跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[人文风光] 【麦田圈专辑】

遗忘爱 发布于2008-9-30 08:24 2058 次浏览 14 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(14)人评论

遗忘爱 发表于 2008-9-30 08:32:41 | 显示全部楼层
【麦田圈专辑】
【麦田圈专辑】- 007.jpg
【麦田圈专辑】- 008.jpg
【麦田圈专辑】- 009.jpg
【麦田圈专辑】- 010.jpg
【麦田圈专辑】- 011.jpg
【麦田圈专辑】- 012.jpg

嚣のЪ 发表于 2008-9-30 10:06:16 | 显示全部楼层
哇,好型啊~
2 W) c; @2 d, ~- w/ K$ W+ ^+ |2 ND農民真係好有藝術眼光~

熊猫仔 发表于 2008-9-30 10:14:21 | 显示全部楼层
5系d农民整噶~~~6 ]/ B8 B. o( r4 P8 \, X8 y& L
至于系边个整嘅,依然系未解之谜
' p6 w' y9 I( |) \" v怪圈入面,所以电子仪器失效,被压倒嘅小麦都系收高能量刺激后比普通小麦长~等等~
( v4 I8 G, i2 {% d; u; L! t当然都有d系人类故意搞出来嘅~人为果d无以上等特征噶~
1 j9 P, V! s& lso唯一可以解释系外星人做嘅~

lych 发表于 2008-9-30 13:24:43 | 显示全部楼层
如果不是人为的,就真的很神奇很古怪啊!

嚣のЪ 发表于 2008-9-30 14:01:35 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-9-30 10:14 发表
0 Q& Z/ ]9 V; Q* W5系d农民整噶~~~- l& |; M" [+ z( ~) f
至于系边个整嘅,依然系未解之谜9 k& v. y) E9 _$ S
怪圈入面,所以电子仪器失效,被压倒嘅小麦都系收高能量刺激后比普通小麦长~等等~5 M. _+ x  \' m( @
当然都有d系人类故意搞出来嘅~人为果d无以上等特征噶~; d& Q+ R+ [9 u
so唯一可以解释 ...

% ?% I  ^1 P. }( J1 C我仲以為係D農民揸架咘咘鏟成噶添~

Laputa81 发表于 2008-9-30 14:32:14 | 显示全部楼层
喱个仍然喺一个谜~~~+ `" d& x  D9 ~8 I* w
" j# X% m; n0 m6 K: d3 ?$ I& ~" f# b

2 x) `- t+ B$ X9 M5 y不过D麦唔会长高嘅咩??* a! j7 A' o! ?8 F, W& c
个形状仲可以维持到????

熊猫仔 发表于 2008-9-30 15:20:35 | 显示全部楼层
麦无长高,但系变长左~

mahuahei 发表于 2008-9-30 16:39:08 | 显示全部楼层
麦田圈依家仲系一个迷~~~

平常心 发表于 2008-10-2 13:22:07 | 显示全部楼层
好神奇,就算系人做好难做得如此准确无误.

angus2006 发表于 2009-1-6 15:17:11 | 显示全部楼层
beautiful~

Wang2008 发表于 2009-1-13 19:47:00 | 显示全部楼层
哇!超神奇!!!
$ p# K0 a) e. c8 d8 ]# c真系大千世界无奇不有!!!

12下一页