G~~抵到烂啊!~~

xing 发表于 2008-10-19 11:42:54 | 显示全部楼层
原帖由 simon21 于 2008-10-19 09:45 发表 : s" U. F9 ~. V! z2 e9 v
飞驴??!!!小心喔!!!!换过个cach大D嘎500G拉~
& V% Y' x( K4 a5 c4 P寻日帮表妹装机用500G~先500蚊咋!!!1蚊1G~~抵到烂啊!~~

. [7 U  M! v! Q5 _: C# v 有D咁個樹?

alexhus 发表于 2008-10-19 11:43:42 | 显示全部楼层
原帖由 simon21 于 2008-10-19 09:45 发表
& Q& b& S8 r8 D; N& b飞驴??!!!小心喔!!!!换过个cach大D嘎500G拉~
: i' T  m! Z+ `( m6 i9 P寻日帮表妹装机用500G~先500蚊咋!!!1蚊1G~~抵到烂啊!~~

1 y* {/ h6 Z+ ~+ w$ I1 A驴子识得飞真系唔习惯啊。。。不过MS 600G硬盘先400几啊。。。

freedom246 发表于 2008-10-19 13:43:23 | 显示全部楼层
呢度好晒啊,500M!!羡慕死啦!!