[青葱校园] 500M的光纤终于可以用啦!~~~

alexhus 发布于2008-10-18 23:54 8095 次浏览 70 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2008-10-19 17:21:46 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-10-18 23:54 发表 6 Z% m7 k: a, u" I
终于可以进入光纤时代啦。。。 & K7 D' k* f" J; U# T
疯狂下载开始啦。。。
1 J( g4 a) Q8 K7 W电驴,BT我嚟啦。。。  

/ y+ f/ i1 L5 F1 |# q2 n' B: ^. L# ?9 k5 t, E
MU你的速度怎样?

abc-like 发表于 2008-10-19 18:49:38 | 显示全部楼层
老闆請問錄高清tv要個幾大既HD架? 最平要幾錢呢?我準備緊高清啊~!1部大既高清電視都係幾千蚊 (最鬼平既); T# e7 r$ l/ i2 h
原帖由 Kiver 于 2008-10-19 17:21 发表 / a% U# l6 S& D) J( U* u

1 C$ F+ Y; F; W  y7 m! V  {( }* c# @
MU你的速度怎样?

" f3 x# Q1 E4 w% K[ 本帖最后由 abc-like 于 2008-10-19 22:58 编辑 ]

ninaomu 发表于 2008-10-19 19:30:14 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-10-19 07:41 发表 8 O+ `) {4 T0 V; L0 p6 |8 k, h

! G, A+ S9 O7 ^8 n4 \; H之前唔郁嘅电驴,寻晚系度飞啊,真系吓死我啦。。。最快成几M下载,慢都有成百几两百K。。。
# ]$ y$ b4 |3 e0 J+ s; N- J
BT飞唔飞到啊?依家有50G BT等住我down啊 ) K4 N& Y' c1 @% ~% D7 W
帮手down完然后拿移动硬盘去你宿舍转移请你食餐饭啦

ninaomu 发表于 2008-10-19 19:31:15 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-10-19 18:49 发表 8 U7 `5 J! G" {$ T
老闆請問錄高清tv要個幾大既HD架? 最平要幾錢呢?我準備緊高清啊~!1部大既高清電話都係幾千蚊 (最鬼平既)
+ H# V: b( T: ?  ]/ T9 u
高清电话?

alexhus 发表于 2008-10-19 19:52:02 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-10-19 17:21 发表
: c; R5 N* _; C1 T9 N, |+ z% r4 `/ l6 [0 p" ?

! A6 J  H4 s) T: U  F* BMU你的速度怎样?
& j  R+ ]1 p6 u, D7 S2 F/ b
最近MU冇用啊。。。等听日先试下啦,听日出去买碟番嚟释放D嘢就试下。。。

alexhus 发表于 2008-10-19 19:52:47 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-10-19 19:30 发表 - i2 e# ^& k  f: E8 m: o1 ?
% f; P7 D  `" C' ^, X. U
BT飞唔飞到啊?依家有50G BT等住我down啊 2 }5 U. x! q  ^& ~9 {
帮手down完然后拿移动硬盘去你宿舍转移请你食餐饭啦

2 I( d/ }, @- u: l6 {/ p/ P% n1 |50G吓死我啦。。。我而家15G都冇啊。。。

ninaomu 发表于 2008-10-19 20:19:55 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-10-19 19:52 发表
2 p& `2 s# Q7 C* H
+ n# L4 }8 J/ P" \3 l4 a. C50G吓死我啦。。。我而家15G都冇啊。。。
3 y! f: b: E# H8 u$ m6 S
我down唔切就清唔切嘎喇~~~$ F* r2 k4 r! s7 I" E2 q
一係你帮手BT高清台版搜神传与敌同行少年四大名捕全集啦14G嘢啦 请你去商业中心

alexhus 发表于 2008-10-19 20:22:30 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-10-19 20:19 发表
$ K- o+ h- u4 X' w- u3 e  m4 e. {7 v& B6 Y# m/ x" W, h$ q
我down唔切就清唔切嘎喇~~~
% o" g& j) Q7 g# F& [% {7 Z- j一係你帮手BT高清台版搜神传与敌同行少年四大名捕全集啦14G嘢啦 请你去商业中心

" B) `7 g' Q$ R5 o- M我哋FTP都有啦。。。
* f5 k) R# O& h3 A  W; l2 @- W唔驶自己揾咁麻烦。。。

ninaomu 发表于 2008-10-19 20:26:29 | 显示全部楼层

回复 20楼 alexhus 的帖子

係全套高清台版就得了
  d* e: c1 d  R# M' o- ^7 E我地呢边唔係噶,有理无理咩版本都往入面装,所以最终都要自己去HDZONE稳 稳阵D
. G  Y; p) T0 s7 S0 }, x
$ u8 `  I& g, m5 m" E# K# W; y对了,你係米down好新嘅嘢先飞到驴嘎?如果源唔多应该一样低速度吧?

alexhus 发表于 2008-10-19 20:29:42 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-10-19 20:26 发表
8 {2 _) R( X/ d係全套高清台版就得了8 h- Z) E' D  i" I3 B
我地呢边唔係噶,有理无理咩版本都往入面装,所以最终都要自己去HDZONE稳 稳阵D
* S& [: Q# U! T: w4 k
# H5 H  }5 P3 j8 t, {对了,你係米down好新嘅嘢先飞到驴嘎?如果源唔多应该一样低速度吧?

4 O+ F$ u3 N! @系啊。。。新果D就飞啦。。。HDzone后面部分有D似高清台咁16:9,但是台标系翡翠台啊。。。

ninaomu 发表于 2008-10-19 20:33:59 | 显示全部楼层

回复 22楼 alexhus 的帖子

有空嘅话,劳烦你down http://www.verycd.com/topics/294827/ ZERO其中一集睇下飞唔飞到,顺便截D图过我得吗?我想睇过画质如何先决定收唔收呢个ZERO,可惜无硬盘无时间down

平常心 发表于 2008-10-19 20:53:38 | 显示全部楼层
光纤我的最爱,几时出现,